Pardon canım senin paylaşımını görmemişim bende paylaştımEki Görüntüle 1974555 Kızlar bakın boyle bı bılgı buldum. Nası gıydırmemız gerektıgını anlatıyo
Pardon canım senin paylaşımını görmemişim bende paylaştım
Bende bu sukulentlerden yaptiracagim 20 tane sadece oda halalar teyzeler anane dede en yakinlara ustünede kizimin ismini yazip kucuk kucuk notlar ekletecegimkızlar benim aklıma hastanede gelenlere hediye vermek için bunlardan yaptırmak geldı. kalıcı olması açısından çok beğendim ama araştırdığım kadarıyla biraz maliyetli.Eki Görüntüle 1974624
Bende bu sukulentlerden yaptiracagim 20 tane sadece oda halalar teyzeler anane dede en yakinlara ustünede kizimin ismini yazip kucuk kucuk notlar ekletecegim
Ben alip kendim saksilarini degistirip susleyecegim.. Her markette var buyuk marketlerde yani tanesi 8 lira cogu yerde ..ben de öyle düşünüyorum yakın akrabalara hatıra kalması için. sen nerde yaptıracaksın canım. instagramda bi sayfa bulabildim sadece.
Ben de oldum ilk dozu kolum ağrıyor fena şekildeyok canım ben zaten hasta olmustum iş yerinden izin aldım çıkmışken de aşımı vurdırıyım dedım. aşı benım sadece kolum da agrı yaptı ama hareket ettırınce ve ya dokununca. onun dısında korktugum gıbı degıldı.
Ben alip kendim saksilarini degistirip susleyecegim.. Her markette var buyuk marketlerde yani tanesi 8 lira cogu yerde ..
Senin baktigin yer fiyat verdi mi?
Ben de oldum ilk dozu kolum ağrıyor fena şekilde
Ben daha bugün olabildim bi saat sonra falan başladı ağrımayahadi yaçok şükür benim ki rahatsız edicek derecede agırmadı ilk ıkı gun kendını hıssettırdı sadece bugun agrı falan kalmadı.
Ben daha bugün olabildim bi saat sonra falan başladı ağrımaya
aşağıda mo? neden acaba? yorgunluğa bağlı mı olurmuş? ayyy uzat ayağını dinlen bol boş o halde.Ben de dun kontrele gittim bebegim biraz asagi inmis doktor istirahat dedi cok hareketliyim galiba ondan oldu. Ama bizimki baya keyifliydi masallah :)) kizlar istanbulda olanlar icin medipol hastanesini tavsiye ederim dogum yapti yeni daha bir arkadasim cok memnundu . pelin hanima gidiyorum ben de ve hastanemi değiştirdim arkadasim memnun kalinca cok begendim ne sorsam soyluyor uzun uzun hatta sormadan bilgilendiriyor. Ayrica aranizda polis esi olan varsa muayene ücretsiz tum bolumlerde dogumda indirimli oluyor
Maşallah miniğinekilolar önde gidiyor bakalım napıcaz benim kızımda 840 gr
Benim kız minicik kalmis:) ama doktor kilosu normal dedi. Gecen sali 650 grdi.
burda kaktüs sukulent serası var. çoğu çeşiti bulabiliyorsun. tanesi 5 tl. ben de minik kahve yanında su ikram etmek için olan bardakların içine dikip bardağın etrafını dantel şerit saracağım. belki sana da fikir olmuş olurBen alip kendim saksilarini degistirip susleyecegim.. Her markette var buyuk marketlerde yani tanesi 8 lira cogu yerde ..
Ben bazen günde 2tane yiyorumYumurta yemekte zorlaniyorum hala. Haftada iki uc kere zor yiyorum.
burda kaktüs sukulent serası var. çoğu çeşiti bulabiliyorsun. tanesi 5 tl. ben de minik kahve yanında su ikram etmek için olan bardakların içine dikip bardağın etrafını dantel şerit saracağım. belki sana da fikir olmuş olurBen alip kendim saksilarini degistirip susleyecegim.. Her markette var buyuk marketlerde yani tanesi 8 lira cogu yerde ..
konusuyorum konusuyorum gelmezse hadi kizim gel oynayalim diyorum bakiyorum geliyo :))
Allah herkese nasip etsin cook guzel duygu bence en cok bunu özleyecegiz kucagima aldigimizda karnimizdaki boslugu arayacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?