2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yemekten ne kadar sonra olcuyorsunuz 140 diye biliyorum
Doktora sordum bi saat dedi bi saat sonra ölçüyorum birde kalp atışlarım hızlanıyo yemekten 15 dk sonra filan bide onu soracam diyette yapıyorum listeyede uyuyorum ama benim pek düşmicek galiba sınır sayılır yine

Cnm 1 saat 140 2 saat 120 imiş benim de hep sinir da zamanla düşecek inşallah bak bu aksam yürüyüş yaptım 1 tabak sebze yemeği yedim ekmek 2 dilim şeker 2 saat 145 çıktı cnm sıkıldı . Ama inşallah zamanla düşer .

Canim o nabiz hizlanmasi bendede var mide kalp bebisler buyudukce baski yapiyor bu yuzden az ve sik yemek gerekiyor dinlen hemen kalkma hizli hareket etme canim

inş tez zamanda düşer hepimizinki benimde öyle ya 7 kaşık sebze veya üç köfte yada yağsı etler yemeğim listede bi öğün salata bi öğün yoğurt ara öğünler süt meyve ceviz meyvede elma armut kivi ile sınırlı şuan ama eşya topladığım için yürüyemiyorum sadece

Canim o nabiz hizlanmasi bendede var mide kalp bebisler buyudukce baski yapiyor bu yuzden az ve sik yemek gerekiyor dinlen hemen kalkma hizli hareket etme canim
İki saat arayla besleniyorum ama bende şeker yada tansiyonun gizlisimi oldu acaba filan diye korktum teşekkür ederim

Bende ilk lokmayı aldıktan 1 saat sonra ölçüyorum ikinci saat için ölçüm yapmıyorum..sabah açlık ve tokluk, öğlen ve akşam tokluk olmak üzere 4 ölçüm yapıyorum.. ve deftere yazıyorum..benim drum 1 saat sonrası ölçüm için en fazla 130 olmalı dedi.. ama kızlar 2 hafta sonra, yürüyüş ve yaptığınız diyet etki etmeye başlıyor.. hiç sıkıntı yapmayın.. benim ilk haftalarda 140-160 arsındaydı.. çok aç kalırsam ancak öyle düşüyordu.. ayyyyyy düzene girinceye kadar zorlandım ama şimdi en fazla 135 çıkıyor o da biraz fazla yersem..ayda bir iki kez o kadar.. ve asla tek tip beslenmeyin.. herşeyi azda olsa yiyin.. ben öyle yapıyorum.. benim diyet menüm yok.. sadece porsiyonlarım küçük bu şekilde düzene koydum..

Merhaba arkadaslar herkes kendi telasinda takip ettigim kadariyla:) alpi kemeraltindan nereden aldin lohusa pijamani tarif eder misin?
Bir de kizlar mustelanin kopuk sampuanini ve yagini aldim.sabun mu alsam vucut icin ne alsam kararsiz kaldim

Evde göbeği düşünce kısa kollu çıtçıtlı altınada ayaklı alt giydirdin mi olur kuzu. Bende öyle yaparım benim ewimde çatıkatında mayıs ayında başlıyo kaynamaya

Aman yapmasın canım. Benimde dünden beri ayak bileklerimde ağrı başladı yuksrı doğru çıkıyor ağrı resmen kemiklerim sızlıyor

Ay canım dıkkat et hasta olma ben de dun ogleyımdım parmak uclarına kadar agrıyodu kemıklerım

İki saat arayla besleniyorum ama bende şeker yada tansiyonun gizlisimi oldu acaba filan diye korktum teşekkür ederim
Tansiyonunuda duzenli olcersen anlarsin canim mesela benim tansiyon 10 7 9 7 cikiyo ama nabiz 120 lerde cikiyo.normalde 87-90 cikardi o fazlalik kalbi pirpir carpitiyor :))

Benim de bakar bakmaz şeker yüklemeni yaptırmış mıydık bebeğin kilosu önde dedi, ama çok şükür benim yükleme temiz çkktı, bence onunla bağdaştırma biraz genetik bence oğlumda da hep haftasondan önde gidiyordu bu da öyle,
Dirençe tekrar baktılar mı benim tamamen kaybolmuş dendi inşAllaj tekrar çıkmaz ama tansiyon takibini bırakmamak lazım

MaşAllah kızına,
Günümüz aynıymış seninle benim de bugündü kontrolüm 990gr geldi kuzucum, şekerde de diyet yapınca hiç etkilemiyor bebeği, hatta daha sağlıklı hamilelik geçiriyor gebelik şekeri olanlar görümcemden biliyorum bende

Reactions: SGd
Merhaba arkadaslar herkes kendi telasinda takip ettigim kadariyla:) alpi kemeraltindan nereden aldin lohusa pijamani tarif eder misin?
Bir de kizlar mustelanin kopuk sampuanini ve yagini aldim.sabun mu alsam vucut icin ne alsam kararsiz kaldim
Tarifi imkansiz ilk defa gittigim bir yer toptanciydi arada bir yerdeydi :-/ Askida gorunurde bir sey yoktu magazanin icindeydi katolog var ordaRica ederimn seciyorsun sana getiriyor deposundan ..

Listeye eklemişsin Teşekkürler Al_pi 1 gün daha büyüdü bebişlerimiz. Hayırlı geceler herkese. İyi dinlenmeler
Rica ederim canim .. Tekrar hosgeldin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…