- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Niye bir daha detaylı yaptırmazsın canımC.ertesi dr a gittik biz de.34 cm 650 gr olmuşuz.Eşim şeker yükleme testi istemiyor.Dr "Bütün sorumluluk size ait." dedi.Ben kararsız kaldım.Yurt dışında yaşayıp Karatay'ı dinleyip şeker testi yaptırmayan annelerin gebelik takibini o hastaneler sonlandırmış.Mecburen Tr de yapmışlar doğumlarını.Dr "Biz Avrupalı dr lardan daha mı iyi bileceğiz." dedi.Takibi yapılmayan gebelik şekeri bebeğin kalbinde deformiteye sebep oluyormuş.Eşim de "Bunlar ticari, tıp ,dediği şeyin yıllar sonra aksini iddia ediyor." diyor.Ben bebeğimin ve benim herhangi bir problemimiz olmadığını Allahın izniyle hissediyorum.Son kararı eşime bıraktım,araştırıyor.Haftaya ya yükleme yapacağız ya da olmayacak.Yalnız bir daha ayrıntılı falan yaptırmam.
Ben hediyelik birsey hazirlamiyorum canim kimsem yok burda gelende hala teyze olur onlar icinde hazirliga gerek yok :) Baktim orda vardi sanirim cerceveler ama kargo parasida var iste bakiyorum daha zaman var nasilsa . Birde malzemeleri alip yapinca hazirla yari yariya geliyor elinden geliyorsa ne guzel yapmak zevklide ..Ellerinize sağlık.Ben hediyelikleri bitireyim başka bir şey yapamayacağım.Dün hediyelikleri içine koyacağım ahşap 15 e 15 meyve sandıklarının siparişini verdim.Tahtakalede tanesi 12-13 tlydi,benim aldığım küçük bir esnaf atölyesi.Tanesi 6 tl.Hem benim için uygun hem onlar kazansın.Üzerine lazerle isim de yazıyorlar ama bizim isim netleşmediği için sonra yazdıracağım.
Yok canim ücgeni ben kestim bunlar metre ile satiliyor hasir diye geciyor. Bunlari satan bir dukkan bulursan yarim metre alsan yetiyor zaten .Nasıl yaptın canım hazır mı satılıyor ücgenler
Belli bir siteden mi aldın cnm resim varmı?Ellerinize sağlık.Ben hediyelikleri bitireyim başka bir şey yapamayacağım.Dün hediyelikleri içine koyacağım ahşap 15 e 15 meyve sandıklarının siparişini verdim.Tahtakalede tanesi 12-13 tlydi,benim aldığım küçük bir esnaf atölyesi.Tanesi 6 tl.Hem benim için uygun hem onlar kazansın.Üzerine lazerle isim de yazıyorlar ama bizim isim netleşmediği için sonra yazdıracağım.
Ben de lohusa geceliklerine bakıyorum şu sıralar.hani şu evlenirken aldığımız saten takımlar var ya onlarin incecik penye olanlari çıkmış.takim olarak satılıyor.ben onlardan düşündüm canım olur mu sence?Cook kolay canim ismini hazir aldim keçeden hasir ve ipide hazir satiliyor benim evde vardi sonra silikonl yapistirdim. Kecedende iki kalp kestim onlarida yapistirdim bitti. Birde pembe kurdale takacagim aralarina üzerine inci yapistiracagim
Kizima hic birsey almadim :) Kendime baktim kiyafet bulamadim ne yazikki lohusa takimlari icinde 195 dedi hep yol ustundekiler burasi toptanci katalogdan begeniyorsun hemen yukardan getiriyor sana cok guzel modelleri de vardi .. 115 liraya aldim.Posetinde ismi yaziyordur sonra sana atarim belki denk gelirsin bak ..
Banyo kuvet seti file hediyeli 30tl idi ama ben eve gelince gordum :)) Onu kacirdim ihtiyac listesi kagidi verdi bi adam arkasina bakmayo akil edemedim :)
Olmaz mi cokta guzel olur. Ben pembe aldim incecik yeri kisa kollu aldim zaten sabahligi da var. Benimki pijama birde gecelik alacagim. Aslinda o kadar cok model cesit var ki gezmek lazim ben aldim sonra pisman oldum niye acele ettim diye :)Ben de lohusa geceliklerine bakıyorum şu sıralar.hani şu evlenirken aldığımız saten takımlar var ya onlarin incecik penye olanlari çıkmış.takim olarak satılıyor.ben onlardan düşündüm canım olur mu sence?
