2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ilk saat 194 ikinci normaldi doktorda iki hafta sonra goreyim dedi sadece napacagimi şaşırdım valla pazartesi saglik ocagina gidecem ordan sekerimi de olctururum ins eger yuksek çıkarsa dahiliyeye tekrar gidip cihaz konusunu soyleyecem

nazah35 cnm benim içim acıdı okuyunca rabbim sabır versin .. umarım allah aratmaz hemencecik hamile kalırsın sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.. coğumuz senin yaşadıklarını yaşadık.. inş çar çabuk aylatırsın

Çok saolun arkadaşlar nedeni araştırılıyor genetik Patoloji hepsi arastirilacak ne var diye ins bisey çıkmaz nasip degilmis
Canım çok üzüldüm,inşallah bu zor zamanlar geçip güzel günler gelecek.Bebeğini Allahın izniyle kucağına alacaksın.

Onu da dediler sanırım Rahime atılan dikiş deme biraz bilgi verirmisin cnm

Aklima ilk gelen rahim agzi yetmezligi ikincisi kan pihtilasmasi.. Bu haftalarda normal sayilmaz yani bu dogum cunku dusuk degil .. Insallah neyse sorun bulunur bir sonraki gebeliginde saglikla kucagina alirsin ..
Kan pıhtılaşma testi yapıldı cnm yoktu rahim ağzı yetmezligi olabilir dedi doktr gel beni gör dedi doktor

Rabbim sabır versin çok üzüldüm inş tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin rabbim tekrarnyaşatmasın böyle acılar

Çok geçmiş olsun çok ama çok üzüldüm allahim sabır versin şans ve Ailene inşallah birdakine mutlu son olur benimde aklım başımdan gidiyor bi terslik olacak diye Rabbim hepimize yardım etsin sabır diliyorum Cenabı allahım böyle uygun görmüş demek ..çok geçmis olsun

Şeker çıktı arkadaşlar bende de damar tıkanıklığından sonra diyetisyene gönderdi bi jafta aç ve tok şeker ölçümü yapıcam sonra ara ara doğuma kadar ölçecekmişim eve alın dedi ilkinde şekeri kes demişti ne ölçmüş ne bişi yapmıştı aa öle olırmu riskli olması gereken bu ama yinede sen bilirsin dedi 903 gr olmuş biraz fazla dedi tombişleşmeye başlamış diyetle normale döner dedi

Ins atlatiriz yaa inan herkes benim 200 lerdeydi seker ama hicbirsey kullanmadim diyetle dogumumu yaptim diyor baska bir doktora daha gorunmek istiyorum acikcasi sanada 2 haftalik diyet onermisya ne zaman gideceksin tekrar kontrole
8 nisanda gidicem bugün konuştuk yine her gün ölçüm yap gel dedi çok takma kafana çünkü çok takılınca stres de arttirir dedi doktor sağlık beslenme olarak gör diyeti inşallah iyi olucak bence .

Dikkat et cnm diyetine yürüyüş yap daha çok diyet ile normale dönüyor kilosu.

Dikkat et cnm diyetine yürüyüş yap daha çok diyet ile normale dönüyor kilosu.
Saol canım şükür halime ama yinede zoruma gitti ya hergün tansiyon hergün şeker hergün kilo tartıcam üzüldüm biraz daha yeni yeni canım bişiler istemeye başlamıştı birde diyet olunca neyse bebişim sağlıklı olsunda

8 nisanda gidicem bugün konuştuk yine her gün ölçüm yap gel dedi çok takma kafana çünkü çok takılınca stres de arttirir dedi doktor sağlık beslenme olarak gör diyeti inşallah iyi olucak bence .
Rabbim hapimizin yardımcısı olsun sağlıkla kavuşalım inş yavrularımıza

Onu da dediler sanırım Rahime atılan dikiş deme biraz bilgi verirmisin cnm
Evet canim hamileliğinde ölçülüyor.13 haftaya doğru beklenilenden kısa ise rahim ağzı uzunluğun serkilaj yapılıyor yani dikiş atılıyor.ilk hamileliğinde de bu haftalarda miydi kaybın.

Sonucu banada bildir olurmu ins duser hafif diyetle geciririz hamileligi bende umut doldum bugun en olmadi tarcinli su ic dusurur dediler yedigime zaten dikkat ediyorum gunde bir bardakda kabuk tarcinli su icsem ins faydasini gorurum banada babam gonderecek cihazdan olcum yapacam evde ins

Sekerin kac çıkmıştı canim evet bebek biraz kilosu tontikmis ama duzelir yaa doguma kadar bi oluyor zayiflar bi oluyor guzel kilo almışlar

Kan pıhtılaşma testi yapıldı cnm yoktu rahim ağzı yetmezligi olabilir dedi doktr gel beni gör dedi doktor
Canım ayrintiliya girdiğinde nasıldı rahim ağzı benim doktorum her kontrolde olcuyo

Canim tarçın çok kullanma doğumu tetikliyor fazla kullaninca bol su içmek gerekiyor şekerden dolayi galiba çok lavaboya gidiyorum gece 5 6 kere uyaniyorum seninde öyle mi

nazah35 ne denir ki ne denebilir ki kelimelerin tükendiği an bu an. Tavsiyem sakın içine atma hiçbirşeyi. İstediğin kadar ağla bağır çağır. Rabbim sabrının dinmesine içinin yangınının sönmesine yardımcın olsun. Hayırlıysa sağlıklı bir bebek versin sen kendini hazır hissettiğinde.

Sekerin kac çıkmıştı canim evet bebek biraz kilosu tontikmis ama duzelir yaa doguma kadar bi oluyor zayiflar bi oluyor guzel kilo almışlar
Açlık 83 60dk 215 120dk 92 180dk 48 Geçen ay günündeydi sol damarımda sıkıntı var beslenemez die sütü kaşarı terayağını abartmıştım ya ondan ya sürekli sola yattığımdan yada şekerden ani bir toparlanma yaşamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…