- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
Doktora sordum bi saat dedi bi saat sonra ölçüyorum birde kalp atışlarım hızlanıyo yemekten 15 dk sonra filan bide onu soracamYemekten ne kadar sonra olcuyorsunuz 140 diye biliyorum
Cnm 1 saat 140 2 saat 120 imiş benim de hep sinir da zamanla düşecek inşallah bak bu aksam yürüyüş yaptım 1 tabak sebze yemeği yedim ekmek 2 dilim şeker 2 saat 145 çıktı cnm sıkıldı . Ama inşallah zamanla düşer .Doktora sordum bi saat dedi bi saat sonra ölçüyorum birde kalp atışlarım hızlanıyo yemekten 15 dk sonra filan bide onu soracamdiyette yapıyorum listeyede uyuyorum ama benim pek düşmicek galiba sınır sayılır yine
Canim o nabiz hizlanmasi bendede var mide kalp bebisler buyudukce baski yapiyor bu yuzden az ve sik yemek gerekiyor dinlen hemen kalkma hizli hareket etme canimDoktora sordum bi saat dedi bi saat sonra ölçüyorum birde kalp atışlarım hızlanıyo yemekten 15 dk sonra filan bide onu soracamdiyette yapıyorum listeyede uyuyorum ama benim pek düşmicek galiba sınır sayılır yine
inş tez zamanda düşer hepimizinki benimde öyle ya 7 kaşık sebze veya üç köfte yada yağsı etler yemeğim listede bi öğün salata bi öğün yoğurt ara öğünler süt meyve ceviz meyvede elma armut kivi ile sınırlı şuan ama eşya topladığım için yürüyemiyorum sadeceCnm 1 saat 140 2 saat 120 imiş benim de hep sinir da zamanla düşecek inşallah bak bu aksam yürüyüş yaptım 1 tabak sebze yemeği yedim ekmek 2 dilim şeker 2 saat 145 çıktı cnm sıkıldı . Ama inşallah zamanla düşer .
İki saat arayla besleniyorum ama bende şeker yada tansiyonun gizlisimi oldu acaba filan diye korktum teşekkür ederimCanim o nabiz hizlanmasi bendede var mide kalp bebisler buyudukce baski yapiyor bu yuzden az ve sik yemek gerekiyor dinlen hemen kalkma hizli hareket etme canim
Olur canim.. Ben hepsi ayni renk ayni desen olmasin diye tulumunu ayri citcitlisini ayri ayakli pijamasini ustunu ayri aldim :)Arkadaslar boyle bi takim alsam olur dimi
Bende ilk lokmayı aldıktan 1 saat sonra ölçüyorum ikinci saat için ölçüm yapmıyorum..sabah açlık ve tokluk, öğlen ve akşam tokluk olmak üzere 4 ölçüm yapıyorum.. ve deftere yazıyorum..benim drum 1 saat sonrası ölçüm için en fazla 130 olmalı dedi.. ama kızlar 2 hafta sonra, yürüyüş ve yaptığınız diyet etki etmeye başlıyor.. hiç sıkıntı yapmayın.. benim ilk haftalarda 140-160 arsındaydı.. çok aç kalırsam ancak öyle düşüyordu.. ayyyyyy düzene girinceye kadar zorlandım ama şimdi en fazla 135 çıkıyor o da biraz fazla yersem..ayda bir iki kez o kadar.. ve asla tek tip beslenmeyin.. herşeyi azda olsa yiyin.. ben öyle yapıyorum.. benim diyet menüm yok.. sadece porsiyonlarım küçük bu şekilde düzene koydum..Cnm 1 saat 140 2 saat 120 imiş benim de hep sinir da zamanla düşecek inşallah bak bu aksam yürüyüş yaptım 1 tabak sebze yemeği yedim ekmek 2 dilim şeker 2 saat 145 çıktı cnm sıkıldı . Ama inşallah zamanla düşer .
Aman yapmasın canım. Benimde dünden beri ayak bileklerimde ağrı başladı yuksrı doğru çıkıyor ağrı resmen kemiklerim sızlıyorDun hastalıgımdan oyleydım canım yoksa aşı bekldiğim gibi bi agrı yapmadı :)
Evde göbeği düşünce kısa kollu çıtçıtlı altınada ayaklı alt giydirdin mi olur kuzu. Bende öyle yaparım benim ewimde çatıkatında mayıs ayında başlıyo kaynamayaBenım aldıklarımın cogu kısa kollu ama uzun kolluları da var hastane cıkısı ıcınde olan parçalar ve benım aldıgım uzun kollu cıtcıtlı badıler var ama benım evım cok sıcak olucagı ıcın cocuk ılle de uZun kollu gıydırmem heralde duruma gore hareket edıcem.
Aman yapmasın canım. Benimde dünden beri ayak bileklerimde ağrı başladı yuksrı doğru çıkıyor ağrı resmen kemiklerim sızlıyor
Tansiyonunuda duzenli olcersen anlarsin canim mesela benim tansiyon 10 7 9 7 cikiyo ama nabiz 120 lerde cikiyo.normalde 87-90 cikardi o fazlalik kalbi pirpir carpitiyor :))İki saat arayla besleniyorum ama bende şeker yada tansiyonun gizlisimi oldu acaba filan diye korktum teşekkür ederim
Maşşallah hep iyi haberler al inş bebeğin kilosu için bişey dedimi doktor birde şeker yüklemesi yaptırdın mı benimkide 900 küsur çıktı çok kilo almış karın bölgesi özellikle dedi şekerden dedi damarım tıkalı olunca geriden gelecek die özen gösteriyordum şimdi önde olması tehlikeli çıktı napcamı şaştım diyet yapıyorum şeker ölçüyorum tansiyon ölçüyorum inş herşey yolunda gider
Iyi akşamlar hanımlar.. bizimde bugün aylık kontrolümüz vardı.. kızım 901 gr olmuş, bende toplamda 6,5kilo almışım.. bugün bi tane makine taktılar karnıma gerildim biraz..20 dk beğeğin kalp atışlarını ve hareketleri kayıt etti..allaha şükür herşey yolunda.. şeker değerlerimizde iyi gidiyor.. bakalım bebeğimin ölçümleri için diyabet drum ne diyecek.. pzt de diyabet drum ölçümler değerlendirecek, kafa ve karın ölçümleri gebelik şekeri çıkanlarda önemliymiş.. onuda atlatırsak 1 ay sonda kontrolümüz.. herşey gönlümzce olur İnşaAllah
Tarifi imkansiz ilk defa gittigim bir yer toptanciydi arada bir yerdeydi :-/ Askida gorunurde bir sey yoktu magazanin icindeydi katolog var ordaRica ederimn seciyorsun sana getiriyor deposundan ..Merhaba arkadaslar herkes kendi telasinda takip ettigim kadariyla:) alpi kemeraltindan nereden aldin lohusa pijamani tarif eder misin?
Bir de kizlar mustelanin kopuk sampuanini ve yagini aldim.sabun mu alsam vucut icin ne alsam kararsiz kaldim
Rica ederim canim .. Tekrar hosgeldin ..Listeye eklemişsin Teşekkürler Al_pi 1 gün daha büyüdü bebişlerimiz. Hayırlı geceler herkese. İyi dinlenmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?