- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Bu harika olmuş canımEki Görüntüle 1974555 Kızlar bakın boyle bı bılgı buldum. Nası gıydırmemız gerektıgını anlatıyo
Tansiyon ölçüyorum ama şimdi sıkıntı olmaz 28 haftadan sonra bakcaz ona dedi rabbim sıkıntı vermesin kimseye ya çok zor gerçekten kagaöda da büyütmeye başladık ya öle olırsa bebeğim ya böle olursa inş iyiye gider herşey
ay benım mınnos kac gr oldu acaba :) bol bol süt içiyorum her gun 1 yumurta yemeye calısıyorum. beyaz peynır probiyotık yogurt yıyorum tahım pekmez yıyorum tombıs olsun dıyeama onun dısında canım hep zararlı seyler cekıyo. cipsi kırk yıl dusunsem canım cekmez 3 paket yedım 2 gunde. bı de jelıbona sardım bu aralar normalde de severdım ama zararlı oldugunu bıle bıle yıyınc vıcdan yapıyorum
Sera bulmam lazim benimde esim yol ustunde gordum gideriz dedi bakacagim oraya ben resim atayim sana soyle birsey yapacagim. Tabi bunu susleyecegim bu kucuk fanus seklindeki bardaga ekip taslarda ekleyecegim...bu
burda kaktüs sukulent serası var. çoğu çeşiti bulabiliyorsun. tanesi 5 tl. ben de minik kahve yanında su ikram etmek için olan bardakların içine dikip bardağın etrafını dantel şerit saracağım. belki sana da fikir olmuş olur
Saglikla kucagimiza alalim da artik ozlersek gercegine dokunuruz ❤Kesinlikle alpicim,
İlk günler şok oluyor insan hem kucağına almanın mutluluğu hem de karnında olmamasının hüznü, annelik çok çok farklı birşey Rabbim herkese tattırsın,
Bu tekmelerle yaşamaya öyle alışıyor ki insan, doğumdan snraki rahim kasılmalarında gaz olduğında vs hemen elim karnıma giderdi sanki kuzum içerdeymiş gibi
Ohh annesi mis gibi besleniyormuşsun
Birde yemeklerden sonra soluna uzan, bana öyle demişti dr
Sera bulmam lazim benimde esim yol ustunde gordum gideriz dedi bakacagim oraya ben resim atayim sana soyle birsey yapacagim. Tabi bunu susleyecegim bu kucuk fanus seklindeki bardaga ekip taslarda ekleyecegim...
Eki Görüntüle 1974720
Saglikla kucagimiza alalim da artik ozlersek gercegine dokunuruz ❤
Maşallah bebişlerinize ne kadar hızlı büyüyorlar 11 gün önce bebeğim 330 gramdı tam 3 kat büyürmü acaba benimde kuzum 1 ay sonra.
Canım bende medipole gidiyorum hangi medipol senin bahsettiginBen de dun kontrele gittim bebegim biraz asagi inmis doktor istirahat dedi cok hareketliyim galiba ondan oldu. Ama bizimki baya keyifliydi masallah :)) kizlar istanbulda olanlar icin medipol hastanesini tavsiye ederim dogum yapti yeni daha bir arkadasim cok memnundu . pelin hanima gidiyorum ben de ve hastanemi değiştirdim arkadasim memnun kalinca cok begendim ne sorsam soyluyor uzun uzun hatta sormadan bilgilendiriyor. Ayrica aranizda polis esi olan varsa muayene ücretsiz tum bolumlerde dogumda indirimli oluyor
O zaman cok iyi cunku markette 8 lira ama bak yukarda yazmis seralarda 5 liraymis .. Bakmak lazim ben kendim suslemek istedigim icin sanirim seraya bakarim ..canım fıyat sordugum yer suslemesıyle beraber 20- 30 adete 8 lıra dedı. eger markette de 8 lıraysa sıparıs vermek daha mantıklı. ama daha ucuza bulunabılıcek bı yer var mıdır ıyıce arastırmak lazım.
