bilemiyorum... sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali benimki. 2 haftada bir bazen daha sık yapılan alttan muayeneninin illaki etkisi olur diye düşünüyorum. son haftalarda yapılan çatı muayenesinden sonra birçok gebenin nişanın geldiğini okudum. kimi doktorların da rahim ağzı yumuşasın diye elle müdahale ettiklerini okudum... senin dediğin de çok mantıklı... neye inanacağımı şaşırdım sanırım.Alttan muayenenin öyle sonuçlara sebep olacağını sanmam, Avrupa'da rutin muayeneyi alttan yapıyorlar her gittiğinde doktoruna. Ultrasonla bakılmıyor bile. Yani dediğin gibi olsa Avrupa, Amerika da herkes erken Doğum yapardı, rahatla. Kendini böyle düşüncelerle huzursuz etme. Muhtemelen önemsiz birşeydir ama muayene ol ki riske atma tatlı miniğini.
Bizim bebisde de var 4 cm bizim de Prof bakmıştı ayrıntılı da oda dedi geçer diye erkek bebek de daha çok görünüyor dedi .Biz de nerdeyse 2 ay sonra ilk defa dün gördük kuzumuzu. Hep tepinir durur, dün uyuyordu. Doktor amcası manipüle etti poposundan da zar zor çevirdi yüzünü bize. Gelişimi iyi dedi doktor. 32 cm, 865 gr. Ama böbreklerinde hafif genişleme varmışcanım sıkıldı biraz, erkek bebeklerde daha sık rastlanıyormuş. Bu durumun yaşandığı % 50 ye yakın bebekte doğana kadar düzelebiliyormuş kendiliğinden. Takip edilecek dedi. Yüzü de Mix olmuş, birazı babası birazı benden :)
Bize de prof. baktı, aynen panik yapmayın kendi doktorunuza mektup göndericem o takip edecek dedi. Muhtemelen geçer dedi. Amniyon sıvısı miktarı iyi dedi. Bazı bebeklerde sıvı azalıyormuş o önemliymiş.Bizim bebisde de var 4 cm bizim de Prof bakmıştı ayrıntılı da oda dedi geçer diye erkek bebek de daha çok görünüyor dedi .
İnşallah biran önce düzelir bebeklerimiz canım. Allah hepimizin bebeklerini korusun, sağlık versin.Bizim bebisde de var 4 cm bizim de Prof bakmıştı ayrıntılı da oda dedi geçer diye erkek bebek de daha çok görünüyor dedi .
Ertsi gunu gecti hemen canmgecti mi agrin canim üsütmüş filan olmayasin ..
Canım bu hormonların çok etkisi var muhakkak ama erkekler bu dönemde bizi anlamıyor bugün eşimin işi vardı ev yok herşeyle tek başıma uğraşıyorum diye evde kendi kendime ağladım 4ten sonra oğlumla AVM ye gittik eşimde oraya geldi gün içinde kafamda kurduklarımdan ötürü adama yüzüm gülmedi bazen kendim bile ne istediğimi bilemiyorum sadece mutsuzluk hissediyorumMerhaba annislerbu aralar bende de acayip bi gerginlik var bi kac gun once benden bi hafta ilerde birisinin düşük haberini aldim buradan da bi arkadasin dusuk haberini okudum cok gecmis olsun. Cok gerilmeye basladim bu aralar.kocama da kizdim dun aksam dunden beri konusmuyorum zaten bu gün evdede degilim kurs veriyorum hafta sonu yarında tanışalı 10 sene olacak ama bende Mutluluk diye bisey kalmadi.sinirden ne yesem midem yanmaya başladı ya
. Amin cnm doktor her kontrolde bakyor çok şükür bir sıkıntı yok.. olmaz da inşallah.İnşallah biran önce düzelir bebeklerimiz canım. Allah hepimizin bebeklerini korusun, sağlık versin.
Insallah saglikla zamaninda gelsin canim minisler..uzun omurlu olsun arkadasinin bebisideBugün bi arkadaşım dogum yapti 37 haftalikken suyu gelmiş sezaryenle almislar bebegi Ayy kizlar bizim de kucağımiza alacağımiz gun gelse sagsalim cik sabirsizlaniyorumm
Canim hiç sıkma canını çoğul gebeilkler de mutlaka oluyor senin sınırda çıkmış şükür biraz yürüyüş ile Diyet ile hallolur bence . Ben dikkat ediyorum hemen düşmeye başladiKizlar bende seker yukleme testi yaptirdim bu hafta sinir 140 mis benim 146 cikti
Endokrin seker olcum cihazi ve stick yazdi 2 hafta bakicam..diyetisyene yonlendirdi..
Insallah insuline baslamam ya zaten clexcan yapiyorum igneden gittikce tirsar oldum :)
Umarim herkes iyidir..sanirim bundan sonrada erken dogum korkularimiz baslicak insallah bebeklerimiz saglikla zamaninda gelir
Insallah oyle olur canim inan su son 1 ay boyle kalp carpintisiyla gecti yok enzimler yok sonlandirma simdide insulin..ikiz gebeliklerde hersey olabiliyormus evet..Canim hiç sıkma canını çoğul gebeilkler de mutlaka oluyor senin sınırda çıkmış şükür biraz yürüyüş ile Diyet ile hallolur bence . Ben dikkat ediyorum hemen düşmeye başladi
Ben 24.haftamda ombre yaptırdım kestirdim saçımı.. doktoruma danıştım ..saç derisinde yara yoksa boyatmanin zararı olmaz dedi . Kötü bir gebelik geçiriyorum biraz suslenmek iyi geldicok var doguma yakın boyatan ben de bır sıkıntı olucagını dusunmuyorum. organık dogal boya kullanmaya özen göstericem tabi onlarda ne kadar organikse :)
Benim de geliyor her gun görüyorum hazırlıklar tam gaz devam minikler icinn :)) cok sabirsizlaniyorum yaa :)Göğüslerden süt geliyor muuu:) ben geçen bi sıktım sarı -beyaz bişeyler geldi. Korktum bidaha ellemedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?