Valla hiç deil hemde. Açlıktan başıma da ağrı girmeye başladı. Günüm zehir olmasa bari. Sakın yalnız gitme emi. Benim sabahtır tansiyonum düşük. Kan verdikçe gözlerim kararıyohadı yaaaAllah yardımcın olsun canım. ac karnına da cekılcek dert değil dimi. bakalım bana nası bişi vericekler.
Canım ihmal etme aman diyim beklemeden git bence. Varsa bir önlem alınırkızlar gene tuvalet kağıdında kan varartık doktora gitmek istemiyorum. o ördek denen aletten nefret ettim çünkü bebeğim hareket ediyor Allahtan hissediyorum. ama belimde ağrı var, geceden beri de sertleşiyor karnım biraz uzanıcam bakalım, devam ederse gidicem mecbur.
Maşallah prensesine canım, ben bugün yirttim ama çarşamba yaptırcam:) inşallah kötü olmam, midem bulanir gibi geliyor bana da..Günaydınlar. Şeker yüklemesi mağduruyum bugün. 75lik yapıyorlar. Açlık şekerim 84 çıktı şükür. 10.30-11.30 olarak 2 kere daha kan alacaklar. 330luk elmalı soda içtim resmen ve kusmamak için zor tutuyorum kendimi. Herşeyimiz iyiymiş, Melisam 31 cm 670 gram olmuş. Bundan sonra 2-3saatte bir birşeyler yiyosun ve günde 10kere hareket etmesini bekliyoruz dedi. Şeker yükleme sonucuda öğleden sonra çıkarmış. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Valla hiç deil hemde. Açlıktan başıma da ağrı girmeye başladı. Günüm zehir olmasa bari. Sakın yalnız gitme emi. Benim sabahtır tansiyonum düşük. Kan verdikçe gözlerim kararıyo
Geçmiş olsun canım, bence de ihmal etme git dr.a.Belki ilaç filan verir..kızlar gene tuvalet kağıdında kan varartık doktora gitmek istemiyorum. o ördek denen aletten nefret ettim çünkü bebeğim hareket ediyor Allahtan hissediyorum. ama belimde ağrı var, geceden beri de sertleşiyor karnım biraz uzanıcam bakalım, devam ederse gidicem mecbur.
Bi hafta önce açlık sonra her yemekten sonra tokluk ölçecem eğer diyetle düşüyosa diyetle devam edicem yok düşme olmuyosa bakarız dıruma göre dedi şeker ölç için cihaz sipariş ettik bugün gelecek inş pazarteside diyetisyene gidicem kendinde yapbilirsin ama düzgün ayarlayamazsan sana zararı olur o bi şekilde dengeler bi kere gitsen yetet dedi akşamları yürüyüş yap dedi sonuçları watsaptan atıcam ona göre karar vericekDoktor ne dedi peki ilk saatin yuksek benimki gibi benim.sonucu goren doktorlar hemen insilin dedi sinir oldum herkes neler diyor kimse insiline baslamamis daha yuksek degerlerle bile
Valla her kontrol her test bizi ayrî strese sokuyor hayırlısıyla kucagımıza alacagimiz gunler gelsede kavussakSaol canım benim inşallah valla stres yaptım çok uyuyamadım gece bu yüzden
Allah sabır versin arkadaşım Rabbim birdaha yaşatmasın çok üzüldümArkadaşlar dün düşük yaptim bitmiş durumdayım bu ikinci dusugum hala şoktayim neden diye tutamadim oglumu benle olmayı kabul etmedi 22 haftalıkti hiç bir iş yapma ken çok dikkat ederken. Oğlumun herseyi hazırdı bu haftasonu odasını da almaya gitcektik herseyi haziran hiç bişey yokken anlam veremedim Allahım inş bundan sonra sihhatli evlatlar nasip olur
Canım git doktoruna istersen bol bol da uzan allah korusun yavrularimizikızlar gene tuvalet kağıdında kan varartık doktora gitmek istemiyorum. o ördek denen aletten nefret ettim çünkü bebeğim hareket ediyor Allahtan hissediyorum. ama belimde ağrı var, geceden beri de sertleşiyor karnım biraz uzanıcam bakalım, devam ederse gidicem mecbur.
