2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hadı yaaa Allah yardımcın olsun canım. ac karnına da cekılcek dert değil dimi. bakalım bana nası bişi vericekler.
Valla hiç deil hemde. Açlıktan başıma da ağrı girmeye başladı. Günüm zehir olmasa bari. Sakın yalnız gitme emi. Benim sabahtır tansiyonum düşük. Kan verdikçe gözlerim kararıyo

Canım ihmal etme aman diyim beklemeden git bence. Varsa bir önlem alınır

Maşallah prensesine canım, ben bugün yirttim ama çarşamba yaptırcam:) inşallah kötü olmam, midem bulanir gibi geliyor bana da..

Valla hiç deil hemde. Açlıktan başıma da ağrı girmeye başladı. Günüm zehir olmasa bari. Sakın yalnız gitme emi. Benim sabahtır tansiyonum düşük. Kan verdikçe gözlerim kararıyo

kıyamam ya sen yalnız mı gıttın yoksa. c.tesı eşimle gidicem canım cesaret edemem tek gıtmeye. kan aldırırken kötu oluyorum. eve gıt guzelce dınlen canım.

Geçmiş olsun canım, bence de ihmal etme git dr.a.Belki ilaç filan verir..

Doktor ne dedi peki ilk saatin yuksek benimki gibi benim.sonucu goren doktorlar hemen insilin dedi sinir oldum herkes neler diyor kimse insiline baslamamis daha yuksek degerlerle bile
Bi hafta önce açlık sonra her yemekten sonra tokluk ölçecem eğer diyetle düşüyosa diyetle devam edicem yok düşme olmuyosa bakarız dıruma göre dedi şeker ölç için cihaz sipariş ettik bugün gelecek inş pazarteside diyetisyene gidicem kendinde yapbilirsin ama düzgün ayarlayamazsan sana zararı olur o bi şekilde dengeler bi kere gitsen yetet dedi akşamları yürüyüş yap dedi sonuçları watsaptan atıcam ona göre karar vericek

Allah sabır versin arkadaşım Rabbim birdaha yaşatmasın çok üzüldüm

Canım git doktoruna istersen bol bol da uzan allah korusun yavrularimizi

Guldurdun beni ya Allahta seni guldursun :) Kamyon olsan ne olacak hersey evlatlar icin dogsunlar yaziliriz bi platese zumbaya
Dun cok kisi yazinca icim rahatladi tek degilmisim sagol canim destegin icin
Ahh ah o plates zumbaya giderken bu kuzuları nereye bırakacağız bide benim 2 olacaklar inşallah belki peşlerinden koşarken veririm diye kendimi kandıırıyorum ümit dünyası işte naparsın beyaa :)

Merhaba annisler bu aralar bende de acayip bi gerginlik varbi kac gun once benden bi hafta ilerde birisinin düşük haberini aldim buradan da bi arkadasin dusuk haberini okudum cok gecmis olsun. Cok gerilmeye basladim bu aralar.kocama da kizdim dun aksam dunden beri konusmuyorum zaten bu gün evdede degilim kurs veriyorum hafta sonu yarında tanışalı 10 sene olacak ama bende Mutluluk diye bisey kalmadi.sinirden ne yesem midem yanmaya başladı ya

Canim bekleme imkanın varsa doktora git bence bebisini kendini riske atma

kızlar uzandım baya çom şükür iyiyim şimdi. ilk hamileliğimde nerdeyse iki haftada bir kan geliyordu. her seferinde acile gidiyordum. alttan muayene yapıyordu doktorlar. böyle ola ola 34 haftada doğum yaptım. bence çok fasla alttan muayene de tetikledi doğumumu. rahim ağzı yumuşamasına neden oldu bence.. bu yüzden artık her damlada gitmek istemiyorum. çomşükür çom ciddi kanama olmadı. olsaydı gidicektim mecburen.

Çok geçmiş olsun canim.cok dikkatli ol.progestan fitil falan kullanıyormusun.acil sifalar

Canım git doktora ihmal etme bence.

Alttan muayenenin öyle sonuçlara sebep olacağını sanmam, Avrupa'da rutin muayeneyi alttan yapıyorlar her gittiğinde doktoruna. Ultrasonla bakılmıyor bile. Yani dediğin gibi olsa Avrupa, Amerika da herkes erken Doğum yapardı, rahatla. Kendini böyle düşüncelerle huzursuz etme. Muhtemelen önemsiz birşeydir ama muayene ol ki riske atma tatlı miniğini.

Maşallah kuzucuğuna, şeker testini de umarım iyi sonuçlarla atlatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…