2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi şeker aleti aldırdım eşime yemekten bir saat sonra ölçtüm 101 çıktı sabah aç karna nasıl çıkacak bakalım

Bana da sanki yeni doğmuş bebek cıbıl cıbıl olmaz gibi geliyor hep :)

Arkadaşlar şimdi Temmuz'da doğum yapan kardeşimden aldığım bilgi yenidoğan kısa giyemez elleri üşüyor şeklinde ayrıca bu badi vs lerin delikli penyeden olanları var onlar çok kullanışlı olmuş bilginize

Ay kıyamam sen baya çekmişsin şükür benim okadar olmadı. Ay evetya kurtuldum şeker yüklemesindende darısı başına inşallah. 1 ay sonra dedi bana da ama ben 2 mayısta gidebilicem birkaç gün sonrasında

Aynen canım. Yazda olsa cıbıl cıbıl giydiremezsin dedi annemler. Bende yoksa kısa tulumlar beğenmiştim hep. Ama hastanede giyeceklerini ince penye aldım. Bebek ilk doğduğunda eli ayağı 2-3hafta hiç ısınmıyor. Yazda olsa penye tulumlar gerekecek

Yemekten ne kadar sonra olcuyorsunuz 140 diye biliyorum

Bunlara bayildim ya masallah ilk hangisini giycek
Karar veremedim henüz bugun resimlerkende baktimda ikiside cok guzel gorundu gozume :)

Açıkçası benim aldigim 5-6 parça birşey var ananemiz sağolsun doldurdu her yeri
Aldigi herseyide begendim ama icime sindi cok sukur.. bu hastane cikisilari 10lu diye geciyor sanirim

Bu arada bencede temmuz olsa bile bebisler anne karnindaki sicakligi arayacaklar zaten gobek bagi dusmeden citcitlida giydirmek zor olur. Biz hep uzun aldikm sayiyla kisa kol aldik. Zaten her takimda mutlaka eldiven sapka oluyor..

Bi de gobegini hangisi acitmaz acaba su capraz bağlananlar mi uygun olur ki

Kizlaar bebisin hareketlerini disardan gozlemleyebiliyor musunuz? Benimki hop hop hoplatiyor karnimi:)) Esime gosteriyorum cok hosuna gidiyor.
Bazen sallanıyor karnım komple eşime video çekiyorum bayılıyor eşim elini koyunca sakinleşiyor resmen hissetmek çok zevkli izlemesi harika :)))

Dun hastalıgımdan oyleydım canım yoksa aşı bekldiğim gibi bi agrı yapmadı :)

Bazen sallanıyor karnım komple eşime video çekiyorum bayılıyor eşim elini koyunca sakinleşiyor resmen hissetmek çok zevkli izlemesi harika :)))

Benimki dun o kdr hareketli olmasına ragmen sanki videoya cektıgımı anlarmıscasına kanerayı actıgım gibi durdu. Resmen eglendı benimle :) ufak tefek yakalayabıldım onları da ancak ben gorebılıyorum zaten :)

Kizlaar bebisin hareketlerini disardan gozlemleyebiliyor musunuz? Benimki hop hop hoplatiyor karnimi:)) Esime gosteriyorum cok hosuna gidiyor.

Evet yaklasık 20. Haftadan beri dısarıdan gorebılıyorum ama benden baskası goremedı henuz cınku ne zaman bak hareket edıyo desem durdu :) babası elını koyunca hıssedıyo artık bazen tekme atmadıgı halde vurdu dese de genelde yakalıyo tekmelerını :)

Benım aldıklarımın cogu kısa kollu ama uzun kolluları da var hastane cıkısı ıcınde olan parçalar ve benım aldıgım uzun kollu cıtcıtlı badıler var ama benım evım cok sıcak olucagı ıcın cocuk ılle de uZun kollu gıydırmem heralde duruma gore hareket edıcem.

Biz içerden de hissettiğimiz için bazen videoda o kadar net değilmiş gibi oluyor ben iki üç video yakaladım bayağı sarsintili tekmeler birinde zaten dalga dalga sanki sallanıyor içerde :)

Hastane cikislarida ona gore yapilmis zaten ic zibini dis atleti tulumu alti ustu derken baya kalin olucak..
Ilk kiyafetini zibin seklindemi vericeksiniz tulummu aklim karisiyor setler aldim ama tulum mu vermek gerekir ilk etapta acaba

Aynen canim babiskosu yanasipta konusursa kizim hemen bir tepki gosteriyor.pit pit attiriyor elini :) oglumda top yapiyor kendini :))

Iyi akşamlar hanımlar.. bizimde bugün aylık kontrolümüz vardı.. kızım 901 gr olmuş, bende toplamda 6,5kilo almışım.. bugün bi tane makine taktılar karnıma gerildim biraz..20 dk beğeğin kalp atışlarını ve hareketleri kayıt etti..allaha şükür herşey yolunda.. şeker değerlerimizde iyi gidiyor.. bakalım bebeğimin ölçümleri için diyabet drum ne diyecek.. pzt de diyabet drum ölçümler değerlendirecek, kafa ve karın ölçümleri gebelik şekeri çıkanlarda önemliymiş.. onuda atlatırsak 1 ay sonda kontrolümüz.. herşey gönlümzce olur İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…