2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hayırlı kandiller dún aksam bel agrisi ve rahmime dogru ara ara agrilar hissettim karnim geriliyor bazen aksamlari taş gibi oluyor normalmidir kızlar benim gibi olan varmı?simdide bacaklarim agriyor

evet canım bende a
Günaydın hayırlı kandiller dún aksam bel agrisi ve rahmime dogru ara ara agrilar hissettim karnim geriliyor bazen aksamlari taş gibi oluyor normalmidir kızlar benim gibi olan varmı?simdide bacaklarim agriyor
evet canım bende aynı durumdayım karnım akşamları taş gibi oluyor müthiş rahatsız oluyorum korkudan yemek yiyemiyorum hafta sonu kontrolüm var doktoruma sorucam bakalım

benim de karnım taş gibi oluyor. gün içinde de oluyor. önce içim bi garip oluyor. böyle kalp çarpıntısı desem değil, mide bulantısı desem değil. sonra karnımın özellşkle bir tarafı sertleşiyor. anlamadım ben de. bir kere doktora söyledim. nst bağladı. sancı gibi kasılma gibi bir şey çıkmadı. ben de normal heralde dedim.

Kızlar aranızda kemikleri ağrıyan var mı?? Özelliklede kalça kemiği? Sabahları ağrıdan, yataktan kalkamıyorum.. druma göre herşey normal, gebeliğin sebep olduğu şeyler.. vitamin bile vermiyor.. acaba kendim magnezyum alıp kullansam bir sorun olur mu?? Ayyy bu arada cumartesi kızımın yatağını alcazz artık bende kızımın cicişlerini paylaşırım burda

Günaydın kızlar. Tüm dualarımızın kabul olduğu, hayırlı kandiller diliyorum hepimize. Benim duam ; Tatlı, minik bebeklerimize Allah sağlık, akıl, fikir versin. Biz ailelere de onların mutluluklarını, başarılarını görmeyi nasip etsin inşallah.

Hayırlı kandiller güzel anneler..

Şu an işyerindeyım ve burnuma alakasız bi şekilde fırından yeni çıkmış kek kokusu geliyor. Olması imkansız bişey. Acaba akşama kadar dayanabilir miyim? ?
Aklımda helva yapmak vardı ama en iyisi bu akşam kek yapıyım var mı güzel kabaran bi kek tarifiniz

Sanirim bunu okuyan herkes aksama kek yapacak :))
Kek sans isi bence ölçü malzeme ayni bile olsa bazen kabarmaya biliyor..
Benim standart tarifim 2 yumurta 1 su bardagi sut 1 su bardagi seker 1 su bardagindan iki parmak eksik sivi yag kabartma tozu vanilya aldigi kadar un..
Sadece cok koyu kivamli yapmiyorum hepsi bu kadar :)

Nasıl olsa öyle yüksek şekerli arkadaşlar yok aramızda geneli sınırda die biliyorum.bugünlük kendilerini ödüllendirebilirler bende uzun zamandır unlu bişiler yapmamıştım evde hem yapıp eşimi sevindiriyim hem de kv ye götürüyüm sevaptır gelininden bi hayır görsün

Canım bende sütle yapıyorum hemen hemen aynı miktarlarda ama çok kabarmıyor annem tepsiye yapma borcama yap demişti bu akşam borcamda bi deneyim bakiiimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…