2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi düşünelim iyi olsun canım,
Benim yaşanmış bir tecrübem olduğu halde gözümde büyütmemeye çalışıyorum,
Allaha emanet ettim kızımı kendimi bol bol okuyorum

Ohh annesi mis gibi besleniyormuşsun

Birde yemeklerden sonra soluna uzan, bana öyle demişti dr

Sera bulmam lazim benimde esim yol ustunde gordum gideriz dedi bakacagim oraya ben resim atayim sana soyle birsey yapacagim. Tabi bunu susleyecegim bu kucuk fanus seklindeki bardaga ekip taslarda ekleyecegim...

Saglikla kucagimiza alalim da artik ozlersek gercegine dokunuruz ❤

canım fıyat sordugum yer suslemesıyle beraber 20- 30 adete 8 lıra dedı. eger markette de 8 lıraysa sıparıs vermek daha mantıklı. ama daha ucuza bulunabılıcek bı yer var mıdır ıyıce arastırmak lazım.

Canım bende medipole gidiyorum hangi medipol senin bahsettigin

O zaman cok iyi cunku markette 8 lira ama bak yukarda yazmis seralarda 5 liraymis .. Bakmak lazim ben kendim suslemek istedigim icin sanirim seraya bakarim ..

Anladım kuzu onunla gelmiş geçmiş olsun.

O zaman cok iyi cunku markette 8 lira ama bak yukarda yazmis seralarda 5 liraymis .. Bakmak lazim ben kendim suslemek istedigim icin sanirim seraya bakarim ..

Ben eger o fıyatlara bulabılırsem 5 lıra gıbı kendım suslemeyı tercıh ederım ama hazır suslu 8 lira gibi bi alternatifimin olması da benı rahatlatır acıkcası :) yoksa kesınlıkle kendı el emegı cok daha guzel ve keyıflı olucaktır. Emınonunde falan vardır belkı bı bakmam. Calıstıgım ıcın de ancak oturdugum yerden bakabılıyorum

Okadar yediysen kocaman olmuştur senin minnoş jelibon yeme hamileyken hele hiç yeme cipsi arada bende yiyorum. Bende soya fıstığına taktım. Hani şu tatlı gibi beyaz kaplamalı olan varya onlardan.

Daha vakit var bulursun bende o yuzden cok sıkı aramiyorum sera bulursan ordan sor hatta internettede satiliyor :) Arastir bak 20li paket yada 10lu paket halinde
Bencede el emegi olsun daha mutluluk veriyor insana..

Benim kız minicik kalmis:) ama doktor kilosu normal dedi. Gecen sali 650 grdi.
Canım kilo olayına hiç takılma.kardeşimin bebeği çok kilo alıyordu.daha sonraki kontrolünde hiç kilo almamıştı.bazı dönemlerde alıp sonra durabiliyor.belki seninkinin de durağan olduğu dönemdir

Okadar yediysen kocaman olmuştur senin minnoş jelibon yeme hamileyken hele hiç yeme cipsi arada bende yiyorum. Bende soya fıstığına taktım. Hani şu tatlı gibi beyaz kaplamalı olan varya onlardan.

jelıbonu acilen bırakmam lazım bencede. bı paketı 3 gune bolerek yedım gercı ama yıne de zararlı yememem lazım. cıps dedıgım de fıstıklı çitos var ya o :) senın yedıgın jelıbona gore daha masum

Kız ben jelibon yemiyorum :) fıstık dicektin sanırım :) cipste sıkıntı yokya haftada bir sorun olmaz demişti doktor. Ben jelibonun nasıl yapıldığını izlediğimden beri ağzıma hiç sürmedim

Kız ben jelibon yemiyorum :) fıstık dicektin sanırım :) cipste sıkıntı yokya haftada bir sorun olmaz demişti doktor. Ben jelibonun nasıl yapıldığını izlediğimden beri ağzıma hiç sürmedim
yellu deme öyle jelibona ben de bayılıyorum. nasıl yapılıyomuskı

yok canım kendıme dıyorum acılen bırakmam lazım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…