Belki hamileligimden beri ilk defa böyle ağlıyorum biliyosun diğer topikten beraber aldık mujdelerimizi Allah yar yardımcın olsunÇok saolun arkadaşlar nedeni araştırılıyor genetik Patoloji hepsi arastirilacak ne var diye ins bisey çıkmaz nasip degilmis
çok üzgünüm canım. Şu anda söylenicek bir kelime de bulamıyorum zaten Rabbim hakkınızda hakkımızda hayırlısını nasip etsinArkadaşlar dün düşük yaptim bitmiş durumdayım bu ikinci dusugum hala şoktayim neden diye tutamadim oglumu benle olmayı kabul etmedi 22 haftalıkti hiç bir iş yapma ken çok dikkat ederken. Oğlumun herseyi hazırdı bu haftasonu odasını da almaya gitcektik herseyi haziran hiç bişey yokken anlam veremedim Allahım inş bundan sonra sihhatli evlatlar nasip olur
Canim çok üzüldüm.cok geçmiş olsun.seni cokkk iyi anlıyorum.ilk hamileliğinde ben de 22.haftada doğum yaptim.canim belki sana bir fikir olur belki yardımım dokunur.benim o dönemde drum rahim ağzı yetmezliği teşhisi koydu.serkilaj uygulandı sonraki hamileliğinde 13.haftalarda ve kızımı sağlıkla doğum yaptım.yine aynı şekilde dinlenerek ve serkilajla devam ediyorum.drlar bu rahatsızlıkta teşhis koymakta zorlayabiliyor.ama sen mutlaka bu konuyu drunla konuş.Arkadaşlar dün düşük yaptim bitmiş durumdayım bu ikinci dusugum hala şoktayim neden diye tutamadim oglumu benle olmayı kabul etmedi 22 haftalıkti hiç bir iş yapma ken çok dikkat ederken. Oğlumun herseyi hazırdı bu haftasonu odasını da almaya gitcektik herseyi haziran hiç bişey yokken anlam veremedim Allahım inş bundan sonra sihhatli evlatlar nasip olur
Canım çok gecmis olsun rabbimin takdiri imtihan gecen sene bende bebegimi kaybettim insallah sefaatcimiz olurlar allahım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsinArkadaşlar dün düşük yaptim bitmiş durumdayım bu ikinci dusugum hala şoktayim neden diye tutamadim oglumu benle olmayı kabul etmedi 22 haftalıkti hiç bir iş yapma ken çok dikkat ederken. Oğlumun herseyi hazırdı bu haftasonu odasını da almaya gitcektik herseyi haziran hiç bişey yokken anlam veremedim Allahım inş bundan sonra sihhatli evlatlar nasip olur
Ne denirki içim yandı senden haber gelmeyince kötü birşey oldu diye korkmaya baslamıstım acını derinden yasıyorum bende yasadım bu acıyı herşeyi hazırken birden bire olmustu insan düşünüyor neyaptım acaba dikkatmi etmedim sorguluyosun kendini ama cevap bulamıyorsun Allah böyle uygun görmüş diyosun hiç bir teselli cümlesi yok söylenecek söz olmuyor zaman herşeyin ilacı diyorlar geçmiyor bu acı ama yaşamayı öğreniyor insan arastırılıp sebep bulunması iyi bişey aslında nedeni bilinip ona göre önlem alınıp tedavisi olur benjm nedeni yoktu herşeyden korkuyorum şuan dilerim Allah bu acıyla yasamanın sabrını verirArkadaşlar dün düşük yaptim bitmiş durumdayım bu ikinci dusugum hala şoktayim neden diye tutamadim oglumu benle olmayı kabul etmedi 22 haftalıkti hiç bir iş yapma ken çok dikkat ederken. Oğlumun herseyi hazırdı bu haftasonu odasını da almaya gitcektik herseyi haziran hiç bişey yokken anlam veremedim Allahım inş bundan sonra sihhatli evlatlar nasip olur
Aklima ilk gelen rahim agzi yetmezligi ikincisi kan pihtilasmasi.. Bu haftalarda normal sayilmaz yani bu dogum cunku dusuk degil .. Insallah neyse sorun bulunur bir sonraki gebeliginde saglikla kucagina alirsin ..Çok saolun arkadaşlar nedeni araştırılıyor genetik Patoloji hepsi arastirilacak ne var diye ins bisey çıkmaz nasip degilmis
Allah sabır versin arkadaşım. Yüreğimin ta içi yandı kimbilir senin nasıldır.Arkadaşlar dün düşük yaptim bitmiş durumdayım bu ikinci dusugum hala şoktayim neden diye tutamadim oglumu benle olmayı kabul etmedi 22 haftalıkti hiç bir iş yapma ken çok dikkat ederken. Oğlumun herseyi hazırdı bu haftasonu odasını da almaya gitcektik herseyi haziran hiç bişey yokken anlam veremedim Allahım inş bundan sonra sihhatli evlatlar nasip olur
Arkadaşlar dün düşük yaptim bitmiş durumdayım bu ikinci dusugum hala şoktayim neden diye tutamadim oglumu benle olmayı kabul etmedi 22 haftalıkti hiç bir iş yapma ken çok dikkat ederken. Oğlumun herseyi hazırdı bu haftasonu odasını da almaya gitcektik herseyi haziran hiç bişey yokken anlam veremedim Allahım inş bundan sonra sihhatli evlatlar nasip olur
Arkadaşlar dün düşük yaptim bitmiş durumdayım bu ikinci dusugum hala şoktayim neden diye tutamadim oglumu benle olmayı kabul etmedi 22 haftalıkti hiç bir iş yapma ken çok dikkat ederken. Oğlumun herseyi hazırdı bu haftasonu odasını da almaya gitcektik herseyi haziran hiç bişey yokken anlam veremedim Allahım inş bundan sonra sihhatli evlatlar nasip olur
Çok üzüldüm canım.Allah sabır versin.en yakın zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.ne denırki başka, Allah yardımcın olsunArkadaşlar dün düşük yaptim bitmiş durumdayım bu ikinci dusugum hala şoktayim neden diye tutamadim oglumu benle olmayı kabul etmedi 22 haftalıkti hiç bir iş yapma ken çok dikkat ederken. Oğlumun herseyi hazırdı bu haftasonu odasını da almaya gitcektik herseyi haziran hiç bişey yokken anlam veremedim Allahım inş bundan sonra sihhatli evlatlar nasip olur
Weego marka canim hepsiburada da indirim vardi hâla var mi bilmiyorum normalde 80 tl orda 47 gibi biseydiCanımya süpersin heryerinide çekmişsn :) markası neydi kaça almıştın tatlım?
Ins atlatiriz yaa inan herkes benim 200 lerdeydi seker ama hicbirsey kullanmadim diyetle dogumumu yaptim diyor baska bir doktora daha gorunmek istiyorum acikcasi sanada 2 haftalik diyet onermisya ne zaman gideceksin tekrar kontroleBenim insülin direncim vardı hamilelikten önce ondan kaynaklı oldu galiba çok takmamaya çalışıyorum zaten zor bir hamilelik geçirdim çok yıprandım 25 haftasında 753 gr dedi doktor 5 gün önde dedi bebek etkilenmemis dedi ben zaten kusmadan dolayi yeni beslenmeye geçtiğim için kilo almadım suan avantaj oldu günde yarım saat yeterli dedi ben 45 50 dk yürüyorum dediğim gibi egzersiz daha önemli imiş . 1800 kalorilik diyet listem var dikkat etmeye çalışıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?