Ay kıyamam sen baya çekmişsin şükür benim okadar olmadı. Ay evetya kurtuldum şeker yüklemesindende darısı başına inşallah. 1 ay sonra dedi bana da ama ben 2 mayısta gidebilicem birkaç gün sonrasındaDun kolumu kıpırdatamıyodum canım ısten ızın aldım dr a gıttım rapor yazdı ıkı gun. Bugun daha ıyıyım. Senın seker sonucunda ıyı cıkmıs canım cok sevındım darısı basına ıns.
Kolunun agrısı da gectı dıyebılırım. Oyle kesıntısız bı agrım olmadı dokununca falan agrıyo o kdr. Ikıncı doz ıcın ne zamana gun verdıler bana bı ay sonraya dedı
Aynen canım. Yazda olsa cıbıl cıbıl giydiremezsin dedi annemler. Bende yoksa kısa tulumlar beğenmiştim hep. Ama hastanede giyeceklerini ince penye aldım. Bebek ilk doğduğunda eli ayağı 2-3hafta hiç ısınmıyor. Yazda olsa penye tulumlar gerekecekHer ne kadar temmuz ayında doğum yapacak olsakta anne karnından çıkmış bi bebek bizim gibi sıcaklamaz heralde. Bizim vucut ısımız 36 38 arası iken onlara dışarısı kış gibi gelir. O yuzden hastane çıkışlarını bize göre ince olmayan kalınlıkta almak normal değil mi sonra ki günlerde alışır belki ama ilk 3 4 gün için çok ince seylere gerek yok die tahmin ediyorum
Yemekten ne kadar sonra olcuyorsunuz 140 diye biliyorumTaşınma işimiz çıkto diyet yapıyorum ama yürüyüş yapamıyorum çekmeceleri yatakları filan halledeyim dedim yavaş yavaş yormadan hızlı yiyince çıkıyo biraz bide sınır ne biliyomusun benim 130 larda çıkıyo hep
Karar veremedim henüz bugun resimlerkende baktimda ikiside cok guzel gorundu gozume :)Bunlara bayildim ya masallah ilk hangisini giycek
Açıkçası benim aldigim 5-6 parça birşey var ananemiz sağolsun doldurdu her yeriAyy çok tatlılar canım güzel günlerde giysin prensesin inşallah. Kaçlı hastane çıkışı bunlar canım. Sen kıyafet bayağı aldın valla ben hiç bir şey almadım. Bir rahatlık var üstümde anlamadım gitti. Halası teyzesi bir şeyler aldı. Konu komşu hediye getiricek. Fazla masrafta yapmak istemiyorum. Birde havalar biraz daha ısınsın ona göre bişiler alırım diyorum. Öyle kaldım yani
Benim eşim henuz eliyle bile hissedemiyor anlamadik gitti. Bana kalsa bugun disardanda kimilti vardi :)Kizlaar bebisin hareketlerini disardan gozlemleyebiliyor musunuz? Benimki hop hop hoplatiyor karnimi:)) Esime gosteriyorum cok hosuna gidiyor.
Bi de gobegini hangisi acitmaz acaba su capraz bağlananlar mi uygun olur kiKarar veremedim henüz bugun resimlerkende baktimda ikiside cok guzel gorundu gozume :)
Açıkçası benim aldigim 5-6 parça birşey var ananemiz sağolsun doldurdu her yeri
Aldigi herseyide begendim ama icime sindi cok sukur.. bu hastane cikisilari 10lu diye geciyor sanirim
Bu arada bencede temmuz olsa bile bebisler anne karnindaki sicakligi arayacaklar zaten gobek bagi dusmeden citcitlida giydirmek zor olur. Biz hep uzun aldikm sayiyla kisa kol aldik. Zaten her takimda mutlaka eldiven sapka oluyor..
Bazen sallanıyor karnım komple eşime video çekiyorum bayılıyor eşim elini koyunca sakinleşiyor resmen hissetmek çok zevkli izlemesi harika :)))Kizlaar bebisin hareketlerini disardan gozlemleyebiliyor musunuz? Benimki hop hop hoplatiyor karnimi:)) Esime gosteriyorum cok hosuna gidiyor.
Ay kıyamam sen baya çekmişsin şükür benim okadar olmadı. Ay evetya kurtuldum şeker yüklemesindende darısı başına inşallah. 1 ay sonra dedi bana da ama ben 2 mayısta gidebilicem birkaç gün sonrasında
Bazen sallanıyor karnım komple eşime video çekiyorum bayılıyor eşim elini koyunca sakinleşiyor resmen hissetmek çok zevkli izlemesi harika :)))
Kizlaar bebisin hareketlerini disardan gozlemleyebiliyor musunuz? Benimki hop hop hoplatiyor karnimi:)) Esime gosteriyorum cok hosuna gidiyor.
Aynen canım. Yazda olsa cıbıl cıbıl giydiremezsin dedi annemler. Bende yoksa kısa tulumlar beğenmiştim hep. Ama hastanede giyeceklerini ince penye aldım. Bebek ilk doğduğunda eli ayağı 2-3hafta hiç ısınmıyor. Yazda olsa penye tulumlar gerekecek
Biz içerden de hissettiğimiz için bazen videoda o kadar net değilmiş gibi oluyor ben iki üç video yakaladım bayağı sarsintili tekmeler birinde zaten dalga dalga sanki sallanıyor içerde :)Benimki dun o kdr hareketli olmasına ragmen sanki videoya cektıgımı anlarmıscasına kanerayı actıgım gibi durdu. Resmen eglendı benimle :) ufak tefek yakalayabıldım onları da ancak ben gorebılıyorum zaten :)
Hastane cikislarida ona gore yapilmis zaten ic zibini dis atleti tulumu alti ustu derken baya kalin olucak..Her ne kadar temmuz ayında doğum yapacak olsakta anne karnından çıkmış bi bebek bizim gibi sıcaklamaz heralde. Bizim vucut ısımız 36 38 arası iken onlara dışarısı kış gibi gelir. O yuzden hastane çıkışlarını bize göre ince olmayan kalınlıkta almak normal değil mi sonra ki günlerde alışır belki ama ilk 3 4 gün için çok ince seylere gerek yok die tahmin ediyorum
Aynen canim babiskosu yanasipta konusursa kizim hemen bir tepki gosteriyor.pit pit attiriyor elini :) oglumda top yapiyor kendini :))Kizlaar bebisin hareketlerini disardan gozlemleyebiliyor musunuz? Benimki hop hop hoplatiyor karnimi:)) Esime gosteriyorum cok hosuna gidiyor.
Boyle yazmis dr.Yemekten ne kadar sonra olcuyorsunuz 140 diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?