Anam valla mı :)baktım jelibona. midem bulanmadı ya benim:))
Agir kaldirmadan dolayi cok hareketten dolayı dedi doktor. Ben hic durmuyodum yerimde smdi yatıyorum hepaşağıda mo? neden acaba? yorgunluğa bağlı mı olurmuş? ayyy uzat ayağını dinlen bol boş o halde.
Sefakoydeki tatlimCanım bende medipole gidiyorum hangi medipol senin bahsettigin
hadi yaa. boşver yat sen de o zaman. ben 1 aydır yatar vaziyetteyim. çok sıkıcıAgir kaldirmadan dolayi cok hareketten dolayı dedi doktor. Ben hic durmuyodum yerimde smdi yatıyorum hep
Bende ayşegül hanima gittim tatli bi bayan. Dogumdan cikti ama ilgilendi yine de acilde güler yüzlüydüSefakoydeki tatlim
Tarifi imkansiz ilk defa gittigim bir yer toptanciydi arada bir yerdeydi :-/ Askida gorunurde bir sey yoktu magazanin icindeydi katolog var ordaRica ederimn seciyorsun sana getiriyor deposundan ..
Ben bagcılardakine gidiyorumSefakoydeki tatlim
Hadi ya bende hiç durmadan akşamı yapıyorum 1 ay sonra ev taşıyacağım daha çok ağırlaşınca birşey yapamam diye yavaş yavaş kolilemeye başladım ister istemez ağır kaldırdığım oluyor bu akşam ağrılarım var sen yazınca kendime kızdımAgir kaldirmadan dolayi cok hareketten dolayı dedi doktor. Ben hic durmuyodum yerimde smdi yatıyorum hep
Kolay gelsin bende aynı ilerdenyapamam diye bi yandan ev arıyoruz bi yandan kolileme ödüm kopa kopa yapıyorum kaldırıyorum ama yapmasamda kim yapacak ki rabbim korusun meşeklerimizi inşHadi ya bende hiç durmadan akşamı yapıyorum 1 ay sonra ev taşıyacağım daha çok ağırlaşınca birşey yapamam diye yavaş yavaş kolilemeye başladım ister istemez ağır kaldırdığım oluyor bu akşam ağrılarım var sen yazınca kendime kızdım
İnş Allaha havale zaten rabbim korusun sağlıkla sıhhatla eksiksiz noksansız bize kavuştursun inş hayırlısıyla
İyi düşünelim iyi olsun canım,
Benim yaşanmış bir tecrübem olduğu halde gözümde büyütmemeye çalışıyorum,
Allaha emanet ettim kızımı kendimi bol bol okuyorum
Onu da övüyorlardi tatli bi bayandi :)Bende ayşegül hanima gittim tatli bi bayan. Dogumdan cikti ama ilgilendi yine de acilde güler yüzlüydü
Aman kuzum dikkatli ol ben de yaptim iste simdi acisi cikiyorHadi ya bende hiç durmadan akşamı yapıyorum 1 ay sonra ev taşıyacağım daha çok ağırlaşınca birşey yapamam diye yavaş yavaş kolilemeye başladım ister istemez ağır kaldırdığım oluyor bu akşam ağrılarım var sen yazınca kendime kızdım
Hadi ya o kadar mıAman kuzum dikkatli ol ben de yaptim iste simdi acisi cikiyorcamasir selesini bile kaldirma dedi doktor düşün yani
Maalesef benimde yapacak kimsem yok ailem uzakta eşim yoğun çalışıyor kv nin kendine hayrı olsun benden beklemesin yeter inşallah meleklerimiz Allah'a emanet birşey olmayacakKolay gelsin bende aynı ilerdenyapamam diye bi yandan ev arıyoruz bi yandan kolileme ödüm kopa kopa yapıyorum kaldırıyorum ama yapmasamda kim yapacak ki rabbim korusun meşeklerimizi inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?