- 3 Aralık 2010
- 194
- 285
- 103
Oluyor canim top gibi bi yana geciyor kasılma hic yasamadim yasadiysam da bilmiyorum ondan :) ama bence o kasilma degildir bebek bi yere toplaniyodurKızlar sizin de bebek bir yerden böyle ittiriyor gibi olup orası sertleşiyor mu? Sanki poposuyla ittiriyor gibi. Bunun adı kasılma mı ya da kasılma ne demek bilen biri açıklayabilir mi? Dün doktor kasılman var mı dedi yok dedim ama şimdi nette görüyorum yok düşük yok bilmem ne yazmışlar
Ben goturmicem gttigim hastane temiz güvenilir olduktan sonra gerek yok bnce canimKızlar Merhaba herkes iyidir umarım. Ben bişi sorucam hastaneye nevresim takımı götürecek misiniz kendiniz ve bebek iiçin.
Bana doktor en çok yediğin öğünden 2 saat sonra ddi.Arkadaşlar tokluk şekeri nasıl olçilüyor bilen var mı yemeklerden sonra dedi ama hemen mi bi süresi var mı acaba beklemem gereken
Meraba canim ben ilk bebegimde pike takimi götürmüştüm oda ağustosta olmuştu. Buda temmuzda hastane nekadar temiz olsada ben kendi eşyamdan daha memnunum sende tek kişilik pike takımı götüre bilirsin..Kızlar Merhaba herkes iyidir umarım. Ben bişi sorucam hastaneye nevresim takımı götürecek misiniz kendiniz ve bebek iiçin.
Benim bebişte hep aşağıya doğru ittiriyo. Kasıklarım acıyo merdiven çıkarken falan çok zorlanıyorum..Kızlar sizin de bebek bir yerden böyle ittiriyor gibi olup orası sertleşiyor mu? Sanki poposuyla ittiriyor gibi. Bunun adı kasılma mı ya da kasılma ne demek bilen biri açıklayabilir mi? Dün doktor kasılman var mı dedi yok dedim ama şimdi nette görüyorum yok düşük yok bilmem ne yazmışlar
Arkadaşlar dün düşük yaptim bitmiş durumdayım bu ikinci dusugum hala şoktayim neden diye tutamadim oglumu benle olmayı kabul etmedi 22 haftalıkti hiç bir iş yapma ken çok dikkat ederken. Oğlumun herseyi hazırdı bu haftasonu odasını da almaya gitcektik herseyi haziran hiç bişey yokken anlam veremedim Allahım inş bundan sonra sihhatli evlatlar nasip olur
Canım ben günde 7 defa olctugum için doktor yemeğe başladığın an 1 saat sonra ölceceksin dediArkadaşlar tokluk şekeri nasıl olçilüyor bilen var mı yemeklerden sonra dedi ama hemen mi bi süresi var mı acaba beklemem gereken
Ben bikere sıkayım dedim..ve süt geldi bidaha ellemedim.. oksitosin ve prolaktin hormonu salgılanıyor ve rahim kasları çalışıyor.. birkaç kez sıkmayla oksitosin hemen yükselemez merak etmeyin endişeye gerek yok. Benim sutyenimi bile ıslatıyor süt artık .Kızlar göğüslerinizle oynamayın.süt geliyor mu diye kontrol etmeyin.erken doğumu tetikleyebilir .elbet Doğum yapınca sütümüz gelecek.
Olabilir emin degilim dedim zaten..dr uma ozellikle sormustum su icmekle plesenta suyunun dogru orantisi varmi diye o donem yok demisti ama sen zaten cidden cok iciyormussun :)) ben 1lt icsem opcem basima koycam:)) her vucut farkli yasiyor tabi neyse rabbim sifa versin cumlemizeGünaydın canım alakası olması lazım çünkü benim oğlumda su azalmıştı doktor günlük 4 lt den az su içmeyeceksin demişti azında fazlanında zararı var herkesin sıkıntısı farklı
Evet canim devam kontrollere gidiyorum bu hafta birnebze dustugunu soyledi dr icimize su serpildi..bebislerde buyuyor teyzesi senin prensesin nasil bitirdinmi alisveris islerini benim bir lahusa takimi terlik toka kaldibu haftada seker haftasi oldu umarim duser sekerlerde hic birinizin unsuline ihtiyaci olmaz . Helede clexsan kullananlar arti bir igne daha cok zor ..
Nasil gidiyor bu arada kontroller bebisler iyi mi yolunda mi hersey .
Ilk doz beni 5 gun surundurmustu cani. 2 ler oyle degilmisBu arada kızlar cuma tetanoz asısı oldum agrısı kac gün sürüyor kas agrısı gibi bir agrı var kolumda
Canim bana bir defter verdi dr sabah ac 1-ilk lokmadan 1 saat sonra 2 ve 2 saat sonra 3 diye..gunde 3 kez ol. DediArkadaşlar tokluk şekeri nasıl olçilüyor bilen var mı yemeklerden sonra dedi ama hemen mi bi süresi var mı acaba beklemem gereken
canım o kadar çok madde varki bakılması geren. paraben bunlardan yalnızca biri. ben bakım ürünü olarak mustela almıstım çok memnun kaldım.Kizlar bebislerinize bakim urunu olarak ne marka aldiniz neye bakmak lazim paraben miydi o olmicak baska arastirmamiz gereken bir ozellik varmi?
Sampuan vucut kremi yag gibi ..
Canım ben daha almadım ama herşeyi sebamed alacağım oğlumda çok memnun kaldımKizlar bebislerinize bakim urunu olarak ne marka aldiniz neye bakmak lazim paraben miydi o olmicak baska arastirmamiz gereken bir ozellik varmi?
Sampuan vucut kremi yag gibi ..
Canım 5 .Ay itibari ile kimi gebenin göğsünden süt gelmeye başlarmış.sıkmamak gerekirmiş.gögüsler büyüdüğü için sıkı sütyen takmamalıymişiz.ben bu hafta sonu kullandığım bedenden bi beden büyük aldım o yüzden.akıntı süt renginde ise sıkıntı olmazmış.fakat kahverengi ve kanlı ise doktora muhakkak bilgi vermeliymişiz.Ben bikere sıkayım dedim..ve süt geldi bidaha ellemedim.. oksitosin ve prolaktin hormonu salgılanıyor ve rahim kasları çalışıyor.. birkaç kez sıkmayla oksitosin hemen yükselemez merak etmeyin endişeye gerek yok. Benim sutyenimi bile ıslatıyor süt artık .
İnşallah sever kizimda :) model olarak bundan siparis verdik, uyku setimizide pembe güpürlü seçtik, eşim ve annem beğendiler :)Hayirli olsun nasil birsey aldinSaglikla uyusun buyusun kizin insallah..
Geç dönüyorum canım kusura bakma. Çok saol ben atlattım darısı başına inşallah :)Maşallah prensesine canım, ben bugün yirttim ama çarşamba yaptırcam:) inşallah kötü olmam, midem bulanir gibi geliyor bana da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?