- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Canim bebeginin suyu su icmekle alakali degil diye biliyorum tukettigin karbonhidrat miktarindan diye biliyotum ama eminde degilim.benimde az fazlaymisBen aşırı su içiyorum.. şekerden çok korktum ama 75gr.lik yükleme normal geldi.. yine de dikkat et dedi doktorum.. bebeğimin suyu da bir tık fazlaymış.. su içmeyi azalt 2.5litreden fazla içme dedi.. normalde 4 litre rahatlıkla içiyorum.. suyun fazla olması da iyi bisey degil yaa
Yaa ne hoş birşey :) bende ruyamda banyo yaptiriyorum falan. Bu gecede kiyafetlerini ütülüyordum yavaş yavaş hazır olmak gerektiğini dusundugum icin bilincalti oyun oynuyor herhalde :)[/QUOTE]Ya kizlar sizinde bazen bebek kokusu aldığınız oluyir mu benim göğsümden bazende avuc icimden bebek kokusu geliyor hatta esim bile farketti bebek kokuyosun dedi bende kizim gibi hayal edip ellerimi kokluyorum :)
Günaydın canım alakası olması lazım çünkü benim oğlumda su azalmıştı doktor günlük 4 lt den az su içmeyeceksin demişti azında fazlanında zararı var herkesin sıkıntısı farklıCanim bebeginin suyu su icmekle alakali degil diye biliyorum tukettigin karbonhidrat miktarindan diye biliyotum ama eminde degilim.benimde az fazlaymis
Benim ilk oğlumda sadece hastane çıkışı içinde Yenidoğan vardı diğerleri 0-3 aydı çok rahat kullandım zaten hava sıcak çocuk bol bol giyinsin 1 hafta içinde dolduruyor zatenBu arada ebebekte tulumlara baktım 50cm yazıyor bebek 53 cm dogdu dıyelım olmıcak ozaman .. yenidoğan almamak mı lazım acaba
O demesede sen yine aç git doktora hatırlatSelam kızlar herkese iyi pazarlar biz de dün ayrıntılımızı yaptırdık doktor yarım saate yakın baktı ama hic konusmadı en son yüzünü birtek 4d gösterdi sinir oldum farklı hayal etmiştim neyse saglıklı olsunlarda... 1 ay sonra gel dedi 26 haftada yani ama seker yüklemesi falan hiçbişey demedi
Bence tulum alacaksan 0-3 ay al. Zaten yenidogan olarak ancak zibinlari hastane cikislarini giyerler hem gobek bagi dusene kadar citcitli bile giymesi zor olur. Benim bi tane hastane cikis setinin icinde tulum var. Ayriyetten 0-3 ay aldim birkac taneBu arada ebebekte tulumlara baktım 50cm yazıyor bebek 53 cm dogdu dıyelım olmıcak ozaman .. yenidoğan almamak mı lazım acaba
Ben de oyle ypım ozaman canım hastane cıkısı var cunku 3 tane.bundan sora 0-3 ay alırkmBenim ilk oğlumda sadece hastane çıkışı içinde Yenidoğan vardı diğerleri 0-3 aydı çok rahat kullandım zaten hava sıcak çocuk bol bol giyinsin 1 hafta içinde dolduruyor zaten
Evet canım öyle yapıcam ne kadar umursamaz bir doktorum var ya sanki benim takip etmem lazım detaylıyıda ben hatırlattım bir önceki gittigimdeO demesede sen yine aç git doktora hatırlat
Ben de oyle yapıcam canım hastane cıkıslarım var cünküBence tulum alacaksan 0-3 ay al. Zaten yenidogan olarak ancak zibinlari hastane cikislarini giyerler hem gobek bagi dusene kadar citcitli bile giymesi zor olur. Benim bi tane hastane cikis setinin icinde tulum var. Ayriyetten 0-3 ay aldim birkac tane
bu haftada seker haftasi oldu umarim duser sekerlerde hic birinizin unsuline ihtiyaci olmaz . Helede clexsan kullananlar arti bir igne daha cok zor ..Kizlar bende seker yukleme testi yaptirdim bu hafta sinir 140 mis benim 146 cikti
Endokrin seker olcum cihazi ve stick yazdi 2 hafta bakicam..diyetisyene yonlendirdi..
Insallah insuline baslamam ya zaten clexcan yapiyorum igneden gittikce tirsar oldum :)
Umarim herkes iyidir..sanirim bundan sonrada erken dogum korkularimiz baslicak insallah bebeklerimiz saglikla zamaninda gelir
Selam kızlar herkese iyi pazarlar biz de dün ayrıntılımızı yaptırdık doktor yarım saate yakın baktı ama hic konusmadı en son yüzünü birtek 4d gösterdi sinir oldum farklı hayal etmiştim neyse saglıklı olsunlarda... 1 ay sonra gel dedi 26 haftada yani ama seker yüklemesi falan hiçbişey demedi
Ne sıkıntı var canımBen ayrıntılı için 3 dr gezdim.. ankara'dakiler bilir birisi Eyüp ekici ,birisi prof.Ali Ergün ,diğeri de kendi doktorum oda bi profesör.. hepside yarım saat inceledi..tek tek anlattılar herseyi.. bu kadar doktor gezmemin sebebi bebegimin sıkıntılı doğacak olması.. belki sıkıntısıyla ilgili dr.lar güzel şey söylerler diye düşündüm fakat hepside aynı şeyi söyledi..
benim 2 gün sürsü 3. güne çok hafif bir ağrı kaldı. ama zaten o iki günde dayanılmıcak gibi değil. ben burdayım dedi o kadarBu arada kızlar cuma tetanoz asısı oldum agrısı kac gün sürüyor kas agrısı gibi bir agrı var kolumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?