- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Kızlar aliexpressten aldığım çantayı iptal ettim ben gümrükte de %20 vergi alınca yükseliyo fiyat. Amerika'dan skiphop sırt çantası getirtiyorum arkadaşa o da 52 dolar bir fark kalmıyor aliexpresstekiyle. 30 euroya düşmüş vergi sınırı 75'ten burda da bir arkadaş yazmıştı o şekilde araştırmış oldum alışveriş yapacakların haberi olsun.
Ben hemşireyi de aradım Tamam dedi o yüzden kaldık bu zamana bayağı ağır geçirdim tekrar ateş falan yaparsa diye vurdurmadik
sağol cnm yaa iyi bişeyler duyunca yüreğim biraz olsun ferahlıyor. NT değeri ense derisi kalınlığı oluyor demi? ikili testteki ense kalınlığından daha farklı oluyormuş.. araştırmaktan artık helak oldumSkinti olmaz canim bence ya. Benim ikili temiz cikti 3 lu testte ntd yuksek cikti 1/152 ihtimal cikti.ama detayli ultrasonda doktor cocukta skinti yok gayet saglikli dedi.bozma moralini bence skma canini
hastane önlük giydiriyor canım normal olsa bile damar yolu falan açıyor her ihtimal için benim ilk ama çıkanlar hep önlükle çıkıyor arkası bağcıklı olan
Ayni mi bilmiyorum ki canım ya yanlis olmasın simdi.ntd belinde aciklik olabiyormua ultrasonda gozuken biseymis biDe çok sukur temiz cikti.eminim seninki de oyledir sonucta olasilik sadece bunlarsağol cnm yaa iyi bişeyler duyunca yüreğim biraz olsun ferahlıyor. NT değeri ense derisi kalınlığı oluyor demi? ikili testteki ense kalınlığından daha farklı oluyormuş.. araştırmaktan artık helak oldum
Aslinda saticiyla konsutugunda fiyatini paketin üstüne dusuk yazdirabilirsiniz çoğu kabul ediyor bunu.sonucta fatura yok paketin ustunde fiyat yaziyor o kadarCanım selam. ben de almayı istiyodum. Şimdi sepete eklediğim de magaza ındırımı aliexpres kuponu derken 29.22 dolara dustu fıyatı acaba hala takılıyomudur vergıye nası hesaplıycam onu
Ben daha önce şeker yüklemesi yaptıemıştım bayıldım şekerim düştü inanılmaz derecede ve hamileyken bunu yaptırmamam imkan yok bu yüzden bu aleti alayım kendimi takip edeyim diyorım nasıl sizce bu fikrim doktora sorsam yapılması lazım size kalmış sorumluluk harici bişey demiyor ama suyun fazlalığı bebeğin iriliği kan değerleri daha önceki sağlık geçmişin vs bazı belirteçleri değerlendirerek farklı bir yol tavsiye etmesi gerekirdi bence ayrıca cevabınız için teşekkür ederimAilece sürekli alışveriş yaptığı bi ecz getirttik bir günde geldi accu-chek performa nano küçük birşey çubuklar var takıyosun kalem gibi bişey var iğne koyuyon içine acıtmıyo hiç kanda bi damla bile gitmiyo kartı takınca açılıyo otomatik kanı damlt die uyarı veriyo sonra sonuç hemen çıkıyo hafızası var bide açlık tokluk ayrlıyormuşsun uyarı filan veriyomuş ama ben uğraşmadım öle ölçüyorum
Bir arkadasim da senin gibi yaptırmadi bebek iri idi o zmn diyet ve Yürüyüş yap demiş doktor şeker varmış gibi davrandı diyet ve Yürüyüş ile sorunu çözüldü . Sizde eğer testi yaptirmicaksaniz şeker çıkmış gibi dikkat etmelisiniz bebeği riske atmayınBen daha önce şeker yüklemesi yaptıemıştım bayıldım şekerim düştü inanılmaz derecede ve hamileyken bunu yaptırmamam imkan yok bu yüzden bu aleti alayım kendimi takip edeyim diyorım nasıl sizce bu fikrim doktora sorsam yapılması lazım size kalmış sorumluluk harici bişey demiyor ama suyun fazlalığı bebeğin iriliği kan değerleri daha önceki sağlık geçmişin vs bazı belirteçleri değerlendirerek farklı bir yol tavsiye etmesi gerekirdi bence ayrıca cevabınız için teşekkür ederim
Seçeneklerde Euro vardır bence onu seçip para birimi olarak kaç euroya geliyor bakabilirsinCanım selam. ben de almayı istiyodum. Şimdi sepete eklediğim de magaza ındırımı aliexpres kuponu derken 29.22 dolara dustu fıyatı acaba hala takılıyomudur vergıye nası hesaplıycam onu
