2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, ben bugün fetal eko cektirdim, çok şükür sorun yokmuş. .Çarşamba şeker yüklemesi yaptıracağım, bir de önceki ultrason kağıdı yla son ultrason kağıdını karşılaştıracak dr.1 hafta gerilik çıktığı için. Inşallah onda da sorun çıkmaz. Çok zor bi hamilelik geçirdim bunda, inşallah devamı ve sonu güzel olur. .Şimdi anlıyorum ki oğlumda harika bir hamilelik gecirmisim..

Yok canim ya alirmiyim hic :)) Bende baktim gectim iste bildigimiz seyler zaten fikir olsun diye attim resmini :)
Kagida gore 3 tane besik almam lazim Para tuzagi para
Aynen canım, gereksiz şeyler de var o listede.Benim Oğlumdan kalan biçok şey olduğu için alacağım şeyler genelde kıyafet. Erkek olsaydı ona bile gerek kalmayacakti.Ama bebek alışverişi çok zevkli, bir de kız şeyleri çok güzel. Yavaş yavaş başlamak istiyorum alışverişe.

Ya kizlar ben genelde gorunmez takipciyim fakat karnim cok sertlesiyor bacaklarim bazen tutmuyor iki yasinda oglum var onu bile kucakladigimda ki zayifdir oyle hemen kramp giriyor yurumeyorum wc de cok zorlaniyorum sanki alttan baskidan kalkamiyorum boyle olan var mi ilk hamileligimde cok rahattim o yuzden bunda cok tedirgin oluyorum

Ondan hiç görmedm ben yaptırdım 65-75tl arası yapıyor arkadaşın kuzeni. Olurda yapmaktan vazgeçersen.

Kızlar aliexpressten aldığım çantayı iptal ettim ben gümrükte de %20 vergi alınca yükseliyo fiyat. Amerika'dan skiphop sırt çantası getirtiyorum arkadaşa o da 52 dolar bir fark kalmıyor aliexpresstekiyle. 30 euroya düşmüş vergi sınırı 75'ten burda da bir arkadaş yazmıştı o şekilde araştırmış oldum alışveriş yapacakların haberi olsun.

Bence doktorunuza danışın mutlaka ama kramplardan söz etmişsiniz magnezyum veya kalsiyum desteği verir belki.

Belli bir siteden mi aldın cnm resim varmı?
Facede buldum,Pamukçu ahşap.Orada modellerin bir kısmı var.Benim eve de yakın olunca gittik pazarlık yapıp aldık.7,5 tl den 6 ya indi.Belli bir sayının üstünde olursa istediğin modele göre yapıyorlar.

Gozun aydin canim insallah sekerde cikmaz artik basla yavas yavas alisverise sende
Ondan hiç görmedm ben yaptırdım 65-75tl arası yapıyor arkadaşın kuzeni. Olurda yapmaktan vazgeçersen.
Buldugum yerden alirim canim 35 lira 10 lirada malzemesini alirim 45 lira
Ben sadece bos cerceveyi baska yerden bulurmuyum diye bekliyorum yine kemeralti carsisina gidersem ordan alirim o zaman toplam 30 lira bile tutmaz

Eki Görüntüle 1973723 Bana bunu verdiler :)) Yani carsiya gidince ne alacagim deme dediler :))
Lİsteye bakınca kafam karışıyor.Bugün unibaby nin merhaba bebek setini alayım dedim.Bir de bize kursta "Kaşık biberon verin,normal biberon emzik vermeyin dediler."Okuduğum kitapta da,bebeklere fısıldayan kadın Tracy diye geçior,bebekler konusunda danşmanlık yapan kitabı best sellerde olan bir kadın,"Emzik de biberon da ver." diyor."Bebeklerin ilk dört ay emme refleksi var,seni refleks tatmini için kullanır beslenmek için değil." diyor.Dr "Kundak yapma." diyor kitap "Bebeğin istemsiz hareketleri vardır rahat uyuması için ve kendini anne krnında hissetmesi için ilk üç ay kundak yap." diyor.Bilgi karmaşası var.

Bütün zorluklar bununla son bulsun canım.Bebeğinin hayatı hep kolaylıklar içinde geçsin inşallah.

Merhabalar bizde dun alisverise ciktik baya indirim vardi magzalarda bebek arabasi felan aldik 400 lira hediye cekinide kaptık ama kiyafet almak icin tam zamani bence sezon sonu cok indirimli hersey cok ucuza aldik bir cok şeyi.dun bi ara doguruyoum zannetim ya esimde korktu gece terlemiştim üşüttüm heralde o nasil bir agri sanciydi ya valla aman dikkat edin

Selamlar, güpgüzel hafta olsun inşallah korkulu rüyam olan şeker yüklemesinide sorunsuzca atlattım bin şükür. Bundan sonra gelsin tatlılar
Hadi hayırlı olsun bende cıkmadî diye hafta sonu baya tatli yedim sabah ac karnina bir tartildim 1kilo almisim moralim bozuldu aman dikkat:)

Cnm ilk zamanlar kaşık biberon verilmesi daha iyi eğer anne sütü emecekse arkadaşım doğum yaptı 2 gün sütü gelmemiş bebeğe biberonla vermişler mamayı bebek zorlanmis emme konusunda biberonla verince aliyormus sadece

Canim bu cercevelerde cok guzel mika camlardan kestirip adini yazdiriyorlar icine.
Evet siteye bende bayildim keske elimizden gelse artik yapa yapa ustalasmislar onlar..
Lohusa takimi bende gecelik sabahlik 110 buldum ya birdahada giymicem bilmiyorum alsammi karar veremedim..

Hadi hayırlı olsun bende cıkmadî diye hafta sonu baya tatli yedim sabah ac karnina bir tartildim 1kilo almisim moralim bozuldu aman dikkat:)
Çok saol canım. Bende dayandım valla tatlıya :) artık kiloyu çok takamıcam napim alıcaz her türlü. Doktor zaten tembihledi artık 2-3 saatte bir birşeyle yiyeceksin dedi.

Selamlar, güpgüzel hafta olsun inşallah korkulu rüyam olan şeker yüklemesinide sorunsuzca atlattım bin şükür. Bundan sonra gelsin tatlılar
Geçmiş olsun canım :)Senin Kadıköyde ablanın gecelik aldığı yer vardı,neydi adı,boğanın orada mıydı?

Kızlar bu arada kilo demissinizde rekora gidiyorum heralde her hafta 1 kilo alıyorum şaka gibi gerçekten :) 9kilo aldım 22+1 im daha 23. Haftanın icindeyim yani biraz hızlı i gidiyorum sizde durumlar nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…