2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bu sukulentlerden yaptiracagim 20 tane sadece oda halalar teyzeler anane dede en yakinlara ustünede kizimin ismini yazip kucuk kucuk notlar ekletecegim

Bende bu sukulentlerden yaptiracagim 20 tane sadece oda halalar teyzeler anane dede en yakinlara ustünede kizimin ismini yazip kucuk kucuk notlar ekletecegim

ben de öyle düşünüyorum yakın akrabalara hatıra kalması için. sen nerde yaptıracaksın canım. instagramda bi sayfa bulabildim sadece.

ben de öyle düşünüyorum yakın akrabalara hatıra kalması için. sen nerde yaptıracaksın canım. instagramda bi sayfa bulabildim sadece.
Ben alip kendim saksilarini degistirip susleyecegim.. Her markette var buyuk marketlerde yani tanesi 8 lira cogu yerde ..
Senin baktigin yer fiyat verdi mi?

Bişey soracaktım da Şeker aleti kullananlar her defasında iğne değiştiriyor musunuz

Ben de oldum ilk dozu kolum ağrıyor fena şekilde

Ben alip kendim saksilarini degistirip susleyecegim.. Her markette var buyuk marketlerde yani tanesi 8 lira cogu yerde ..

ben marketlerde çok dikkat etmemişim canım. daha fiyatı vermedi ama verirse bi karşılaştırma yapar öyle karar veririm ben de.

hadi ya çok şükür benim ki rahatsız edicek derecede agırmadı ilk ıkı gun kendını hıssettırdı sadece bugun agrı falan kalmadı.
Ben daha bugün olabildim bi saat sonra falan başladı ağrımaya

Ben de dun kontrele gittim bebegim biraz asagi inmis doktor istirahat dedi cok hareketliyim galiba ondan oldu. Ama bizimki baya keyifliydi masallah :)) kizlar istanbulda olanlar icin medipol hastanesini tavsiye ederim dogum yapti yeni daha bir arkadasim cok memnundu . pelin hanima gidiyorum ben de ve hastanemi değiştirdim arkadasim memnun kalinca cok begendim ne sorsam soyluyor uzun uzun hatta sormadan bilgilendiriyor. Ayrica aranizda polis esi olan varsa muayene ücretsiz tum bolumlerde dogumda indirimli oluyor

aşağıda mo? neden acaba? yorgunluğa bağlı mı olurmuş? ayyy uzat ayağını dinlen bol boş o halde.

Benim kız minicik kalmis:) ama doktor kilosu normal dedi. Gecen sali 650 grdi.

Senin kız normaldir canım, bizimkilere önde diyorlar zwten ama hiç belli olmaz bu kuzulara ay ay değiliyor gelişimleri, sağlıklı olsunlar da

bu
burda kaktüs sukulent serası var. çoğu çeşiti bulabiliyorsun. tanesi 5 tl. ben de minik kahve yanında su ikram etmek için olan bardakların içine dikip bardağın etrafını dantel şerit saracağım. belki sana da fikir olmuş olur

bu
burda kaktüs sukulent serası var. çoğu çeşiti bulabiliyorsun. tanesi 5 tl. ben de minik kahve yanında su ikram etmek için olan bardakların içine dikip bardağın etrafını dantel şerit saracağım. belki sana da fikir olmuş olur

konusuyorum konusuyorum gelmezse hadi kizim gel oynayalim diyorum bakiyorum geliyo :))
Allah herkese nasip etsin cook guzel duygu bence en cok bunu özleyecegiz kucagima aldigimizda karnimizdaki boslugu arayacagiz

Kesinlikle alpicim,
İlk günler şok oluyor insan hem kucağına almanın mutluluğu hem de karnında olmamasının hüznü, annelik çok çok farklı birşey Rabbim herkese tattırsın,
Bu tekmelerle yaşamaya öyle alışıyor ki insan, doğumdan snraki rahim kasılmalarında gaz olduğında vs hemen elim karnıma giderdi sanki kuzum içerdeymiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…