2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam ya sen yalnız mı gıttın yoksa. c.tesı eşimle gidicem canım cesaret edemem tek gıtmeye. kan aldırırken kötu oluyorum. eve gıt guzelce dınlen canım.
Tek gider miyim hiç bende eşimle gitmişim iyikide gitmişim. El üstünden kanür taktılar bida bida delmediler şükür

Oluyor canim top gibi bi yana geciyor kasılma hic yasamadim yasadiysam da bilmiyorum ondan :) ama bence o kasilma degildir bebek bi yere toplaniyodur
Dinlenmem gerektiğini ilk gebelikten dolayı rahmin kasıldığını söyledi doktor eğilip kalkarken dikkat et dedi ve magnezyum verdi Rahim ağzın normal bir sıkıntı Yok dedi ayrıca. Dayanamadım nöbetçi doktora kontrole gittim.
Benim bebişte hep aşağıya doğru ittiriyo. Kasıklarım acıyo merdiven çıkarken falan çok zorlanıyorum..
Ben de kasılmayı aşağıdan olur sanırdım. Hiç olmadığı için dert etmemiştim

Kizlar bebislerinize bakim urunu olarak ne marka aldiniz neye bakmak lazim paraben miydi o olmicak baska arastirmamiz gereken bir ozellik varmi?
Sampuan vucut kremi yag gibi ..
Mustela aldım ben kendim de çatlak kremini doktor önerisiyle mustela almıştım . Merhaba bebek setini sipariş vermiştim geldi kokusu falan da güzel.

canım o kadar çok madde varki bakılması geren. paraben bunlardan yalnızca biri. ben bakım ürünü olarak mustela almıstım çok memnun kaldım.
Mustellayi arkadaslarimda onerdi kullanan varmis yakindan gidip incelemeli sagol cnm :)
Canım ben daha almadım ama herşeyi sebamed alacağım oğlumda çok memnun kaldım
Sebamedde hep aklimda canim bir plastik cerrah dr aslinda diger urunlere cokca para vermeye gerek yok sebamed coguna bedel demisti.ama bebistede ayni olurmu arastircam sagol kuzum

Mustela aldım ben kendim de çatlak kremini doktor önerisiyle mustela almıştım . Merhaba bebek setini sipariş vermiştim geldi kokusu falan da güzel.
Sagol canim evet parfumu var bebis icin arkadas sikip getiriyo cok guzel kokuyooo :)

Evet canim devam kontrollere gidiyorum bu hafta birnebze dustugunu soyledi dr icimize su serpildi..bebislerde buyuyor teyzesi senin prensesin nasil bitirdinmi alisveris islerini benim bir lahusa takimi terlik toka kaldi
ohh cok sukur canim insallah boyle guzel haberler alirsin hep ..
Ben dun kemeraltina gittim ☺Lohusa takimi aldim ama suslu bisi almadim iki tanede tac toka aldim birini kizimin sapkasina yapistiracagim.. Terlik almadim yazin cok sicak olur gibi geldi baska cozum bulacagim ona :)

Canim bana bir defter verdi dr sabah ac 1-ilk lokmadan 1 saat sonra 2 ve 2 saat sonra 3 diye..gunde 3 kez ol. Dedi
Banada bir aç üç kerede yemeklerden sonra dedi saat vermedi yemek yiyip yaptım hemen ama 105-110 çıktı yüklemede 200 küsur çıkmıştı yanlışmı yapıyorum acaba dedim

Ayy cok guzel olmuşş bende alcam malzemelerden kendim yapicam inşallah :)
Teşekkur ederim :) Cok zevkli oluyor kendin yapinca simdi taki yastigi kapi susu ve kurdale yapacagim ayak ucuna besigin hastane icin .. malzeme sıkıntım var burdan bulamiyorum

Banada bir aç üç kerede yemeklerden sonra dedi saat vermedi yemek yiyip yaptım hemen ama 105-110 çıktı yüklemede 200 küsur çıkmıştı yanlışmı yapıyorum acaba dedim
Ya 1 saat yada 2 saat olcersen daha dogru sonuç alırsınız.

Teşekkur ederim :) Cok zevkli oluyor kendin yapinca simdi taki yastigi kapi susu ve kurdale yapacagim ayak ucuna besigin hastane icin .. malzeme sıkıntım var burdan bulamiyorum
Canım nasıl malzemeler arıyosun bilmiyorum ama mutluadım.com a bir bak istersen

Gule gule giy canim nerden aldin ben bebekler icin gittim ama yorulunca devam etmedim birgunde kismetse gecelik pijama icin gidicem..insallah canim sagolasin hepimiz sagliklica kucaklayalim artik sona dogru yaklasiyoruz

Hemen yemek yiyip yap demez herhalde onu bi iyice ogren canim olcum gunlerin bosa gitmesin..tokken ornegin 1 saat gecince bakiyorlar tokluk sekeri diyorlarya..sanirim tok durdugun surede sekerinin saatlik yukselme miktarina bakiyorlar..ay ne karisik korkutucuda Allah korusun insallah hic birimizde birsey cikmaz ileriye donuk..ara sor canim ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…