2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar esmirtasarim evi var instagramda kece uzerine cok guzel ben begendim biraz pahali ama icime sindi acikcasi belki hosunuza gider..
Tabi buarada facede bir kokulu tas maceram var berbat geldi ondan sonra baya inceledim bu siteyi

Evet canim hamileliğinde ölçülüyor.13 haftaya doğru beklenilenden kısa ise rahim ağzı uzunluğun serkilaj yapılıyor yani dikiş atılıyor.ilk hamileliğinde de bu haftalarda miydi kaybın.
İlk dusugum 11 haftalık falandi 2. Kaybım 22 haftalıkti bunu doktor ultrasonda bakarken anlamazmi biraz kendimi toparlayayim gidip konuscam neden böyle oldu dye

Ayrıntılıda hersey çok güzeldi normaldi bebeğin suyun rahim ağzı hiç ağrım sizimda yoktu bi anda oldu hersey halada şoktayim nasıl olur dye 5 aylık olmustuk oğlumun birçok şeyi hazırdı herseyi öylece kalakaldi ins tekrardan erkek evlat nasip eder sağlık ve sıhhatle ins

Tekrar çok geçmiş olsun canım. Kayıplar yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum,22.hafta kayıp daha zordur, Allah sabır versin sana, bir daha yaşatmasın, inşallah en kısa zamanda acını hafifletecek bir yavrun olur..Pıhtılaşma ve kromozom testlerini yaptır bence canım, ona göre tedavi uygulanır birdahakine.

İlk dusugum 11 haftalık falandi 2. Kaybım 22 haftalıkti bunu doktor ultrasonda bakarken anlamazmi biraz kendimi toparlayayim gidip konuscam neden böyle oldu dye
Detaylı da dikkatli olsa dr anlardı.genelde bebeğe odaklandıkları için rahimagzini es geçiyor dr lar.ben de kayıptan 3 -4 gün önce gitmiştim dr ama anlamadı.kesin yani bir daha ki hamileliğinde rahim ağzını ölçerek konabilir.

Arkadaşlar Allah hepinizin yavrusunu kucağına nasip etsin ins çok zor günler geçiyorum çok istediğim evladimi bagira bagira dogurdum ölmek istedim o an bende eşimde bende perisan olduk herseyi kaldı oğlumun vermediler oglumu çok istememe rağmen arastirilacak dediler kalbim taş kesti nasıl mutlu olurum bidaha dye hepinizden allah razı olsun acimi paylaştın iz ins tekrar anne olmayı rabbim bsna layık görür dualarinizi esirgemeyin olurmu benim içinde dua edin doğumda benide aklınızdan gecirin

Ayy benim de mi kasılma oluyomus yani bilmiyodum hic bak

Canım rabbım sana sabırlar versin bu acı hıc gecmez bılıyorum ama yeni umutlar seni toparlıcak
Allahım sana en hayrlı zamanda saglıklı uzun omurlu bi evlat nasip etsin insallhh dua edıcem sana bol bol bnde gecen temmuz ayında dogum yaptm bebegım 16 gun yasadı ameliyat falan ettrdık ama sonucn bole olcagnı bıle bıle ben onu aldırmadım kıyamadım cunku karnımda cennetlik bı cocuk tasıyodum bundan guzel bse yok senın yavrunda cenntın bahcelernde suan ve bıze sefaat edıckler
Ebedi oglumuz oldu onlar bızim kavuscaz m. Etme hayat kısa sen sukur et ve rabbıme hamd et Allah dagına gore kar verırmiş...

Ne desem su an sana tesir etmicek biliyorum ama Rabbim cennette kavusturacak insallah ölmek falan oyle seyler düşünme kuzum daha anne olucaksin insallah

Canım yaşadığın hiç kolay birşey değil 5 ay boyunca o duygusal bağ oluştu hele bide herşeyi hazırken Rabbim sabrını versin tez vakitte sağlıklı kucağına alacağın evlat versin hiçbir zaman isyan etme dua et bizimde dualarımız seninle benim bile 3 gündür aklımdan çıkmıyorsun hakkında herşeyin hayırlısı olsun

