2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Niye bir daha detaylı yaptırmazsın canım

Ben hediyelik birsey hazirlamiyorum canim kimsem yok burda gelende hala teyze olur onlar icinde hazirliga gerek yok :) Baktim orda vardi sanirim cerceveler ama kargo parasida var iste bakiyorum daha zaman var nasilsa . Birde malzemeleri alip yapinca hazirla yari yariya geliyor elinden geliyorsa ne guzel yapmak zevklide ..
Nasıl yaptın canım hazır mı satılıyor ücgenler
Yok canim ücgeni ben kestim bunlar metre ile satiliyor hasir diye geciyor. Bunlari satan bir dukkan bulursan yarim metre alsan yetiyor zaten .

Belli bir siteden mi aldın cnm resim varmı?

Ben de lohusa geceliklerine bakıyorum şu sıralar.hani şu evlenirken aldığımız saten takımlar var ya onlarin incecik penye olanlari çıkmış.takim olarak satılıyor.ben onlardan düşündüm canım olur mu sence?

Olmaz mi cokta guzel olur. Ben pembe aldim incecik yeri kisa kollu aldim zaten sabahligi da var. Benimki pijama birde gecelik alacagim. Aslinda o kadar cok model cesit var ki gezmek lazim ben aldim sonra pisman oldum niye acele ettim diye :)

Olmaz mi cokta guzel olur. Ben pembe aldim incecik yeri kisa kollu aldim zaten sabahligi da var. Benimki pijama birde gecelik alacagim. Aslinda o kadar cok model cesit var ki gezmek lazim ben aldim sonra pisman oldum niye acele ettim diye :)
:) aynen ben de pişman olmamak için önce bıkana kadar bakıyorum sonra karar veriyorum yada vermeye çalışıyorum.Takım olunca içinde geceliği pijaması herşeyi oluyor.bir takım yeter mi ki acaba?

:) aynen ben de pişman olmamak için önce bıkana kadar bakıyorum sonra karar veriyorum yada vermeye çalışıyorum.Takım olunca içinde geceliği pijaması herşeyi oluyor.bir takım yeter mi ki acaba?
Ayy ben ilk girdigim magazadan aldim dantelli filan dedim gidip dumduz aldim Neyse ya bir tane daha alirim ne yapayim oda dantelli olur sabahlik pembe beyaz alip hepsine sabahligi kullanirim
Benim ki pijama ve sabahlik birde gecelik alacagim. Bir takim yetmez yani iki pijama olsa daha iyi olur ..

hastaneden gelince değiştirilir en azından evet,bir takım alayım ayrıca bir tane de ayrıca pijama yada gecelik alayım ben en iyisi. bir yandan oğluşa hazırlıklar bir yandan hediyelikler derken yavaş yavaş hastane çantası olayına giriyorum ben galiba.en azında yanıma alacaklarımın listesini hazırlamaya başlicam

Bana bunu verdiler :)) Yani carsiya gidince ne alacagim deme dediler :))

Kızlar kan uyuşmazlığı için iğne sağlık ocağında yapılıyor mu ?

Günaydın kızlar.... Leblebimi haftasonu gördük çok şükürrrrr çok büyümüş doktor bu annesine benzeyecek galiba dedi şeker yüklemesi yaptırdım bugün sonuçlarla ilgili arayacaklar inş. değerler yüksek çıkmaz korktuğum gibi olmadı sağolsunlar damar yolu açtılar gerilmekten kurtuldum darısı yaptıracak arkadaşlara

Kızlar kan uyuşmazlığı için iğne sağlık ocağında yapılıyor mu ?
Sanmiyorum canim cunku igneyi hemen alip ezcaneden yapiyorlar ama yinede ara sor telefonu varsa saglik ocaginin..
Hastanede bana yatis yaptilar iki kere vuruldum ikisindede öyle oldu igneyi yapip cikis yapiyolar.

Sanmiyorum canim cunku igneyi hemen alip ezcaneden yapiyorlar ama yinede ara sor telefonu varsa saglik ocaginin..
Hastanede bana yatis yaptilar iki kere vuruldum ikisindede öyle oldu igneyi yapip cikis yapiyolar.
28 haftada bir daha yaptırcak misin cnm

Leblebi mi :)) Masallah kuzucuga insalalh sonucunda guzel cikar ..

Canım fikir almak için bak ama çok gereksiz şeyler var hepsini alma bende kocam gibi oldum para tuzağı bunlar para tuzağı
Yok canim ya alirmiyim hic :)) Bende baktim gectim iste bildigimiz seyler zaten fikir olsun diye attim resmini :)
Kagida gore 3 tane besik almam lazim Para tuzagi para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…