:) aynen ben de pişman olmamak için önce bıkana kadar bakıyorum sonra karar veriyorumOlmaz mi cokta guzel olur. Ben pembe aldim incecik yeri kisa kollu aldim zaten sabahligi da var. Benimki pijama birde gecelik alacagim. Aslinda o kadar cok model cesit var ki gezmek lazim ben aldim sonra pisman oldum niye acele ettim diye :)
Ayy ben ilk girdigim magazadan aldim dantelli filan dedim gidip dumduz aldim:) aynen ben de pişman olmamak için önce bıkana kadar bakıyorum sonra karar veriyorumyada vermeye çalışıyorum.Takım olunca içinde geceliği pijaması herşeyi oluyor.bir takım yeter mi ki acaba?
hastaneden gelince değiştirilir en azından evet,bir takım alayım ayrıca bir tane de ayrıca pijama yada gecelik alayım ben en iyisi.Ayy ben ilk girdigim magazadan aldim dantelli filan dedim gidip dumduz aldimNeyse ya bir tane daha alirim ne yapayim oda dantelli olur sabahlik pembe beyaz alip hepsine sabahligi kullanirim
Benim ki pijama ve sabahlik birde gecelik alacagim. Bir takim yetmez yani iki pijama olsa daha iyi olur ..
hastaneden gelince değiştirilir en azından evet,bir takım alayım ayrıca bir tane de ayrıca pijama yada gecelik alayım ben en iyisi.bir yandan oğluşa hazırlıklar bir yandan hediyelikler derken yavaş yavaş hastane çantası olayına giriyorum ben galiba.en azında yanıma alacaklarımın listesini hazırlamaya başlicam
ay bi kaç kişiden daha duydum benim elime geçmedi böyle bi liste hiç.dur ben bunu inceleyeyim biraz :)Eki Görüntüle 1973723 Bana bunu verdiler :)) Yani carsiya gidince ne alacagim deme dediler :))
Sanmiyorum canim cunku igneyi hemen alip ezcaneden yapiyorlar ama yinede ara sor telefonu varsa saglik ocaginin..Kızlar kan uyuşmazlığı için iğne sağlık ocağında yapılıyor mu ?
28 haftada bir daha yaptırcak misin cnmSanmiyorum canim cunku igneyi hemen alip ezcaneden yapiyorlar ama yinede ara sor telefonu varsa saglik ocaginin..
Hastanede bana yatis yaptilar iki kere vuruldum ikisindede öyle oldu igneyi yapip cikis yapiyolar.
Leblebi miGünaydın kızlar.... Leblebimi haftasonu gördük çok şükürrrrr çok büyümüşdoktor bu annesine benzeyecek galiba dedi şeker yüklemesi yaptırdım bugün sonuçlarla ilgili arayacaklar inş. değerler yüksek çıkmaz korktuğum gibi olmadı sağolsunlar damar yolu açtılar gerilmekten kurtuldum darısı yaptıracak arkadaşlara
Unutmadan not alayim da doktora sorayim. Ama sanirim bir kere dogumdan once bir kere dogumdan sonra 72 saat icerisinde vuruluyor baska yapilmiyor ..28 haftada bir daha yaptırcak misin cnm
Leblebi mi:)) Masallah kuzucuga insalalh sonucunda guzel cikar ..
Canım fikir almak için bak ama çok gereksiz şeyler var hepsini alma bende kocam gibi oldum para tuzağı bunlar para tuzağıEki Görüntüle 1973723 Bana bunu verdiler :)) Yani carsiya gidince ne alacagim deme dediler :))
Yok canim ya alirmiyim hic :)) Bende baktim gectim iste bildigimiz seyler zaten fikir olsun diye attim resmini :)Canım fikir almak için bak ama çok gereksiz şeyler var hepsini alma bende kocam gibi oldum para tuzağı bunlar para tuzağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?