Ahh ah o plates zumbaya giderken bu kuzuları nereye bırakacağız bide benim 2 olacaklar inşallah belki peşlerinden koşarken veririm diye kendimi kandıırıyorum ümit dünyası işte naparsın beyaa :)Guldurdun beni ya Allahta seni guldursun :) Kamyon olsan ne olacak hersey evlatlar icin dogsunlar yaziliriz bi platese zumbaya
Dun cok kisi yazinca icim rahatladi tek degilmisim sagol canim destegin icin
Canim bekleme imkanın varsa doktora git bence bebisini kendini riske atmakızlar gene tuvalet kağıdında kan varartık doktora gitmek istemiyorum. o ördek denen aletten nefret ettim çünkü bebeğim hareket ediyor Allahtan hissediyorum. ama belimde ağrı var, geceden beri de sertleşiyor karnım biraz uzanıcam bakalım, devam ederse gidicem mecbur.
Çok geçmiş olsun canim.cok dikkatli ol.progestan fitil falan kullanıyormusun.acil sifalarkızlar uzandım baya çom şükür iyiyim şimdi. ilk hamileliğimde nerdeyse iki haftada bir kan geliyordu. her seferinde acile gidiyordum. alttan muayene yapıyordu doktorlar. böyle ola ola 34 haftada doğum yaptım. bence çok fasla alttan muayene de tetikledi doğumumu. rahim ağzı yumuşamasına neden oldu bence.. bu yüzden artık her damlada gitmek istemiyorum. çomşükür çom ciddi kanama olmadı. olsaydı gidicektim mecburen.
çok tesekkür ederim canım. evet kullanıyorum..Çok geçmiş olsun canim.cok dikkatli ol.progestan fitil falan kullanıyormusun.acil sifalar
Canım git doktora ihmal etme bence.kızlar gene tuvalet kağıdında kan varartık doktora gitmek istemiyorum. o ördek denen aletten nefret ettim çünkü bebeğim hareket ediyor Allahtan hissediyorum. ama belimde ağrı var, geceden beri de sertleşiyor karnım biraz uzanıcam bakalım, devam ederse gidicem mecbur.
Alttan muayenenin öyle sonuçlara sebep olacağını sanmam, Avrupa'da rutin muayeneyi alttan yapıyorlar her gittiğinde doktoruna. Ultrasonla bakılmıyor bile. Yani dediğin gibi olsa Avrupa, Amerika da herkes erken Doğum yapardı, rahatla. Kendini böyle düşüncelerle huzursuz etme. Muhtemelen önemsiz birşeydir ama muayene ol ki riske atma tatlı miniğini.kızlar uzandım baya çom şükür iyiyim şimdi. ilk hamileliğimde nerdeyse iki haftada bir kan geliyordu. her seferinde acile gidiyordum. alttan muayene yapıyordu doktorlar. böyle ola ola 34 haftada doğum yaptım. bence çok fasla alttan muayene de tetikledi doğumumu. rahim ağzı yumuşamasına neden oldu bence.. bu yüzden artık her damlada gitmek istemiyorum. çomşükür çom ciddi kanama olmadı. olsaydı gidicektim mecburen.
Maşallah kuzucuğuna, şeker testini de umarım iyi sonuçlarla atlatırsınız.Günaydınlar. Şeker yüklemesi mağduruyum bugün. 75lik yapıyorlar. Açlık şekerim 84 çıktı şükür. 10.30-11.30 olarak 2 kere daha kan alacaklar. 330luk elmalı soda içtim resmen ve kusmamak için zor tutuyorum kendimi. Herşeyimiz iyiymiş, Melisam 31 cm 670 gram olmuş. Bundan sonra 2-3saatte bir birşeyler yiyosun ve günde 10kere hareket etmesini bekliyoruz dedi. Şeker yükleme sonucuda öğleden sonra çıkarmış. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?