Yaaa nasıl güzel olmuş nasıl yaptın?
Cook kolay canim ismini hazir aldim keçeden hasir ve ipide hazir satiliyor benim evde vardi sonra silikonl yapistirdim. Kecedende iki kalp kestim onlarida yapistirdim bitti. Birde pembe kurdale takacagim aralarina üzerine inci yapistiracagim
Gule gule giy canim nerden aldin ben bebekler icin gittim ama yorulunca devam etmedim birgunde kismetse gecelik pijama icin gidicem..insallah canim sagolasin hepimiz sagliklica kucaklayalim artik sona dogru yaklasiyoruz
Kizima hic birsey almadim :) Kendime baktim kiyafet bulamadim ne yazikki lohusa takimlari icinde 195 dedi hep yol ustundekiler burasi toptanci katalogdan begeniyorsun hemen yukardan getiriyor sana cok guzel modelleri de vardi .. 115 liraya aldim.Posetinde ismi yaziyordur sonra sana atarim belki denk gelirsin bak ..
Banyo kuvet seti file hediyeli 30tl idi ama ben eve gelince gordum :)) Onu kacirdim ihtiyac listesi kagidi verdi bi adam arkasina bakmayo akil edemedim :)

Y Yellu bu cercevenin bosunu ariyorum 12tl imis tahtakalede benim bulduklarim en uygunu 22tl kargoda var 32 tl o yuzden biraz daha bakinacagim belki bir malzemeci bulursam aynali da harflerini alacagim cicegi kurdalesi ayiktikta aldim
Melissa81 baktim instagramdaki yere cok guzel seyler var cidden ama zaten baya emek ister onlar pahali olmasi normal.. ama terlik toka kolay gidince kemeraltindan alirsin onlari

Ellerinize sağlık.Ben hediyelikleri bitireyim başka bir şey yapamayacağım.Dün hediyelikleri içine koyacağım ahşap 15 e 15 meyve sandıklarının siparişini verdim.Tahtakalede tanesi 12-13 tlydi,benim aldığım küçük bir esnaf atölyesi.Tanesi 6 tl.Hem benim için uygun hem onlar kazansın.Üzerine lazerle isim de yazıyorlar ama bizim isim netleşmediği için sonra yazdıracağım.

C.ertesi dr a gittik biz de.34 cm 650 gr olmuşuz.Eşim şeker yükleme testi istemiyor.Dr "Bütün sorumluluk size ait." dedi.Ben kararsız kaldım.Yurt dışında yaşayıp Karatay'ı dinleyip şeker testi yaptırmayan annelerin gebelik takibini o hastaneler sonlandırmış.Mecburen Tr de yapmışlar doğumlarını.Dr "Biz Avrupalı dr lardan daha mı iyi bileceğiz." dedi.Takibi yapılmayan gebelik şekeri bebeğin kalbinde deformiteye sebep oluyormuş.Eşim de "Bunlar ticari, tıp ,dediği şeyin yıllar sonra aksini iddia ediyor." diyor.Ben bebeğimin ve benim herhangi bir problemimiz olmadığını Allahın izniyle hissediyorum.Son kararı eşime bıraktım,araştırıyor.Haftaya ya yükleme yapacağız ya da olmayacak.Yalnız bir daha ayrıntılı falan yaptırmam.

Ilk doz beni 5 gun surundurmustu cani. 2 ler oyle degilmis
Benımde 3 gün sürdü canım
İnşallah sever kizimda :) model olarak bundan siparis verdik, uyku setimizide pembe güpürlü seçtik, eşim ve annem beğendiler :)
Güle güle kullansın bebegim canım kaca aldınız
Yenidoğan genelde 56cm oluyor canım 50cm pramatüre içindir muhtemelen
Yenidogan yazıyordu alttan citcıtlı kısa kollu body ebebekte
Eki Görüntüle 1973594 El emegi göz nuru yapinca hemen paylasayim sizinle dedim daha bitmedi süslemesi ama :)
Nasıl yaptın canım hazır mı satılıyor ücgenler

Allah sana sabır versin canım yeniden saglıklı uzun ömürlü bir bebek nasip etsin insallah Rabbim hepimizin aklındasın ve hepimiz cok etkilendik ama kaderin önüne gecemiyoruz insallah bundan sonra en güzel mutluluklar seni bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…