evet gelseydi canım cumartesi inşallah güzel büyümüşlerdir.Ay ıns canım ya. Dun cok hareketlıydı bı dkka durmadı yerınde bugun daha sakın. Hareketlı olunca da ınsan acaba normal mı dıyo sakın olunca da:) c.tesı bı gelse de gorsek nası olmuslar
evet gelseydi canım cumartesi inşallah güzel büyümüşlerdir.Ay ıns canım ya. Dun cok hareketlıydı bı dkka durmadı yerınde bugun daha sakın. Hareketlı olunca da ınsan acaba normal mı dıyo sakın olunca da:) c.tesı bı gelse de gorsek nası olmuslar
Maşallah miniğineGüzel anneler
Herkesler iyidir inşAllah,
Giremiyorum son zamanlarda bir taraftan oğlum bir taraftan işler biryandan da yatak odasını değiştiriyorum epey yoruldum, daha boya badana olacak, valla ev taşıyanlara Allah kolaylık versin
Bugün Cerrahpaşa da kontrol günümdü, çok şükür herşey yolunda, tüm gün annesini pıtpıt tekmeleyen kızım usg boyunca akıllı uslu uyudu yüzünü ters dönmüş, bize gene toto görmek kısmet oldu
Gramlardan kilolara geçmemize az kaldı çok şükür 990gr geldi miniğim
Annesi de +4kg
Bundan sonrası için düzenli yürüyüş önerdi, düşük tempoda 30-40dk kadar, bebeğe daha düzenli kan akışı sağlıyormuş yürüyüş, havalarda ısınıyor artık tam yürüyüş zamanı
Benim kız minicik kalmis:) ama doktor kilosu normal dedi. Gecen sali 650 grdi.Maşallah miniğinekilolar önde gidiyor bakalım napıcaz benim kızımda 840 gr
Günaydin herkese..
Gune kizimla baslamanin tarifi yok uyaninca gunaydin diyorum uyaniyor tekmeleri atiyor sonra uyuyor ❤❤
aynen artık kazak üstünden bile belliKizlaar bebisin hareketlerini disardan gozlemleyebiliyor musunuz? Benimki hop hop hoplatiyor karnimi:)) Esime gosteriyorum cok hosuna gidiyor.
ben korkmaya başladım bebiş büyüdükçe 4 kilo olmadan doğar inşallahBenim kız minicik kalmis:) ama doktor kilosu normal dedi. Gecen sali 650 grdi.
unutmak bazen güzeldirgünaydın arkadaşlar herkese. benim bebişim de epeyy hareketli maşallah. 1 dk durmuyor. bazen hareket etmediğini fark ediyorum. sanırım hissediyor anında hareketlenmeye başlıyor :) haftalar ne cabuk geciyor bu arada değil mi? benim 26. haftam bitecek cuma günü. geçmez geçmez diye hayıflandığım hamileleliğim hızla ilerlemeye başladı. 2 hafta sonra alışverişe başlayacağım ben de. sizlerin aldıkları fikir oluyor bana da teşekkür ederim. güya 2. çocuğum olacak ama beynim resetlenmiş sanki. ilkinde naaptım neettim hiç hatırlamıyorum şaka gibi. en çok sevindiğim ise doğum sancılarını unutmuş olmam:) gerisi mühim değil.
günaydın arkadaşlar herkese. benim bebişim de epeyy hareketli maşallah. 1 dk durmuyor. bazen hareket etmediğini fark ediyorum. sanırım hissediyor anında hareketlenmeye başlıyor :) haftalar ne cabuk geciyor bu arada değil mi? benim 26. haftam bitecek cuma günü. geçmez geçmez diye hayıflandığım hamileleliğim hızla ilerlemeye başladı. 2 hafta sonra alışverişe başlayacağım ben de. sizlerin aldıkları fikir oluyor bana da teşekkür ederim. güya 2. çocuğum olacak ama beynim resetlenmiş sanki. ilkinde naaptım neettim hiç hatırlamıyorum şaka gibi. en çok sevindiğim ise doğum sancılarını unutmuş olmam:) gerisi mühim değil.
Yumurta yemekte zorlaniyorum hala. Haftada iki uc kere zor yiyorum.ben korkmaya başladım bebiş büyüdükçe 4 kilo olmadan doğar inşallahhergün bir yumurta bebişe kilo aldırıyormuş annesi aklında olsun
konusuyorum konusuyorum gelmezse hadi kizim gel oynayalim diyorum bakiyorum geliyo :))günaydınlarr.. kesinlikle ya gece beraber uyuyup beraber uyanıyoruz. aralarda uyanıp yatakta döndüğümde o da uyanıyo tekme atıyo yıne bi uyutmadın anne der gibi :)
Ay evet bende aynıyım canım hatta o kadar bile yiyemiyorum çok midem bulanıyor ancak hafta sonları yiyebiliyorumYumurta yemekte zorlaniyorum hala. Haftada iki uc kere zor yiyorum.
Onuda ölçüyorum canım nabzım bigün doksan bi gün 110 çıkıyo kilom da bi gün 62 bir gün 61 çıkıyo herşeyim dengesizTansiyonunuda duzenli olcersen anlarsin canim mesela benim tansiyon 10 7 9 7 cikiyo ama nabiz 120 lerde cikiyo.normalde 87-90 cikardi o fazlalik kalbi pirpir carpitiyor :))
Tansiyon ölçüyorum ama şimdi sıkıntı olmaz 28 haftadan sonra bakcaz ona dedi rabbim sıkıntı vermesin kimseye ya çok zor gerçekten kagaöda da büyütmeye başladık ya öle olırsa bebeğim ya böle olursa inş iyiye gider herşeyBenim de bakar bakmaz şeker yüklemeni yaptırmış mıydık bebeğin kilosu önde dedi, ama çok şükür benim yükleme temiz çkktı, bence onunla bağdaştırma biraz genetik bence oğlumda da hep haftasondan önde gidiyordu bu da öyle,
Dirençe tekrar baktılar mı benim tamamen kaybolmuş dendi inşAllaj tekrar çıkmaz ama tansiyon takibini bırakmamak lazım
Eki Görüntüle 1974555 Kızlar bakın boyle bı bılgı buldum. Nası gıydırmemız gerektıgını anlatıyo
Benim ki ters dönmüş sadece sağ kasığımda hissediyorum geçen hafta göbeğim oynuyodu şimdi içimde mınncıklanma ilk oğlumda böyleydi sadece ittiriyodu ve sadece şeyimde hissediyordum çok şanssızım ya buda tamamen ters şuan ne yüzünü görüyoruz ne tekmelerikonusuyorum konusuyorum gelmezse hadi kizim gel oynayalim diyorum bakiyorum geliyo :))
Allah herkese nasip etsin cook guzel duygu bence en cok bunu özleyecegiz kucagima aldigimizda karnimizdaki boslugu arayacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?