2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok saolun arkadaşlar nedeni araştırılıyor genetik Patoloji hepsi arastirilacak ne var diye ins bisey çıkmaz nasip degilmis
Belki hamileligimden beri ilk defa böyle ağlıyorum biliyosun diğer topikten beraber aldık mujdelerimizi Allah yar yardımcın olsun

çok üzgünüm canım. Şu anda söylenicek bir kelime de bulamıyorum zaten Rabbim hakkınızda hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Canim çok üzüldüm.cok geçmiş olsun.seni cokkk iyi anlıyorum.ilk hamileliğinde ben de 22.haftada doğum yaptim.canim belki sana bir fikir olur belki yardımım dokunur.benim o dönemde drum rahim ağzı yetmezliği teşhisi koydu.serkilaj uygulandı sonraki hamileliğinde 13.haftalarda ve kızımı sağlıkla doğum yaptım.yine aynı şekilde dinlenerek ve serkilajla devam ediyorum.drlar bu rahatsızlıkta teşhis koymakta zorlayabiliyor.ama sen mutlaka bu konuyu drunla konuş.
Allah saglik versin sabırlar diliyorum.

Canım çok gecmis olsun rabbimin takdiri imtihan gecen sene bende bebegimi kaybettim insallah sefaatcimiz olurlar allahım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin

Çok saolun arkadaşlar nedeni araştırılıyor genetik Patoloji hepsi arastirilacak ne var diye ins bisey çıkmaz nasip degilmis

Ne denirki içim yandı senden haber gelmeyince kötü birşey oldu diye korkmaya baslamıstım acını derinden yasıyorum bende yasadım bu acıyı herşeyi hazırken birden bire olmustu insan düşünüyor neyaptım acaba dikkatmi etmedim sorguluyosun kendini ama cevap bulamıyorsun Allah böyle uygun görmüş diyosun hiç bir teselli cümlesi yok söylenecek söz olmuyor zaman herşeyin ilacı diyorlar geçmiyor bu acı ama yaşamayı öğreniyor insan arastırılıp sebep bulunması iyi bişey aslında nedeni bilinip ona göre önlem alınıp tedavisi olur benjm nedeni yoktu herşeyden korkuyorum şuan dilerim Allah bu acıyla yasamanın sabrını verir

Aklima ilk gelen rahim agzi yetmezligi ikincisi kan pihtilasmasi.. Bu haftalarda normal sayilmaz yani bu dogum cunku dusuk degil .. Insallah neyse sorun bulunur bir sonraki gebeliginde saglikla kucagina alirsin ..

Allah sabır versin arkadaşım. Yüreğimin ta içi yandı kimbilir senin nasıldır.

Amin canım Allah sana sabır versin inşallah tez vakitte tekrar hamıle kalır bu günleri unutur saglıkla kucagına alırsın .dualarımızdasın

Cok cok cok uzuldum.ne diyecegimi de bilemiyorum((

Çok üzüldüm canım.Allah sabır versin.en yakın zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.ne denırki başka, Allah yardımcın olsun

Madam_coco doktora gittim şeker aleti için rapor çıkardı hemen doğum doktoru takip etsen her gün iyi olur dedi dahiliye ye söyledim hemen yazdı raporu sende bir sor istersen ilk saatim 192 ikinci saatim 185 imiş .

Ins atlatiriz yaa inan herkes benim 200 lerdeydi seker ama hicbirsey kullanmadim diyetle dogumumu yaptim diyor baska bir doktora daha gorunmek istiyorum acikcasi sanada 2 haftalik diyet onermisya ne zaman gideceksin tekrar kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…