2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim esimde cok karsiydi acikcasi kan testi bana ticari gelmiyor 10 liralik test sonradan uzulmeye degmez diye dr acik acik konusturdum esimi :))
Oda 2 yada 3 baklava yemis kadar bir seker dedi..
Hic yemeyen agzina surmeyen bir insan icin cok tabi bu doz ama inan ben ictim 1 kutu kola daha sekerlidir.
Tabiki karar sizin..
 
Kızlar bu arada kilo demissinizde rekora gidiyorum heralde her hafta 1 kilo alıyorum şaka gibi gerçekten :) 9kilo aldım 22+1 im daha 23. Haftanın icindeyim yani biraz hızlı i gidiyorum sizde durumlar nasıl ?
Canim en son 2 hafta once 24 ken 3 kilo almistim bakalim pazartesi ne cikacak :))
Biraz salata tarzina yonelmek lazim yaz geliyor ozaman daha cok acilacak istahimiz galiba :) sogugu sicagi meyvesi :))
 
Hımm demek süt iyice gelene kadar kaşık biberonla vermek lazım.Biberondan içmek daha da kolayına gelebilir.İlk aylarda hiç vermemek daha doğru o zaman.
 
Benim sahsi fikrim kitaptaki ne diyorsa onu yapardim bana mantikli gelen o oldu :)Biberonda aldim kundakta aldim
Hosuna gittiyse al canim yazin zayiflayana kadar giyeriz sonra nerde giyecegiz daha cok cok sabahligini kullaniriz ..
Aynen bulursam cerceveyi yapacagim atarim rsmini cocuk gelisimci olunca el becerinde cok oluyor ama malzeme bulamiyorum iste sorun orda onuda bulsam neler neler yaparim da Bi carsiyi gezineyim bakayim belki satan yer vardir insallah vardir yani..
 
Evt dr da söyledi 2,3 baklava diye,ben de yüklmede baklava yiyeceğiz sandım.Antep fıstıklı mı diye soruyorum :)Böyle diyorlar da içenlerde bulantı yapıyor,rahatsızlık veriyor.Bana 2,3 dilim baklava kola sabah aç karnına olsam da rahatsızlık vermiyor.Benim çocukluğumda drlar terayağ yemeyin derdi,bir nesil sana yağ yedik,şimdi terayağına döndük.Yumurta kolestrol yapar yemeyin derlerdi,şimdi yiyin diyorlar.Yine de yaptırmazsam içim rahat etmeyecek,sonradan pişman olmak istemem.Eşime yaptırmak istediğimi söyleyeceğim,son kararı o versin.Ne zor işlermiş bunlar.
 
Kızlar bu arada kilo demissinizde rekora gidiyorum heralde her hafta 1 kilo alıyorum şaka gibi gerçekten :) 9kilo aldım 22+1 im daha 23. Haftanın icindeyim yani biraz hızlı i gidiyorum sizde durumlar nasıl ?

Kilo meselesi bende derin bir yara her ay 1 er kilo giderken bu ay maşallah her hafta 1 kilo ile ayı 4 kilo alarak tamamlamışım canım doktorum biraz yavaş dedi nazik nazik ama tutamıyorum kendimi şeker yüklemesi bir sonuçlansa kendimi dondurmaya adayacağım o derece tatlı abur cubur istiyor canım hayır bir yanımda zaten bir daha kimse sana bu kadar ye demeyecek ye gitsin diyorum bakalım nefsim mi galib gelecek doktor mu
 
Bravo valla canımhıc kılo almmasın nerdeyse nasıl basardın
Canim benim karaciger enzimleri yuksek gelmeye baslayinca disardan hic yemedim diyebilirim daha cok bolca ogunlerde yesil salata yogurt ve protein agirlikli yedim tatliyi kedtim sadece meyve arasira muz en fazla elma yedim.bir nevi diyet gibi oldu ona ragmen seker yuksek geldi bugun diyetisyene gidicem artik nasil bir liste bekliyor beni bilemiyorum..
 
Gidersem oralara bakayim bende hbr ederim sana nette bir site olsa kapina gelse yaa keske benimde yetenegim olsa oldum olasi yapamam sabir yok bende erkeklik hormonum fazla benim heral :)))
 
Sinir 140 benim 146 cikti ki son 1 aydir dikkatliyim enzimlerin yuksek gelmesinden oturu benim bile fazla cikti ikiz gebeyim birde onda daha cok olurmus..sabah egitim hemsiresiyle gorustum gelecekte annenin seker hastasi olup olmayacagi yani buna yatkinligi belli oluyor dedi ayni zamanda eger farkedilmeyen seker varsa iri bebek dogumuna ve bebekte goz ve bazi rahatsizliklardan bahsetti..
Evet 1 saat acliktan sonra arabaya yururken fena oldum ben sen yaptirirsan kandan sonra hemen birsey at agzina asiri bir degisiklik olmadi o gun bol bol su icti wc yoluyla ciksin gitsin diye..
Hayirlisi kuzum hicbirimiz masumlarimiza birsey olsun istemeyiz rabbim sanslarini bahtlarini guzel etsin insallah..
 
Geçmiş olsun canım :)Senin Kadıköyde ablanın gecelik aldığı yer vardı,neydi adı,boğanın orada mıydı?
Saol tatlım benim. Boğanın ordan gelinciklere doğru inerken solda kalıyor çok azcık aşağıda. Bak derim mutlaka 2hafta sonra gidicem bende alıcam :)
 
Dün arabayla ankaraya geldım 7 saat boyunca ayagımı uzatıp yattım bosey olmadı ama belım cok agrıo bugun sol kasıgıma ve bacagıma vuruyor agrı gecmedi hıc onsdan deıldır di mi ya normalmıdır bu agrılar cok uzun zamandır agrım olmuyodu benım
 
kızlar benim kızım gece kıpır kıpır uyutmuyor, 2 gecedir de bacaklarım kasılıyor kramp giriyor sanırım decaviti içememenin acısı çıkıyor başlıycam mecburen sizde durumlar nasıl ?
 
kızlar benim kızım gece kıpır kıpır uyutmuyor, 2 gecedir de bacaklarım kasılıyor kramp giriyor sanırım decaviti içememenin acısı çıkıyor başlıycam mecburen sizde durumlar nasıl ?
Decavit degil ama kalsiyum yada magnezyum eksikliginden kaynakli olabilir. Bende doktoruma soyledim hemen magnezyum yazdi. Her gun de bir soda iciyorum
 
Decavit degil ama kalsiyum yada magnezyum eksikliginden kaynakli olabilir. Bende doktoruma soyledim hemen magnezyum yazdi. Her gun de bir soda iciyorum
Devit 3 den 12 damla içiyordum, decavitin içinde magnezyum var bugün itibari ile içicem inşallah başta zor gelmişti yutmak. doktorum kan ilacını da ikiye çıkardı decaviti de içmelisin dedi değerlerin yükselmezse damardan vermek zorunda kalırız dedi bide bugün çok yorgun argınım
 
Kızlar bu arada kilo demissinizde rekora gidiyorum heralde her hafta 1 kilo alıyorum şaka gibi gerçekten :) 9kilo aldım 22+1 im daha 23. Haftanın icindeyim yani biraz hızlı i gidiyorum sizde durumlar nasıl ?
Maalesef canım henüz beni geçememişsin ben bugün 21+0 ve 10,5 kilo almışım ama çok tatlı yiyordum kendime söz verdim artık tatlı ve çikolata yemeyeceğiz zaten şekerden şüphelendim ama yine de kendimi alamıyorum bugün daha hiç yemedim :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…