Anladım kuzu onunla gelmiş geçmiş olsun.yok canım ben zaten hasta olmustum iş yerinden izin aldım çıkmışken de aşımı vurdırıyım dedım. aşı benım sadece kolum da agrı yaptı ama hareket ettırınce ve ya dokununca. onun dısında korktugum gıbı degıldı.
O zaman cok iyi cunku markette 8 lira ama bak yukarda yazmis seralarda 5 liraymis .. Bakmak lazim ben kendim suslemek istedigim icin sanirim seraya bakarim ..
Okadar yediysen kocaman olmuştur senin minnoşay benım mınnos kac gr oldu acaba :) bol bol süt içiyorum her gun 1 yumurta yemeye calısıyorum. beyaz peynır probiyotık yogurt yıyorum tahım pekmez yıyorum tombıs olsun dıyeama onun dısında canım hep zararlı seyler cekıyo. cipsi kırk yıl dusunsem canım cekmez 3 paket yedım 2 gunde. bı de jelıbona sardım bu aralar normalde de severdım ama zararlı oldugunu bıle bıle yıyınc vıcdan yapıyorum
Daha vakit var bulursun bende o yuzden cok sıkı aramiyorum sera bulursan ordan sor hatta internettede satiliyor :) Arastir bak 20li paket yada 10lu paket halindeBen eger o fıyatlara bulabılırsem 5 lıra gıbı kendım suslemeyı tercıh ederım ama hazır suslu 8 lira gibi bi alternatifimin olması da benı rahatlatır acıkcası :) yoksa kesınlıkle kendı el emegı cok daha guzel ve keyıflı olucaktır. Emınonunde falan vardır belkı bı bakmam. Calıstıgım ıcın de ancak oturdugum yerden bakabılıyorum
Canım kilo olayına hiç takılma.kardeşimin bebeği çok kilo alıyordu.daha sonraki kontrolünde hiç kilo almamıştı.bazı dönemlerde alıp sonra durabiliyor.belki seninkinin de durağan olduğu dönemdirBenim kız minicik kalmis:) ama doktor kilosu normal dedi. Gecen sali 650 grdi.
Okadar yediysen kocaman olmuştur senin minnoşjelibon yeme hamileyken hele hiç yeme cipsi arada bende yiyorum. Bende soya fıstığına taktım. Hani şu tatlı gibi beyaz kaplamalı olan varya onlardan.
Kız ben jelibon yemiyorum :) fıstık dicektin sanırım :) cipste sıkıntı yokya haftada bir sorun olmaz demişti doktor. Ben jelibonun nasıl yapıldığını izlediğimden beri ağzıma hiç sürmedimjelıbonu acilen bırakmam lazım bencede. bı paketı 3 gune bolerek yedım gercı ama yıne de zararlı yememem lazım. cıps dedıgım de fıstıklı çitos var ya o :) senın yedıgın jelıbona gore daha masum
yellu deme öyleKız ben jelibon yemiyorum :) fıstık dicektin sanırım :) cipste sıkıntı yokya haftada bir sorun olmaz demişti doktor. Ben jelibonun nasıl yapıldığını izlediğimden beri ağzıma hiç sürmedim
Kız ben jelibon yemiyorum :) fıstık dicektin sanırım :) cipste sıkıntı yokya haftada bir sorun olmaz demişti doktor. Ben jelibonun nasıl yapıldığını izlediğimden beri ağzıma hiç sürmedim
Ben anlatmıyım tatlım youtube da bi izleyellu deme öylejelibona ben de bayılıyorum. nasıl yapılıyomuskı
Bırakırsın zamanla ya. Ben hamilelik nedeniyle demedm sırf normalde de zararlı ondan dedimyok canım kendıme dıyorum acılen bırakmam lazım dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?