- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Geçmiş olsun canım ya.Biz de araştırıyoruz hala.Hayrlısı olsun bebişlerimiz için.Su baklava meselesini bende duymuştum. Iyi neyse ben bir oturusta 5baklava yerim diye seker yüklemeyi yaptim. Ama ne yuklemeydi.baklava yiyince hic böyle olmuyorum.yuklemenin ardndan 15dk içinde tansiyon ve ben yerlerdeydim.zor ayilttilar yine bayıldım. Bu hamileligimde kesinlikle yapmam.baklava neyin mantiksiz bir benzetme olmuş
Benim de toplam 10,5 kilo oldu.Dr 5-6 kiloyu geçme doğuma kadar dedi.Ekmek,tatlı falan kestim bakalım.Üç buçuk ay dayanırım artık.Merhba annisler bende hftasonu babaocagindaydım annem babam kardeslerim esimle birlikte iki gün boyunca cok guzel vakit gecirdim. Uçakta da hicbir sorun olmadı. Doktor bana günde bir tane icmek üzere magnezyum yazmışti ama biraz arastirinca hamileler için 2.derece ilaç olduğunu görünce hic icmemistim. Bi haftadir sürekli kramp giriyor belime ve bacaklarıma ve cok cabuk uyusuyor is yerinde. Bende 2 günde bir icmeye basladım. Bunun dışında sütü ve yoğurdu sabah aksam 1 bardak icerken 1kupayla icmeye başladım yoğurdu kasenin yarısına kadar değil tamamına kadar doldurup yiyorum. Seker yüklemesi su ana kadar yaptırmadım yaptırmakta istemiyorum. Abnem gereksiz şeylerle sağlığına zarar verme dedi. Seker ve tatlı yiyen biri değilim. Tek şeker ihtiyacım iki üç gunde bi yediğim cikolatadır. Ama ilk gebelik olunca aklımda kalıyor tabi. Belki kkinci kez olsa ne taramalara ne testlere ilgi duyucam. Kilo konusunda 22 23 te 8 9 kilo almıştım ama simdi frenledim kendimi ve su an toplam kilo artışım 26.haftada 9.5-10 kilo da kaldı.
Çok teşekkür ederimBenimki optimaymis canim eczaci bunu vermis
Ailece sürekli alışveriş yaptığı bi ecz getirttik bir günde geldi accu-chek performa nano küçük birşey çubuklar var takıyosun kalem gibi bişey var iğne koyuyon içine acıtmıyo hiç kanda bi damla bile gitmiyo kartı takınca açılıyo otomatik kanı damlt die uyarı veriyo sonra sonuç hemen çıkıyo hafızası var bide açlık tokluk ayrlıyormuşsun uyarı filan veriyomuş ama ben uğraşmadım öle ölçüyorumArkadaşlar şeker ölçme aletini nereden aldınız mennun kaldığınız bir marka öneri var mı rica etsem
Bende tatlınsevmiypeum doğru dürüst tatlı yemem hamile olduğumdan beri yedim şekerlileri sayabilirim bile ama 200 küsur çıktı yemekle alakalı bi durum değil hormonlar heryeri bozabiliyor yükleme olmasada açlık tokluk bi ölçtürsen iyi olur nacizane fikrimMerhba annisler bende hftasonu babaocagindaydım annem babam kardeslerim esimle birlikte iki gün boyunca cok guzel vakit gecirdim. Uçakta da hicbir sorun olmadı. Doktor bana günde bir tane icmek üzere magnezyum yazmışti ama biraz arastirinca hamileler için 2.derece ilaç olduğunu görünce hic icmemistim. Bi haftadir sürekli kramp giriyor belime ve bacaklarıma ve cok cabuk uyusuyor is yerinde. Bende 2 günde bir icmeye basladım. Bunun dışında sütü ve yoğurdu sabah aksam 1 bardak icerken 1kupayla icmeye başladım yoğurdu kasenin yarısına kadar değil tamamına kadar doldurup yiyorum. Seker yüklemesi su ana kadar yaptırmadım yaptırmakta istemiyorum. Abnem gereksiz şeylerle sağlığına zarar verme dedi. Seker ve tatlı yiyen biri değilim. Tek şeker ihtiyacım iki üç gunde bi yediğim cikolatadır. Ama ilk gebelik olunca aklımda kalıyor tabi. Belki kkinci kez olsa ne taramalara ne testlere ilgi duyucam. Kilo konusunda 22 23 te 8 9 kilo almıştım ama simdi frenledim kendimi ve su an toplam kilo artışım 26.haftada 9.5-10 kilo da kaldı.
Aaa bende içinde var yeter diye düşündüm bakalım kramplar geçmezse bende artı isterim öğrendiğim iyi oldu sağol arkadasımBende decavit kullaniyorum ama doktor ayriyetten yazdi. Artik yeterli gelmiyor magnezyum ve demir
kaç kilo almıştınGünaydın kızlaaar,
cumartesi randevumuz, kızımı çok özledim..5 haftadır görmüyorum onuu..inşallah güzel şeyler söyler doktor..kiloma kızcak gıbıme geliyor.
hastane önlük giydiriyor canım normal olsa bile damar yolu falan açıyor her ihtimal için benim ilk ama çıkanlar hep önlükle çıkıyor arkası bağcıklı olanKızlar doğum yaparken ne giyiliyor? Hastanemi veriyor yoksa kendimiz elbise şeklinde pijamami götürmeliyiz?
Günaydın :) bugün artık kararlıyım tetanoz asisinin ilk dozunu olucam grip geçti şükür sesim de düzeldi az bi öksürük bişey olmaz herhalde
Günaydın kızlaaar,
cumartesi randevumuz, kızımı çok özledim..5 haftadır görmüyorum onuu..inşallah güzel şeyler söyler doktor..kiloma kızcak gıbıme geliyor.
Skinti olmaz canim bence ya. Benim ikili temiz cikti 3 lu testte ntd yuksek cikti 1/152 ihtimal cikti.ama detayli ultrasonda doktor cocukta skinti yok gayet saglikli dedi.bozma moralini bence skma caniniherkese günaydın.. detaylı taramadan geliyoruz. kafam allak bullak. hem herşey yolunda dedi hem de dna testi istedi. NT değeri 6.09 çıktı sınırın biraz üstü demekmiş. 11. haftada yaptırdığım ikili testle mukayese etti 1/10000 olduğunu görünce şüpheleri iyice azaldı ama benm içim içimi yiyor
Ben hemşireyi de aradım Tamam dedi o yüzden kaldık bu zamana bayağı ağır geçirdim tekrar ateş falan yaparsa diye vurdurmadikGunaydınlar. CANIM ben de hasta oldum ama dun vuruldum yıne de. Hemsıre bır etkısı olmaz dedı. Kolum da hareket ettırdıkce agrıyo onun dısında ıyı cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?