2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bayildim kiz bebis olsa oradan yaptirmayi cok isterdim.Ben de kecelife baktim.Isim belli olsun siparis verecegim.Keceler guzel oluyor ya :)
Aynen en azi dan hatira kalabilir ben birde faceden cicekli kalem alicam hosuma gitti oda :) kullanildiktan sonra dikiyormussun cicek aciyormus :))

Canim bak dikkat et bende 2 tane hastane cikisi var biri cok ufak biri normal

kalpte parlaklık bende de çıktı ama o tek başına anlam ifade etmiyormuş o açıdan sıkıntı yok dedi. için rahat olsun seninde. bunu kendi dr.un da deseymiş iyiymiş sana. kalpte başka problem olup bide üstüne o parlaklık varsa riskliymiş. tek başına parlaklık sağlıklı bebeklerde de görülebilir dedi. haklısın cnm sonunda bişey çıkmayacağına emin olduğumuz halde gene de üzülüyoruz olan bebeğe oluyo.

Ca im neden bu haftada boyle birsey cikti nt degerine baslarda ikili yapilirken bakilmiyormu..icini ferah tut canim insallah birsey yoktur
ben de aynısını sordum dr.a.. 11. haftada 0,9 mm çıkmıştı dedim. o farklı bu farklı dedi. bu benmkinde sınır 6 olmalıymış. bende 6,09 çıktı.. siz de detaylı yaptırdıysanız vardır evraklarınızda NT değeri 6 civarında

Benim birisinde tulum ve takim var digerinde de ic zibin dis zibin var ikisindende alindi :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-28-16-14-43.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 106
  • Screenshot_2017-03-28-16-14-34.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_2017-03-28-16-14-28.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_2017-03-28-16-06-42.webp
    6 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_2017-03-28-16-06-35.webp
    5 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2017-03-28-16-06-28.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_2017-03-28-16-06-01.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 82
Benim ikiz oldugu icin erken donemde yapilmisti 17. Haftada detayliya girdim.
Nt yok baktim evraga

Canım benimde en çok kafamı kurcalayan çok sıcak havalarda doğum yapıcaz bana hastane çıkışları çok kalın geliyor ve çoğu tulumlar uzun kollu. Bebişleri çok sıcaklatıp pişip yaparız diye korkuyorum. O yüzden hala alamadım. Yengem Temmuz ayında doğum yapmış sadece çıtçıtlı badi giydirmiştim dedi. Ama onunki erkek tabi sıcağı sevmiyor. Benim kızım olucak napıcam hala karar vermiş değilim o yüzden hala doğru düzgün kıyafet bile alamadım.

Çok geçmiş olsun canım. Daha iyisindir umarım. Bende dün ilkini oldum biraz ağrıyo benimde

Dun kolumu kıpırdatamıyodum canım ısten ızın aldım dr a gıttım rapor yazdı ıkı gun. Bugun daha ıyıyım. Senın seker sonucunda ıyı cıkmıs canım cok sevındım darısı basına ıns.

Kolunun agrısı da gectı dıyebılırım. Oyle kesıntısız bı agrım olmadı dokununca falan agrıyo o kdr. Ikıncı doz ıcın ne zamana gun verdıler bana bı ay sonraya dedı

Ben de canım yaa..inşallah güzel gelişmeler olmuştur minnoşlarımızda

Ay ıns canım ya. Dun cok hareketlıydı bı dkka durmadı yerınde bugun daha sakın. Hareketlı olunca da ınsan acaba normal mı dıyo sakın olunca da:) c.tesı bı gelse de gorsek nası olmuslar

Benimki de erkek sicagi sevmediklerini bilmiyordum bi tane aldim hastane cikisi ama cok kalin gercekten zibinli tulumu yok bi tane yetmez diyolar bir de sastim kaldim

Güzel anneler
Herkesler iyidir inşAllah,
Giremiyorum son zamanlarda bir taraftan oğlum bir taraftan işler biryandan da yatak odasını değiştiriyorum epey yoruldum, daha boya badana olacak, valla ev taşıyanlara Allah kolaylık versin

Bugün Cerrahpaşa da kontrol günümdü, çok şükür herşey yolunda, tüm gün annesini pıtpıt tekmeleyen kızım usg boyunca akıllı uslu uyudu yüzünü ters dönmüş, bize gene toto görmek kısmet oldu
Gramlardan kilolara geçmemize az kaldı çok şükür 990gr geldi miniğim
Annesi de +4kg
Bundan sonrası için düzenli yürüyüş önerdi, düşük tempoda 30-40dk kadar, bebeğe daha düzenli kan akışı sağlıyormuş yürüyüş, havalarda ısınıyor artık tam yürüyüş zamanı

Benim birisinde tulum ve takim var digerinde de ic zibin dis zibin var ikisindende alindi :)
Ayy çok tatlılar canım güzel günlerde giysin prensesin inşallah. Kaçlı hastane çıkışı bunlar canım. Sen kıyafet bayağı aldın valla ben hiç bir şey almadım. Bir rahatlık var üstümde anlamadım gitti. Halası teyzesi bir şeyler aldı. Konu komşu hediye getiricek. Fazla masrafta yapmak istemiyorum. Birde havalar biraz daha ısınsın ona göre bişiler alırım diyorum. Öyle kaldım yani

Herkese hayırlı akşamlar kıymetli anneler.Al_pi canım beni de ekler misin zahmet olmazsa. Kızım olacak inşallah.Adı Hatice Elif.Tahmini doğum tarihim 30 temmuz

Maşşallah hep iyi haberler al inş bebeğin kilosu için bişey dedimi doktor birde şeker yüklemesi yaptırdın mı benimkide 900 küsur çıktı çok kilo almış karın bölgesi özellikle dedi şekerden dedi damarım tıkalı olunca geriden gelecek die özen gösteriyordum şimdi önde olması tehlikeli çıktı napcamı şaştım diyet yapıyorum şeker ölçüyorum tansiyon ölçüyorum inş herşey yolunda gider

Her ne kadar temmuz ayında doğum yapacak olsakta anne karnından çıkmış bi bebek bizim gibi sıcaklamaz heralde. Bizim vucut ısımız 36 38 arası iken onlara dışarısı kış gibi gelir. O yuzden hastane çıkışlarını bize göre ince olmayan kalınlıkta almak normal değil mi sonra ki günlerde alışır belki ama ilk 3 4 gün için çok ince seylere gerek yok die tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…