32,90 Euro etti baktım da canımCanım selam. ben de almayı istiyodum. Şimdi sepete eklediğim de magaza ındırımı aliexpres kuponu derken 29.22 dolara dustu fıyatı acaba hala takılıyomudur vergıye nası hesaplıycam onu
canım uzme kendını arastırma da benım de ıkılı testım 13000 cıvarında ama ayrıntılıda kalpte parlaklık vardı okadar uzuldum arastırdımkı ama artık vaZgectm tek bır belırtıden bırsey olmaz ınsallah ıkılı testlermız gayet ıyı bosyere bebegı uzme ben uZdum galıba cunku 10 gun falan gerıde kalmıs gelısımı smdı ona uzuluyorumherkese günaydın.. detaylı taramadan geliyoruz. kafam allak bullak. hem herşey yolunda dedi hem de dna testi istedi. NT değeri 6.09 çıktı sınırın biraz üstü demekmiş. 11. haftada yaptırdığım ikili testle mukayese etti 1/10000 olduğunu görünce şüpheleri iyice azaldı ama benm içim içimi yiyor
32,90 Euro etti baktım da canım
Rica ederim ne demek herzaman yardımcı olmak isterim elimden geldiğince benim ailemde var oğlumda da çok yüksek çıkmıştı bebekte biranda çok fazla kilo almış o yüzden yaptırdım ama gebelikten olan genelde diyetle düşüyor zaten diyetisyende düzenli saatli yemen önemli dedi çok tatlı yemeyle alakalı bi durum değil dedi ama ilkinde bana doktor şeker içeren herşeyi yasakladı ne ölçtürdü ne diyetisyene yolladı her doktor farklı insanında kafası karışıyorBen daha önce şeker yüklemesi yaptıemıştım bayıldım şekerim düştü inanılmaz derecede ve hamileyken bunu yaptırmamam imkan yok bu yüzden bu aleti alayım kendimi takip edeyim diyorım nasıl sizce bu fikrim doktora sorsam yapılması lazım size kalmış sorumluluk harici bişey demiyor ama suyun fazlalığı bebeğin iriliği kan değerleri daha önceki sağlık geçmişin vs bazı belirteçleri değerlendirerek farklı bir yol tavsiye etmesi gerekirdi bence ayrıca cevabınız için teşekkür ederim
sanırım iki yeter bir kaçak kaza olmazsa birde hastaneden cıkarken giymek için birşey alıcam ben pijama olayını çok sevmiyorum :)Hmmm aynen dimi, peki pijama takımı kaç adet lazım olur acaba.. Iki yeterlimidir
Taşınma işimiz çıkto diyet yapıyorum ama yürüyüş yapamıyorum çekmeceleri yatakları filan halledeyim dedim yavaş yavaş yormadan hızlı yiyince çıkıyo biraz bide sınır ne biliyomusun benim 130 larda çıkıyo hepGünaydın kızlar . Şekeri çıkan arkadaşlar nasıl gidiyor yürüyüş ve diyet. Benim düşüyor yavaş yavaş her gün yürüyüş yapıyorum ekmeği azalttım baya . Muz filan da yemiyorum bol bol yoğurt yer oldum. Birde yemek yedikten sonra uzanır yada uyursam şekerim çok yüksek çıkıyor yemek yedikten sonra hareketli olmak gerekiyor onu anladım .
Yaa esim benden once biryer bulmus kecee.dunyasi diye oraya vermis soarisi :)) surpriz olsun diye..ama o dexigim yer cok guzel :))Melissa o dediğin yere mi yaptırdın?Dün baktım çok güzeller.Neleri yaptırdın?Fiyat ne kadar?
Ya bayildim kiz bebis olsa oradan yaptirmayi cok isterdim.Ben de kecelife baktim.Isim belli olsun siparis verecegim.Keceler guzel oluyor ya :)Yaa esim benden once biryer bulmus kecee.dunyasi diye oraya vermis soarisi :)) surpriz olsun diye..ama o dexigim yer cok guzel :))
Ca im neden bu haftada boyle birsey cikti nt degerine baslarda ikili yapilirken bakilmiyormu..icini ferah tut canim insallah birsey yoktursağol cnm yaa iyi bişeyler duyunca yüreğim biraz olsun ferahlıyor. NT değeri ense derisi kalınlığı oluyor demi? ikili testteki ense kalınlığından daha farklı oluyormuş.. araştırmaktan artık helak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?