- 7 Kasım 2015
- 298
- 517
- 103
Canim benim ya cok uzuldum ben ilk zamanlarimizi hatirladim ates topiginden..sozler anlamsiz rabbim sabirlar versin.dualarim seninle kuzumÇok saolun arkadaşlar nedeni araştırılıyor genetik Patoloji hepsi arastirilacak ne var diye ins bisey çıkmaz nasip degilmis
Canım ya ona gelişim geriliği deme onlar bu öne geçer bi arkada kalır doktorlarda olabilir diyor sadece takibini yapın hem inci bebeğin anneside ufak tefek minyon değilmi zaten sen 45 -50 kilolardan bahsederken ben utanıyorum kamyon gibisin diyorum kendime kafaya takıp bebeği üzme biran önce arkadaşlarına yetişsin annesiBenimde aklimdan cikmadi insallah iyilerdir. Kanama bu haftalarda olmaz diye biliyordum acaba kan uyusmazliklarimi var ondan mi oldu .. Insallah iyilerdir ..
Dun biri 7.aydan sonra gelisim geriligi cikmisti bizde dedi bende ona taktim dunden beri benimde kizim bir hafta kucuk cikti ya
Ama annenin yanindasin annesine yakın olan veya şuan yakınında olanları kıskanıyorum bizde akşam kv ye geldik ben onların yanında bacaklarımı bile uzatamadım onlar birşey demez ama ben rahat olamıyorum inşallah biran önce tamamen iyileş annenle birlikte baharın tadını çıkarGünaydın kızlar, hayırlı Cumalar.Benim de hep önde çıkıyordu bebişim, sonra tam gününde çıktı, son kontrolde 1 haftaya yakın küçük çıktı. Dr.um beni tanıdığı için artık, sen şimdi bunu kafaya takarsın ama takma ölçümler den farkedebiliyor dedi, gerçekten kafama takilmadi değil. Yarın kontrolum var bakalım nasıl bebişim, muz yedim bol bol..Bir de şeker yüklemesi var yarın. Bu arada ben iyice hasta oldum, ishal geçti, grip başladı. Sürekli hapsiriyorum, burnum akıyor, boğazım da ağrıyor.
Guldurdun beni ya Allahta seni guldursun :) Kamyon olsan ne olacak hersey evlatlar icin dogsunlar yaziliriz bi platese zumbayaCanım ya ona gelişim geriliği deme onlar bu öne geçer bi arkada kalır doktorlarda olabilir diyor sadece takibini yapın hem inci bebeğin anneside ufak tefek minyon değilmi zaten sen 45 -50 kilolardan bahsederken ben utanıyorum kamyon gibisin diyorum kendime kafaya takıp bebeği üzme biran önce arkadaşlarına yetişsin annesi
Benim.gece uyanmalarim bir iki defa oluyor genelde canim ama cok su da icemiyorum normalde en fazla 2 litre iciyorumdurCanim tarçın çok kullanma doğumu tetikliyor fazla kullaninca bol su içmek gerekiyor şekerden dolayi galiba çok lavaboya gidiyorum gece 5 6 kere uyaniyorum seninde öyle mi
Doktor ne dedi peki ilk saatin yuksek benimki gibi benim.sonucu goren doktorlar hemen insilin dedi sinir oldum herkes neler diyor kimse insiline baslamamis daha yuksek degerlerle bileAçlık 83 60dk 215 120dk 92 180dk 48 Geçen ay günündeydi sol damarımda sıkıntı var beslenemez die sütü kaşarı terayağını abartmıştım ya ondan ya sürekli sola yattığımdan yada şekerden ani bir toparlanma yaşamış
Masallah yavruna canım insallah guzel cikar sonuclarinGünaydınlar. Şeker yüklemesi mağduruyum bugün. 75lik yapıyorlar. Açlık şekerim 84 çıktı şükür. 10.30-11.30 olarak 2 kere daha kan alacaklar. 330luk elmalı soda içtim resmen ve kusmamak için zor tutuyorum kendimi. Herşeyimiz iyiymiş, Melisam 31 cm 670 gram olmuş. Bundan sonra 2-3saatte bir birşeyler yiyosun ve günde 10kere hareket etmesini bekliyoruz dedi. Şeker yükleme sonucuda öğleden sonra çıkarmış. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Günaydınlar. Şeker yüklemesi mağduruyum bugün. 75lik yapıyorlar. Açlık şekerim 84 çıktı şükür. 10.30-11.30 olarak 2 kere daha kan alacaklar. 330luk elmalı soda içtim resmen ve kusmamak için zor tutuyorum kendimi. Herşeyimiz iyiymiş, Melisam 31 cm 670 gram olmuş. Bundan sonra 2-3saatte bir birşeyler yiyosun ve günde 10kere hareket etmesini bekliyoruz dedi. Şeker yükleme sonucuda öğleden sonra çıkarmış. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Saol canım benim inşallah valla stres yaptım çok uyuyamadım gece bu yüzdenMasallah yavruna canım insallah guzel cikar sonuclarin
Saol canım benim inşallah hepimiz sorunsuzca atlatırız. Ama içtiğim şey iğrençti. Açlıktan bide reflü bastırdı. İçtiğim şeyin asidiyle birlikte boğazım kaynıyo resmencanım hadı gozunaydın ıns sonucların da guzel cıkar da saglıcakla atlatırsın bu testı de. benımkı de haftaya. bırazcık tırsıyorum ıns ıyı gecer hepımız ıcın.
Saol canım benim inşallah hepimiz sorunsuzca atlatırız. Ama içtiğim şey iğrençti. Açlıktan bide reflü bastırdı. İçtiğim şeyin asidiyle birlikte boğazım kaynıyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?