- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
Ben eylülde ant doğum yaptım soğuk değildi normal hast çıkışı giydirilmiş penye battaniye örtmüştük hemşire çocuğu ısıtın dedi buz gibi çorap iki alt iki üst bi oenye baytaniye bi normal baytaniye örttük sardık zor ısıttık sonra normale döndü ilk gün ama karakışta gibi giydirdik elleri ısınmaz zaten ama vucudu ılık olmalı dedi hatta ziyarete gelen bu çocu naptınız böyle diyolardı sanki keyfimizden yaptık :)))Eki Görüntüle 1974555 Kızlar bakın boyle bı bılgı buldum. Nası gıydırmemız gerektıgını anlatıyo
Ben eylülde ant doğum yaptım soğuk değildi normal hast çıkışı giydirilmiş penye battaniye örtmüştük hemşire çocuğu ısıtın dedi buz gibi çorap iki alt iki üst bi oenye baytaniye bi normal baytaniye örttük sardık zor ısıttık sonra normale döndü ilk gün ama karakışta gibi giydirdik elleri ısınmaz zaten ama vucudu ılık olmalı dedi hatta ziyarete gelen bu çocu naptınız böyle diyolardı sanki keyfimizden yaptık :)))
Alt üst takımları hoşmuş,benim de birkaç takım almam lazım.Lcw çıkarması
Benim ayaklar solda ama hep donuyor bazen asagiya vuruyor bazen sola vuruyor. Doktor ayaklari asagida demisti en son kontrolde zaten :)Benim ki ters dönmüş sadece sağ kasığımda hissediyorum geçen hafta göbeğim oynuyodu şimdi içimde mınncıklanma ilk oğlumda böyleydi sadece ittiriyodu ve sadece şeyimde hissediyordum çok şanssızım ya buda tamamen ters şuan ne yüzünü görüyoruz ne tekmeleri
Benim kızda eylul de doğmuştu.ince giydirmesi hic.ama bu erkek ve çok sıcak olacak .erkrklet sıcağı sevmez malumBen eylülde ant doğum yaptım soğuk değildi normal hast çıkışı giydirilmiş penye battaniye örtmüştük hemşire çocuğu ısıtın dedi buz gibi çorap iki alt iki üst bi oenye baytaniye bi normal baytaniye örttük sardık zor ısıttık sonra normale döndü ilk gün ama karakışta gibi giydirdik elleri ısınmaz zaten ama vucudu ılık olmalı dedi hatta ziyarete gelen bu çocu naptınız böyle diyolardı sanki keyfimizden yaptık :)))
Sendede olduysa bence aşıdan kaynaklandı. Dün gecede sağ bacağım ağrıdı çünkü. Dururp dururken neden olurkiAy canım dıkkat et hasta olma ben de dun ogleyımdım parmak uclarına kadar agrıyodu kemıklerım
Bende cumartes gittiğimde 670gramdı zayıf olcaklar birazcıkın heralde :) ama 31 cm olmuş uzun olur belki diyorum :)Benim kız minicik kalmis:) ama doktor kilosu normal dedi. Gecen sali 650 grdi.
evet evet kesinlikle güzeldir :) ilk doğumum normaldi. epidural de yapılmadı. bildiğin eski usül doğurdum. ama şimdi düşününce sancım nasıldı, nasıl doğurdum hiç hatırlamıyorum..unutmak bazen güzeldirilk doğumunuz normal miydi ?
Sendede olduysa bence aşıdan kaynaklandı. Dün gecede sağ bacağım ağrıdı çünkü. Dururp dururken neden olurki
Bende cumartes gittiğimde 670gramdı zayıf olcaklar birazcıkın heralde :) ama 31 cm olmuş uzun olur belki diyorum :)
Kıyafet konusunda instagram da bir paylaşım buldum Eki Görüntüle 1974598 Eki Görüntüle 1974599
Kıyafet konusunda instagram da bir paylaşım buldum Eki Görüntüle 1974598 Eki Görüntüle 1974599
Maşallah bebişlerinize ne kadar hızlı büyüyorlar 11 gün önce bebeğim 330 gramdı tam 3 kat büyürmü acaba benimde kuzum 1 ay sonra.MaşAllah kızına,
Günümüz aynıymış seninle benim de bugündü kontrolüm 990gr geldi kuzucum, şekerde de diyet yapınca hiç etkilemiyor bebeği, hatta daha sağlıklı hamilelik geçiriyor gebelik şekeri olanlar görümcemden biliyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?