2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun tam 24+0 9kilo aldım bende cok hızlanmaya basladı kilo alımı
Ah canım napıcaz bu hızla gidersem 30 kilo alırım heralde
Canım her hafta 1 kilo alıyorum haftaici dikkat ettim almadım haftasonu yıne almışım nereye gidiyorum boyle anlamadım saglıklıda degil ofof

Hımm demek süt iyice gelene kadar kaşık biberonla vermek lazım.Biberondan içmek daha da kolayına gelebilir.İlk aylarda hiç vermemek daha doğru o zaman.
Süt gelmediğinde muhakkak iyi beslemek gerekiyor bebeği.yoksa sarılık olabiliyor.yok ben kaşıkla veririm biberonla vermem deyip bebişleri aç bırakmayın.daha sonra emmez diye düşünmeyin.biraz ısrarcı olursanız muhakkak alıyor bebişler.

yeni doğmuş bir bebek kaşık biberon almaz ki.korkmayın normal biberonlardan.yarın bebişler olunca evden çıkıp bi hava almak isteyeceğiz.biberon almazsa çok rezil oluruz.ben iki çocuk büyüttüm biberonda verdim.emzikte verdim.emzik anne için müthiş bi buluş bence.nedensizce ağlayan bebeğin ağzına koydunmu emziği susuveriyor.hem sakinleştirici görevi var hem de çene kaslarını geliştiriyor.kundağa gelince ben ikisinde de yapmadın ama bunda çok sıkmadan kundak yapacağım refleksleri ile rahat yatamadıkları için en azından rahat uyuması için uyurken kundaklayacağım.ani irkilip korkmaları azaltmak adına.bir de kızlar sadece bebişleri değil kendimizi de düşünmeliyiz.bizim sağlıklı olmamız mutlu olmamız bebişleri de mutlu eder İnan'ın.emzik verme biberon verme kaşıkla verirken nasıl rezil oluyoruz anlatamam.bebek yutamıyor ve sinir küpü oluyorsun.emzik almadığı için susturamıyosun stresleniyorsun.ve bu senin psikolojine sütüne aile içi tavırlarına herşeyine yansıyor.biraz rahat olmak gerekiyor.

Ahh canim ne güzel ifade etmişsin. Anne olmadan once o kadar kurallar koyuyoruz ki kendimize.bazen kitaplara cok baglaniyoruz.aslinda annelik icgudusu diye birsey var.hersey oluruna bırakılırsa oluyor tabi salmamak şartıyla. Cok kitap okudum kizimda.cok genellemeler yaptim ama kizim kendisi yeni düzen oluşturdu.biberonda verdim anne sütünü de yeni kestim.emzigi hala alır ama gün içinde alcam diye tutturmaz.bn mutluyum o mutlu.halamin kizi kitaptan okuduğu yenidogan iki saatte bir beslenir kaidesine bağlılığından cocugu en üst seviye sarılık yaptı koydu.büyüklerinin kalbini kırmıştı.bebis gelince hersey değişiyor

Su baklava meselesini bende duymuştum. Iyi neyse ben bir oturusta 5baklava yerim diye seker yüklemeyi yaptim. Ama ne yuklemeydi.baklava yiyince hic böyle olmuyorum.yuklemenin ardndan 15dk içinde tansiyon ve ben yerlerdeydim.zor ayilttilar yine bayıldım. Bu hamileligimde kesinlikle yapmam.baklava neyin mantiksiz bir benzetme olmuş

Gidersem oralara bakayim bende hbr ederim sana nette bir site olsa kapina gelse yaa keske benimde yetenegim olsa oldum olasi yapamam sabir yok bende erkeklik hormonum fazla benim heral :)))
Bana cok uzak kaliyor oralar burda carsiya bakacagim insallah bulurum .. Nette var ama hepsi ayri sitede :) Sanada yaparim sen begendiklerini soyle

Ben bayilmadan yirttim ama eve geldik elim ayagim titremeye basladi agzima peynir filan attim sekerli bisi gormek bile istemedim :)) Sekerim dusmustur diye recel yedim ayaklarimi havaya diktim kendime zar zor geldim ..
Ac karnina baklava yesem su icerim bunun oncesi sonrasi hersey yasak :)

canım çok üzgünüm ne desem anlamsız inan sana mesaj bıle yazamadım Rabbim bize hep hayırlı olanı nasıp etsin sana tekrar tez zamanda saglıklı sıhhatlı gebelıkler nasıp etsin melegin sana sefaatçi olsun inşallah..

herkese merhaba gebişler baba ocagından dondum bu sabah gözümü nöbette açtım tabıkı hersey harıkaydı hem gece hem gunudz uyudum bol bol dinlendim güldüm eglendım herkes gözümün içine bakıyordu yiğenlerim ayrı bomba aglayarak geldim bi kaç gun yazamadım nazan arkadassa çok üzüldüm bu arada kızım çok keyıflıydı dedesinin evinde bizden haberler böyle

Çok sevindim ikinize de moral olmuştur artık bu hafta daha kolay ve çabuk geçer inş.

Kızlar bu arada kilo demissinizde rekora gidiyorum heralde her hafta 1 kilo alıyorum şaka gibi gerçekten :) 9kilo aldım 22+1 im daha 23. Haftanın icindeyim yani biraz hızlı i gidiyorum sizde durumlar nasıl ?
canım ben 25.haftayı bitirdim bugün 7 kilo aldım.bebişler büyüsün de kilolar verilir :)

Arkadaşlar şeker ölçme aletini nereden aldınız mennun kaldığınız bir marka öneri var mı rica etsem

kizlar hamilelik takvimi görünüyor mu sizde ben ne kendimi ne de sizi göremiyorum su an

Kaşık biberonla canım,kaşık değil.Aç bırakır mıyım hiç :)İlk zamanlar midesi küçük olduğu için daha sonra gelen koyu kıvamlı süte ulaşması zor,süt pompasına kadar aldım.

Merhba annisler bende hftasonu babaocagindaydım annem babam kardeslerim esimle birlikte iki gün boyunca cok guzel vakit gecirdim. Uçakta da hicbir sorun olmadı. Doktor bana günde bir tane icmek üzere magnezyum yazmışti ama biraz arastirinca hamileler için 2.derece ilaç olduğunu görünce hic icmemistim. Bi haftadir sürekli kramp giriyor belime ve bacaklarıma ve cok cabuk uyusuyor is yerinde. Bende 2 günde bir icmeye basladım. Bunun dışında sütü ve yoğurdu sabah aksam 1 bardak icerken 1kupayla icmeye başladım yoğurdu kasenin yarısına kadar değil tamamına kadar doldurup yiyorum. Seker yüklemesi su ana kadar yaptırmadım yaptırmakta istemiyorum. Abnem gereksiz şeylerle sağlığına zarar verme dedi. Seker ve tatlı yiyen biri değilim. Tek şeker ihtiyacım iki üç gunde bi yediğim cikolatadır. Ama ilk gebelik olunca aklımda kalıyor tabi. Belki kkinci kez olsa ne taramalara ne testlere ilgi duyucam. Kilo konusunda 22 23 te 8 9 kilo almıştım ama simdi frenledim kendimi ve su an toplam kilo artışım 26.haftada 9.5-10 kilo da kaldı.

Kitabı takip etmek daha pratik olacak.Ben de kundak aldım.Kaç tane kundak lazım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…