2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Merhaba herkes iyidir umarım. Ben bişi sorucam hastaneye nevresim takımı götürecek misiniz kendiniz ve bebek iiçin.

Oluyor canim top gibi bi yana geciyor kasılma hic yasamadim yasadiysam da bilmiyorum ondan :) ama bence o kasilma degildir bebek bi yere toplaniyodur

Kızlar Merhaba herkes iyidir umarım. Ben bişi sorucam hastaneye nevresim takımı götürecek misiniz kendiniz ve bebek iiçin.
Meraba canim ben ilk bebegimde pike takimi götürmüştüm oda ağustosta olmuştu. Buda temmuzda hastane nekadar temiz olsada ben kendi eşyamdan daha memnunum sende tek kişilik pike takımı götüre bilirsin..

Benim bebişte hep aşağıya doğru ittiriyo. Kasıklarım acıyo merdiven çıkarken falan çok zorlanıyorum..

Meraba canim ben ilk bebegimde pike takimi götürmüştüm oda ağustosta olmuştu. Buda temmuzda hastane nekadar temiz olsada ben kendi eşyamdan daha memnunum sende tek kişilik pike takımı götüre bilirsin..[/QUOTE]

Sagol canim aslinda hastneme guveniyorum ama Galiba ben de bişiler goturucem hem kızıma da benzer bi çarşaf götürürüm takım oluruz :)))

Bi kaç gündür girememistim topige, sırf senden haber varmı diye iki dk gireyim dedim şok oldum canm cok üzüldüm Rabbim inşallah tekrardan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar göğüslerinizle oynamayın.süt geliyor mu diye kontrol etmeyin.erken doğumu tetikleyebilir .elbet Doğum yapınca sütümüz gelecek.
Ben bikere sıkayım dedim..ve süt geldi bidaha ellemedim.. oksitosin ve prolaktin hormonu salgılanıyor ve rahim kasları çalışıyor.. birkaç kez sıkmayla oksitosin hemen yükselemez merak etmeyin endişeye gerek yok. Benim sutyenimi bile ıslatıyor süt artık .

Günaydın canım alakası olması lazım çünkü benim oğlumda su azalmıştı doktor günlük 4 lt den az su içmeyeceksin demişti azında fazlanında zararı var herkesin sıkıntısı farklı
Olabilir emin degilim dedim zaten..dr uma ozellikle sormustum su icmekle plesenta suyunun dogru orantisi varmi diye o donem yok demisti ama sen zaten cidden cok iciyormussun :)) ben 1lt icsem opcem basima koycam:)) her vucut farkli yasiyor tabi neyse rabbim sifa versin cumlemize

bu haftada seker haftasi oldu umarim duser sekerlerde hic birinizin unsuline ihtiyaci olmaz . Helede clexsan kullananlar arti bir igne daha cok zor ..
Nasil gidiyor bu arada kontroller bebisler iyi mi yolunda mi hersey .
Evet canim devam kontrollere gidiyorum bu hafta birnebze dustugunu soyledi dr icimize su serpildi..bebislerde buyuyor teyzesi senin prensesin nasil bitirdinmi alisveris islerini benim bir lahusa takimi terlik toka kaldi

Arkadaşlar tokluk şekeri nasıl olçilüyor bilen var mı yemeklerden sonra dedi ama hemen mi bi süresi var mı acaba beklemem gereken
Canim bana bir defter verdi dr sabah ac 1-ilk lokmadan 1 saat sonra 2 ve 2 saat sonra 3 diye..gunde 3 kez ol. Dedi

Kizlar bebislerinize bakim urunu olarak ne marka aldiniz neye bakmak lazim paraben miydi o olmicak baska arastirmamiz gereken bir ozellik varmi?
Sampuan vucut kremi yag gibi ..

Kizlar bebislerinize bakim urunu olarak ne marka aldiniz neye bakmak lazim paraben miydi o olmicak baska arastirmamiz gereken bir ozellik varmi?
canım o kadar çok madde varki bakılması geren. paraben bunlardan yalnızca biri. ben bakım ürünü olarak mustela almıstım çok memnun kaldım.

Canım ben daha almadım ama herşeyi sebamed alacağım oğlumda çok memnun kaldım

Canım 5 .Ay itibari ile kimi gebenin göğsünden süt gelmeye başlarmış.sıkmamak gerekirmiş.gögüsler büyüdüğü için sıkı sütyen takmamalıymişiz.ben bu hafta sonu kullandığım bedenden bi beden büyük aldım o yüzden.akıntı süt renginde ise sıkıntı olmazmış.fakat kahverengi ve kanlı ise doktora muhakkak bilgi vermeliymişiz.

Hayirli olsun nasil birsey aldin Saglikla uyusun buyusun kizin insallah..
İnşallah sever kizimda :) model olarak bundan siparis verdik, uyku setimizide pembe güpürlü seçtik, eşim ve annem beğendiler :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-18-17-11-14.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 84
Maşallah prensesine canım, ben bugün yirttim ama çarşamba yaptırcam:) inşallah kötü olmam, midem bulanir gibi geliyor bana da..
Geç dönüyorum canım kusura bakma. Çok saol ben atlattım darısı başına inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…