2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 1974555 Kızlar bakın boyle bı bılgı buldum. Nası gıydırmemız gerektıgını anlatıyo
Ben eylülde ant doğum yaptım soğuk değildi normal hast çıkışı giydirilmiş penye battaniye örtmüştük hemşire çocuğu ısıtın dedi buz gibi çorap iki alt iki üst bi oenye baytaniye bi normal baytaniye örttük sardık zor ısıttık sonra normale döndü ilk gün ama karakışta gibi giydirdik elleri ısınmaz zaten ama vucudu ılık olmalı dedi hatta ziyarete gelen bu çocu naptınız böyle diyolardı sanki keyfimizden yaptık :)))

:) ilk gün olabilir tabi. bir de hastanelerde klima var sıcaklıkları bebeklere göre soguk olabilir. ama evde nası gıydırcem diye dusunmeyız en azından bu tabloya göre.

Günaydınlar :)Braun un digital temazssız alından ölçen termometresini almıştım,bir tane de manuel almak lazımmış,digital belli olmyor diyorlar.Unibaby hoşgeldin setini almıştım,Mustela daha iyi mi acaba?Mustelanın sadece yüz nemlendiricisini aldım.Olmazsa bir Mustela alayım ne dersiniz?Unibaby deterjan,yumşatıcı aldım.Malum yakında yıka ütüle olayına başlayacağız.Annem hepsini yıkama giydiremezsin,saklarsın ya da hediye edersin diyor.Burun aspiratörü nubebe aldım ama sonra tırnak bakım seti,saç bakım setlerini gördüm,çok parçalıydı,çok cici ,çantalarında derli toplu duruyor.Biberon Medela kaşık biberon bir de Avent in 120 lik cam biberonunu aldım yeterli mi acaba?Wombie kundaklarını duydunuz mu,anne karnında etkisi yaratıyormjş,ödüllü kundak,çift yönlü fermuarlı,çıkarmadan altını değiştirebiliyorsun.Annanesi ben de bir şeyler alayım dedi.Onu isteyelim dedik.Bir de patiklerimiz,alt üst pijama takımlarımız eksik.Halası hastane bavulumuzu almış.Lohusa takımlarına bakmaya başlayacağım.Bone lohusa takımları çok güzelmiş,biraz fiyatlı ama.İki gecelik iki pijama alacağım.Belki iki takımını ondan tercih ederim.

Benim ayaklar solda ama hep donuyor bazen asagiya vuruyor bazen sola vuruyor. Doktor ayaklari asagida demisti en son kontrolde zaten :)
Ama nerde olursa olsun ittirsede vursada harika bi duygu yaa ❤ Elim karnimda hep evde ☺

Benim kızda eylul de doğmuştu.ince giydirmesi hic.ama bu erkek ve çok sıcak olacak .erkrklet sıcağı sevmez malum

Selam anneler bizimde kontrolümüz vardı şükür yüzünü görebildik son iki gittiğimizde yüzü hep dönüktü beklerken birini doğuma aldılar sanki ben giriyordum cok stres yaptım kalp carpıntım kulaklarımdan cıkıcaktı nerdeyse 38. Haftada almayı düşünüyorum dedi doktorum rahatladım biraz 945 gram 34 cm olmusuz bacaklarıda çelmiş keyfi iyidi kan uyuşmazlığı için iğneyi sordum yok dedi sadece tahlil yapıcaz bir önceki gebelikte 3 doz vurulmustum bu hamileliğimde bir doz vurulmustum kasılmalarım baslamıstı son günlerde bir iki kere nts ile bakıcaklardı ama şuan yok kasılma günde 6ya kadar cıkabilir dedi hala isim konusunda kararsısız her defasında tamam bu diyoruz sonra vazgeçiyoruz isimsiz kızımla bizden haberler böyle 12 nisanda bir sonraki randevumuz herşey güzel gider inşallah hepimize sorunsuz sağlıklı günler

Sendede olduysa bence aşıdan kaynaklandı. Dün gecede sağ bacağım ağrıdı çünkü. Dururp dururken neden olurki

yok canım ben zaten hasta olmustum iş yerinden izin aldım çıkmışken de aşımı vurdırıyım dedım. aşı benım sadece kolum da agrı yaptı ama hareket ettırınce ve ya dokununca. onun dısında korktugum gıbı degıldı.

