- 7 Kasım 2015
- 298
- 517
- 103
Benim 3 gün şiddetli ağrım oldu sonra geçti. O kolunu çok yormazsan hafif atlatıyorsun. Ben Sakar olduğum için sınıf kapısına çarptım sürekli. O yüzden baya acıdı.Bu arada kızlar cuma tetanoz asısı oldum agrısı kac gün sürüyor kas agrısı gibi bir agrı var kolumda
Aynen benımde abartılcak bir agrım olmadı daha cok olur sanıyordumbenim 2 gün sürsü 3. güne çok hafif bir ağrı kaldı. ama zaten o iki günde dayanılmıcak gibi değil. ben burdayım dedi o kadar
Aynen canım yormadım cok agrı yapmadıBenim 3 gün şiddetli ağrım oldu sonra geçti. O kolunu çok yormazsan hafif atlatıyorsun. Ben Sakar olduğum için sınıf kapısına çarptım sürekli. O yüzden baya acıdı.
Ilk asi cok aciyor inanilmaz agrimisti kilum 3 gun bende cuma gunu ikinci dozu vuruldum bu normal agriyor bir yere degince biri carparsa filan ..Aynen benımde abartılcak bir agrım olmadı daha cok olur sanıyordum
Aynen canım yormadım cok agrı yapmadı
Cidden hepimiz ayni seyleri yasiyoruz ya cok guzel. Ayni gun asi yapiyoruz ayni gun seker yukluyoruz ayni gun kalp atislarini duyduk ❤kızlar bu arada be dicem? bu fırum ne güzel bişe yaa alpicim sağol bebeğim. :)
Ortopedik bir sıkıntısı varNe sıkıntı var canım
Kasilma icin magnezyum icin. Bel agrisi da iyi degil. Dikkat edin ve doktorunuza vajina kontrolu ve crp kan tahlili yaptirin. Enfeksiyon kapmis olabilirsiniz. Allah korusun erken dogum falan olur.Canım git doktoruna istersen bol bol da uzan allah korusun yavrularimizi
Kızlar göğüslerinizle oynamayın.süt geliyor mu diye kontrol etmeyin.erken doğumu tetikleyebilir .elbet Doğum yapınca sütümüz gelecek.Benim de geliyor her gun görüyorum hazırlıklar tam gaz devam minikler icinn :)) cok sabirsizlaniyorum yaa :)
Canım yanlış kisiye alıntı yaptın galibaKasilma icin magnezyum icin. Bel agrisi da iyi degil. Dikkat edin ve doktorunuza vajina kontrolu ve crp kan tahlili yaptirin. Enfeksiyon kapmis olabilirsiniz. Allah korusun erken dogum falan olur.
Bizde gün sayiyoruz <3 3 nisanda düşeceğiz çiftli rakamlara
Ah ben bu aralar gene sapittim... Dün geceki ruyam guzeldi de onceki geceki kotuydu.. dun gece bebegimin kiyafetlerini yikamisim utuluyordum. Ondan onceki gece ise aktutun karakoluna saldirilmis 3 sehit vardi cok uzuldum ruyamda..günaydınlar herkese. dün gece rüyamda gördüm. doğum yapmışım, bebeğim küvözdeydi. karnım inmiş, dümdüz olmuş. kanama oldu ya dün gene sanırım onun etkisinde kaldı . her tuvalete gidişimde tuvalet kağıdına bakmaktan şaşı olucam neredeyse. sizler nasılsınız? benim gibi hd kalitesinde rüya göreniniz var mı acaba?
ayy ayyy insan her şeyin etkisinde kalıyor ya..Bizde gün sayiyoruz <3 3 nisanda düşeceğiz çiftli rakamlara
Ah ben bu aralar gene sapittim... Dün geceki ruyam guzeldi de onceki geceki kotuydu.. dun gece bebegimin kiyafetlerini yikamisim utuluyordum. Ondan onceki gece ise aktutun karakoluna saldirilmis 3 sehit vardi cok uzuldum ruyamda..
hayırlı olsun canım. be de patk aytak alıcam sanırım. e bebekte eğendim bir tane 599 tl idi. yatak da dahilde alıp geçicem.Bizde beşiğimizi aldık inşallah güzel gunlerde kullaniriz, hayirla saglikla uyusun kizim
bence bana yaptıCanım yanlış kisiye alıntı yaptın galiba
Sağol canim inşallahhayırlı olsun canım. be de patk aytak alıcam sanırım. e bebekte eğendim bir tane 599 tl idi. yatak da dahilde alıp geçicem.
Hayirli olsun nasil birsey aldinBizde beşiğimizi aldık inşallah güzel gunlerde kullaniriz, hayirla saglikla uyusun kizim
[/QUOTE]Yaa ne hoş birşey :) bende ruyamda banyo yaptiriyorum falan. Bu gecede kiyafetlerini ütülüyordum yavaş yavaş hazır olmak gerektiğini dusundugum icin bilincalti oyun oynuyor herhalde :)
Oynamiyorum canm tabi kendi geliyor ama :€Kızlar göğüslerinizle oynamayın.süt geliyor mu diye kontrol etmeyin.erken doğumu tetikleyebilir .elbet Doğum yapınca sütümüz gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?