2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım ya.Biz de araştırıyoruz hala.Hayrlısı olsun bebişlerimiz için.

Benim de toplam 10,5 kilo oldu.Dr 5-6 kiloyu geçme doğuma kadar dedi.Ekmek,tatlı falan kestim bakalım.Üç buçuk ay dayanırım artık.

Arkadaşlar şeker ölçme aletini nereden aldınız mennun kaldığınız bir marka öneri var mı rica etsem
Ailece sürekli alışveriş yaptığı bi ecz getirttik bir günde geldi accu-chek performa nano küçük birşey çubuklar var takıyosun kalem gibi bişey var iğne koyuyon içine acıtmıyo hiç kanda bi damla bile gitmiyo kartı takınca açılıyo otomatik kanı damlt die uyarı veriyo sonra sonuç hemen çıkıyo hafızası var bide açlık tokluk ayrlıyormuşsun uyarı filan veriyomuş ama ben uğraşmadım öle ölçüyorum

Bende tatlınsevmiypeum doğru dürüst tatlı yemem hamile olduğumdan beri yedim şekerlileri sayabilirim bile ama 200 küsur çıktı yemekle alakalı bi durum değil hormonlar heryeri bozabiliyor yükleme olmasada açlık tokluk bi ölçtürsen iyi olur nacizane fikrim

Bende decavit kullaniyorum ama doktor ayriyetten yazdi. Artik yeterli gelmiyor magnezyum ve demir
Aaa bende içinde var yeter diye düşündüm bakalım kramplar geçmezse bende artı isterim öğrendiğim iyi oldu sağol arkadasım

Günaydın kizlar bugün ikinci tetanoz așımızıda yaptirdik, 3.sü inşallah elimde bebeğimleyken yapilcakmis iki üç gündür cok sakin merak etmiştim bebeği ama sağlık ocağında kalp sesinide duydum şükür nasıl rahatladım anlatamam ayyy baharda geldii vakitte yaklasiyor içimi bi heyecan sardı sankimm

Günaydın kızlar . Şekeri çıkan arkadaşlar nasıl gidiyor yürüyüş ve diyet. Benim düşüyor yavaş yavaş her gün yürüyüş yapıyorum ekmeği azalttım baya . Muz filan da yemiyorum bol bol yoğurt yer oldum. Birde yemek yedikten sonra uzanır yada uyursam şekerim çok yüksek çıkıyor yemek yedikten sonra hareketli olmak gerekiyor onu anladım .

Günaydın kızlaaar,
cumartesi randevumuz, kızımı çok özledim..5 haftadır görmüyorum onuu.. inşallah güzel şeyler söyler doktor..kiloma kızcak gıbıme geliyor.
kaç kilo almıştın
benim kızımda gr olarak haftasından önde nasıl doğurcam bakalım

Kızlar doğum yaparken ne giyiliyor? Hastanemi veriyor yoksa kendimiz elbise şeklinde pijamami götürmeliyiz?

Kızlar doğum yaparken ne giyiliyor? Hastanemi veriyor yoksa kendimiz elbise şeklinde pijamami götürmeliyiz?
hastane önlük giydiriyor canım normal olsa bile damar yolu falan açıyor her ihtimal için benim ilk ama çıkanlar hep önlükle çıkıyor arkası bağcıklı olan

Günaydın :) bugün artık kararlıyım tetanoz asisinin ilk dozunu olucam grip geçti şükür sesim de düzeldi az bi öksürük bişey olmaz herhalde

Gunaydınlar. CANIM ben de hasta oldum ama dun vuruldum yıne de. Hemsıre bır etkısı olmaz dedı. Kolum da hareket ettırdıkce agrıyo onun dısında ıyı cok sukur

herkese günaydın.. detaylı taramadan geliyoruz. kafam allak bullak. hem herşey yolunda dedi hem de dna testi istedi. NT değeri 6.09 çıktı sınırın biraz üstü demekmiş. 11. haftada yaptırdığım ikili testle mukayese etti 1/10000 olduğunu görünce şüpheleri iyice azaldı ama benm içim içimi yiyor

Skinti olmaz canim bence ya. Benim ikili temiz cikti 3 lu testte ntd yuksek cikti 1/152 ihtimal cikti.ama detayli ultrasonda doktor cocukta skinti yok gayet saglikli dedi.bozma moralini bence skma canini

Gunaydınlar. CANIM ben de hasta oldum ama dun vuruldum yıne de. Hemsıre bır etkısı olmaz dedı. Kolum da hareket ettırdıkce agrıyo onun dısında ıyı cok sukur
Ben hemşireyi de aradım Tamam dedi o yüzden kaldık bu zamana bayağı ağır geçirdim tekrar ateş falan yaparsa diye vurdurmadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…