Bende cumartes gittiğimde 670gramdı zayıf olcaklar birazcıkın heralde :) ama 31 cm olmuş uzun olur belki diyorum :)

ay benım mınnos kac gr oldu acaba :) bol bol süt içiyorum her gun 1 yumurta yemeye calısıyorum. beyaz peynır probiyotık yogurt yıyorum tahım pekmez yıyorum tombıs olsun dıye ama onun dısında canım hep zararlı seyler cekıyo. cipsi kırk yıl dusunsem canım cekmez 3 paket yedım 2 gunde. bı de jelıbona sardım bu aralar normalde de severdım ama zararlı oldugunu bıle bıle yıyınc vıcdan yapıyorum

Ya benimkini bir hafta ileri aldi dr seninki kadar haftalik olarak simdi.34 cm 650 grmiz.Boyumuza gore kilomuz az gibi.Dr normal dedi.Acaba boyu mu uzun olacak oglumun?Arastirdim da 2 yasindan sonra aile genetigine uygun gidiyormus.Anne karninda boyu cok belirleyici degil sanirim.Erkek kardesim 49 cm dogmus boyu 186,kuzenim erkek bu arada 51 cm dogmus su an 163 boyu.Cok belli olmuyor sanki.Yine de uzun olsunlar,severim uzun boyu,ozellikle erkekte :)

Kıyafet konusunda instagram da bir paylaşım buldum Eki Görüntüle 1974598 Eki Görüntüle 1974599

canım senden 1 2 saat önce bi arkadaş paylaşmıştı bunu

kızlar o kadar çok şekerden bahsettiniz ki yemekten önce revire gidip kan şekerimi ölçtürdüm. sabah evden alelacele çıktığım için işyerinde 8.30 9 gibi bir poğaca ve bir domates yedim. bir bardakta çay içtim. 12de de kanıma baktırdım. 70 çıktı. sizce normal mi hiç anlamıyorum bu sayılardan. yemekten sonra bi saat sonra ölçülen mi asıl sonuç oluyor. Kararsız kaldım şeker yüklemesi yaptırmak nedense içime sinmiyor. ama meraktan yaptırcam galiba.

Herkese mutlu günler. Uzun zamandır giremiyordum. Herkes iyidir umarım. Bizde bugün sonunda şeker yüklememizi yaptırdık. Bu arada belirtmek istiyorum tatlıya aşırı düşkünüm dün bile dayanamadım dondurma filan yedim o yüzden bugün çok korkarak gittim dr.a. 75 mg lik yapıldı tadı da çok güzeldi gazoz gibiydi hemşireden çıkarken bi tane isteyecektim nerdeyse. Açlık ve 1. saat değerlerim çıktı. Sonuçlara göre açlık 86, 1 saat ölçümü 121. Sanırım gebelik şekeri olmadığı anlamına geliyormuş. Henüz doktorumuz görmedi. Yani bunun şekerli yemekle alakası yokmuş onu test etmiş oldum .Kızımızı da gördük. Herşeyi çok iyiydi. Haftasıyla da birebir uyumlu gidiyor. Renkli usg bakarken kulaklarını kapattı ses dalgası yaydığı için dr rahatsız oldu galiba dedi30 cm 660 gr olmuşuz.Bizde durumlar böyle. Darısı tüm şeker yüklemesi yaptıracak arkadaşların başına. Umarım herkesin sonuçları çok güzel gelir ve sağlıklı mutlu şekilde 9 ayımızı tamamlarız.

Benim de bugün son nöbet günüm du nasil mutlu oldum ya his sevmiyorum nobet olayini kontrole de daha iki hafta var.İki hafta once 490 gr 30. Cm di bakalim bizimki ne kadar buyumus olacak.uyuzmalik ignesinisinin 2. Si yapacaz bide sekere bakicaz dedi doktorumuz inşallah sakin bir kontrol geçiririz süt içemiyorum onun yerine surekli ayran iciyorum yogurdu kendim yapıyorum zaten.yumurtayida cocuklardan koyden aliyorum umarim faydasi olur aradaki farki kapatırım sut içmediğim için

Maşallah bebişlerinize ne kadar hızlı büyüyorlar 11 gün önce bebeğim 330 gramdı tam 3 kat büyürmü acaba benimde kuzum 1 ay sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…