2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de nerdeyse 2 ay sonra ilk defa dün gördük kuzumuzu. Hep tepinir durur, dün uyuyordu. Doktor amcası manipüle etti poposundan da zar zor çevirdi yüzünü bize. Gelişimi iyi dedi doktor. 32 cm, 865 gr. Ama böbreklerinde hafif genişleme varmış canım sıkıldı biraz, erkek bebeklerde daha sık rastlanıyormuş. Bu durumun yaşandığı % 50 ye yakın bebekte doğana kadar düzelebiliyormuş kendiliğinden. Takip edilecek dedi. Yüzü de Mix olmuş, birazı babası birazı benden :)

kardesim dogum yapti. Bebek emdikten sonra bezini doldurmaya basliyor, en sevdigi de altini acinca ust uste sivi kaka yapmasi. Bir gunde bir suru kiyafet degistiriyoruz. İlk zamanlar bez ve kiyafet bol bol gerekiyor anlasilan. Lekelr de kolay kolay cikmiyor.

bilemiyorum... sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali benimki. 2 haftada bir bazen daha sık yapılan alttan muayeneninin illaki etkisi olur diye düşünüyorum. son haftalarda yapılan çatı muayenesinden sonra birçok gebenin nişanın geldiğini okudum. kimi doktorların da rahim ağzı yumuşasın diye elle müdahale ettiklerini okudum... senin dediğin de çok mantıklı... neye inanacağımı şaşırdım sanırım.

Reactions: SGd
Sukur seker testimiz temiz cikti limonlusundan almistik aklinizda olsun icmesi zor olmadi beklemelerde de esim alisverise goturdu karisini tanidigi icin.tek sıkıntı kollarimi mosmor ettiler.temiz cikti ya herseye deger.darisi herkese olsun insallah

Bizim bebisde de var 4 cm bizim de Prof bakmıştı ayrıntılı da oda dedi geçer diye erkek bebek de daha çok görünüyor dedi .

Bizim bebisde de var 4 cm bizim de Prof bakmıştı ayrıntılı da oda dedi geçer diye erkek bebek de daha çok görünüyor dedi .
Bize de prof. baktı, aynen panik yapmayın kendi doktorunuza mektup göndericem o takip edecek dedi. Muhtemelen geçer dedi. Amniyon sıvısı miktarı iyi dedi. Bazı bebeklerde sıvı azalıyormuş o önemliymiş.

Canım bu hormonların çok etkisi var muhakkak ama erkekler bu dönemde bizi anlamıyor bugün eşimin işi vardı ev yok herşeyle tek başıma uğraşıyorum diye evde kendi kendime ağladım 4ten sonra oğlumla AVM ye gittik eşimde oraya geldi gün içinde kafamda kurduklarımdan ötürü adama yüzüm gülmedi bazen kendim bile ne istediğimi bilemiyorum sadece mutsuzluk hissediyorum

Kizlar bende seker yukleme testi yaptirdim bu hafta sinir 140 mis benim 146 cikti
Endokrin seker olcum cihazi ve stick yazdi 2 hafta bakicam..diyetisyene yonlendirdi..
Insallah insuline baslamam ya zaten clexcan yapiyorum igneden gittikce tirsar oldum :)
Umarim herkes iyidir..sanirim bundan sonrada erken dogum korkularimiz baslicak insallah bebeklerimiz saglikla zamaninda gelir

nazah35 canim Allah sabir versin insaallah saglikla hayirli evlatlar nasip eder rabbim sana imtihanin zor sabret kazanan sen olacaksin hakkinda hayirlisi olsun. Allah yardimcin olsun.

Canim hiç sıkma canını çoğul gebeilkler de mutlaka oluyor senin sınırda çıkmış şükür biraz yürüyüş ile Diyet ile hallolur bence . Ben dikkat ediyorum hemen düşmeye başladi

Canim hiç sıkma canını çoğul gebeilkler de mutlaka oluyor senin sınırda çıkmış şükür biraz yürüyüş ile Diyet ile hallolur bence . Ben dikkat ediyorum hemen düşmeye başladi
Insallah oyle olur canim inan su son 1 ay boyle kalp carpintisiyla gecti yok enzimler yok sonlandirma simdide insulin..ikiz gebeliklerde hersey olabiliyormus evet..
Sagsalim kucagimiza sagliklica zamaninda alsak bundan sonra evdeyim zaten calisirken mecbur disardan yiyorsun kaciyor ayarlar..umarim gerek kalmaz kimsede igneye rabbim bebislerimizinde bizimde yardimcimiz olsun..

Ben aşırı su içiyorum.. şekerden çok korktum ama 75gr.lik yükleme normal geldi.. yine de dikkat et dedi doktorum.. bebeğimin suyu da bir tık fazlaymış.. su içmeyi azalt 2.5litreden fazla içme dedi.. normalde 4 litre rahatlıkla içiyorum.. suyun fazla olması da iyi bisey degil yaa

Göğüslerden süt geliyor muuu:) ben geçen bi sıktım sarı -beyaz bişeyler geldi. Korktum bidaha ellemedim:))

cok var doguma yakın boyatan ben de bır sıkıntı olucagını dusunmuyorum. organık dogal boya kullanmaya özen göstericem tabi onlarda ne kadar organikse :)
Ben 24.haftamda ombre yaptırdım kestirdim saçımı.. doktoruma danıştım ..saç derisinde yara yoksa boyatmanin zararı olmaz dedi . Kötü bir gebelik geçiriyorum biraz suslenmek iyi geldi

Göğüslerden süt geliyor muuu:) ben geçen bi sıktım sarı -beyaz bişeyler geldi. Korktum bidaha ellemedim:))
Benim de geliyor her gun görüyorum hazırlıklar tam gaz devam minikler icinn :)) cok sabirsizlaniyorum yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…