2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aşağıda mo? neden acaba? yorgunluğa bağlı mı olurmuş? ayyy uzat ayağını dinlen bol boş o halde.
Agir kaldirmadan dolayi cok hareketten dolayı dedi doktor. Ben hic durmuyodum yerimde smdi yatıyorum hep

Tarifi imkansiz ilk defa gittigim bir yer toptanciydi arada bir yerdeydi :-/ Askida gorunurde bir sey yoktu magazanin icindeydi katolog var ordaRica ederimn seciyorsun sana getiriyor deposundan ..

Ben de cok iyi bilmiyorum gerci ne nerde izmire tasinali cok olmadi.artik dolasip bulabilirsem bulurum sagolasin :)

Agir kaldirmadan dolayi cok hareketten dolayı dedi doktor. Ben hic durmuyodum yerimde smdi yatıyorum hep
Hadi ya bende hiç durmadan akşamı yapıyorum 1 ay sonra ev taşıyacağım daha çok ağırlaşınca birşey yapamam diye yavaş yavaş kolilemeye başladım ister istemez ağır kaldırdığım oluyor bu akşam ağrılarım var sen yazınca kendime kızdım

Kolay gelsin bende aynı ilerdenyapamam diye bi yandan ev arıyoruz bi yandan kolileme ödüm kopa kopa yapıyorum kaldırıyorum ama yapmasamda kim yapacak ki rabbim korusun meşeklerimizi inş

Aman kuzum dikkatli ol ben de yaptim iste simdi acisi cikiyor camasir selesini bile kaldirma dedi doktor düşün yani

Kolay gelsin bende aynı ilerdenyapamam diye bi yandan ev arıyoruz bi yandan kolileme ödüm kopa kopa yapıyorum kaldırıyorum ama yapmasamda kim yapacak ki rabbim korusun meşeklerimizi inş
Maalesef benimde yapacak kimsem yok ailem uzakta eşim yoğun çalışıyor kv nin kendine hayrı olsun benden beklemesin yeter inşallah meleklerimiz Allah'a emanet birşey olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…