2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızlar cuma tetanoz asısı oldum agrısı kac gün sürüyor kas agrısı gibi bir agrı var kolumda
Benim 3 gün şiddetli ağrım oldu sonra geçti. O kolunu çok yormazsan hafif atlatıyorsun. Ben Sakar olduğum için sınıf kapısına çarptım sürekli. O yüzden baya acıdı.

benim 2 gün sürsü 3. güne çok hafif bir ağrı kaldı. ama zaten o iki günde dayanılmıcak gibi değil. ben burdayım dedi o kadar
Aynen benımde abartılcak bir agrım olmadı daha cok olur sanıyordum
Benim 3 gün şiddetli ağrım oldu sonra geçti. O kolunu çok yormazsan hafif atlatıyorsun. Ben Sakar olduğum için sınıf kapısına çarptım sürekli. O yüzden baya acıdı.
Aynen canım yormadım cok agrı yapmadı

Aynen benımde abartılcak bir agrım olmadı daha cok olur sanıyordum

Aynen canım yormadım cok agrı yapmadı
Ilk asi cok aciyor inanilmaz agrimisti kilum 3 gun bende cuma gunu ikinci dozu vuruldum bu normal agriyor bir yere degince biri carparsa filan ..

Canım git doktoruna istersen bol bol da uzan allah korusun yavrularimizi
Kasilma icin magnezyum icin. Bel agrisi da iyi degil. Dikkat edin ve doktorunuza vajina kontrolu ve crp kan tahlili yaptirin. Enfeksiyon kapmis olabilirsiniz. Allah korusun erken dogum falan olur.

Kasilma icin magnezyum icin. Bel agrisi da iyi degil. Dikkat edin ve doktorunuza vajina kontrolu ve crp kan tahlili yaptirin. Enfeksiyon kapmis olabilirsiniz. Allah korusun erken dogum falan olur.
Canım yanlış kisiye alıntı yaptın galiba

Günaydın tatlı annişler... Biz çift rakamlara düştük Eki Görüntüle 1973350
Bizde gün sayiyoruz <3 3 nisanda düşeceğiz çiftli rakamlara
Ah ben bu aralar gene sapittim... Dün geceki ruyam guzeldi de onceki geceki kotuydu.. dun gece bebegimin kiyafetlerini yikamisim utuluyordum. Ondan onceki gece ise aktutun karakoluna saldirilmis 3 sehit vardi cok uzuldum ruyamda..

ayy ayyy insan her şeyin etkisinde kalıyor ya..

Yaa ne hoş birşey :) bende ruyamda banyo yaptiriyorum falan. Bu gecede kiyafetlerini ütülüyordum yavaş yavaş hazır olmak gerektiğini dusundugum icin bilincalti oyun oynuyor herhalde :)
[/QUOTE]
Aynen oyle sabah o aksam o zaten :)))

Kızlar sizin de bebek bir yerden böyle ittiriyor gibi olup orası sertleşiyor mu? Sanki poposuyla ittiriyor gibi. Bunun adı kasılma mı ya da kasılma ne demek bilen biri açıklayabilir mi? Dün doktor kasılman var mı dedi yok dedim ama şimdi nette görüyorum yok düşük yok bilmem ne yazmışlar

Arkadaşlar tokluk şekeri nasıl olçilüyor bilen var mı yemeklerden sonra dedi ama hemen mi bi süresi var mı acaba beklemem gereken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…