2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah miniğine kilolar önde gidiyor bakalım napıcaz benim kızımda 840 gr

Günaydin herkese..
Gune kizimla baslamanin tarifi yok uyaninca gunaydin diyorum uyaniyor tekmeleri atiyor sonra uyuyor ❤❤

günaydınlarr.. kesinlikle ya gece beraber uyuyup beraber uyanıyoruz. aralarda uyanıp yatakta döndüğümde o da uyanıyo tekme atıyo yıne bi uyutmadın anne der gibi :)

günaydın arkadaşlar herkese. benim bebişim de epeyy hareketli maşallah. 1 dk durmuyor. bazen hareket etmediğini fark ediyorum. sanırım hissediyor anında hareketlenmeye başlıyor :) haftalar ne cabuk geciyor bu arada değil mi? benim 26. haftam bitecek cuma günü. geçmez geçmez diye hayıflandığım hamileleliğim hızla ilerlemeye başladı. 2 hafta sonra alışverişe başlayacağım ben de. sizlerin aldıkları fikir oluyor bana da teşekkür ederim. güya 2. çocuğum olacak ama beynim resetlenmiş sanki. ilkinde naaptım neettim hiç hatırlamıyorum şaka gibi. en çok sevindiğim ise doğum sancılarını unutmuş olmam:) gerisi mühim değil.

unutmak bazen güzeldir ilk doğumunuz normal miydi ?

zaten hormonlar bıze o sancıyı unutturmasaydı muhtemelen kımse 2. bebegı yapmazdı :) yani tıbbın açıklamasına göre öyleymiş :)

Günaydın güzel anneler..
3 ayların başlangıcı olan recep ayımız mübarek olsun. Bu üç ayların başlangıcı ve rmaazan bayrami ile sonlanısı bizim için de bayram olur inşallah cifte bayram yaşayacağımız günlere çok az kaldı

Ben bu gece hic uyuyamadım anneler.. Kasıklarım yani bacak aramda inanılmaz bi baskı ve ağrı vardı. Sağımdan soluma solumdan sağıma dönemedim nerdeyse her defasında zorlandım. Bi ara inlemeye başlamışım eşim doktora gidelim die uyandırdı beni ama o kadar uykusuzdum ki o an hic kalkmak istemedim. Zaten bacagımı atıp yataktan inecek halim yoktu. Sabah işe gec kalınca apar topar kalktım evden çıktım. Şimdilik iyiyim ama uykusuz ve yorgun hissediyorum kendimi.

günaydınlarr.. kesinlikle ya gece beraber uyuyup beraber uyanıyoruz. aralarda uyanıp yatakta döndüğümde o da uyanıyo tekme atıyo yıne bi uyutmadın anne der gibi :)
konusuyorum konusuyorum gelmezse hadi kizim gel oynayalim diyorum bakiyorum geliyo :))
Allah herkese nasip etsin cook guzel duygu bence en cok bunu özleyecegiz kucagima aldigimizda karnimizdaki boslugu arayacagiz

Tansiyonunuda duzenli olcersen anlarsin canim mesela benim tansiyon 10 7 9 7 cikiyo ama nabiz 120 lerde cikiyo.normalde 87-90 cikardi o fazlalik kalbi pirpir carpitiyor :))
Onuda ölçüyorum canım nabzım bigün doksan bi gün 110 çıkıyo kilom da bi gün 62 bir gün 61 çıkıyo herşeyim dengesiz

Tansiyon ölçüyorum ama şimdi sıkıntı olmaz 28 haftadan sonra bakcaz ona dedi rabbim sıkıntı vermesin kimseye ya çok zor gerçekten kagaöda da büyütmeye başladık ya öle olırsa bebeğim ya böle olursa inş iyiye gider herşey

konusuyorum konusuyorum gelmezse hadi kizim gel oynayalim diyorum bakiyorum geliyo :))
Allah herkese nasip etsin cook guzel duygu bence en cok bunu özleyecegiz kucagima aldigimizda karnimizdaki boslugu arayacagiz
Benim ki ters dönmüş sadece sağ kasığımda hissediyorum geçen hafta göbeğim oynuyodu şimdi içimde mınncıklanma ilk oğlumda böyleydi sadece ittiriyodu ve sadece şeyimde hissediyordum çok şanssızım ya buda tamamen ters şuan ne yüzünü görüyoruz ne tekmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…