Kek kalibinda yapiyorum o zmaan guzel kabariyor tepsi buyuk geliyor :)Nasıl olsa öyle yüksek şekerli arkadaşlar yok aramızda geneli sınırda die biliyorum.bugünlük kendilerini ödüllendirebilirler bende uzun zamandır unlu bişiler yapmamıştım evde hem yapıp eşimi sevindiriyim hem de kv ye götürüyüm sevaptır gelininden bi hayır görsün
Canım bende sütle yapıyorum hemen hemen aynı miktarlarda ama çok kabarmıyor annem tepsiye yapma borcama yap demişti bu akşam borcamda bi deneyim bakiiimm..
Ben varım canım kalça kemıgım cok agrıyo sag tarafım ozellıkle. Yatakta donmek ve kalkmak zor oluyo benım içinKızlar aranızda kemikleri ağrıyan var mı?? Özelliklede kalça kemiği? Sabahları ağrıdan, yataktan kalkamıyorum.. druma göre herşey normal, gebeliğin sebep olduğu şeyler.. vitamin bile vermiyor.. acaba kendim magnezyum alıp kullansam bir sorun olur mu?? Ayyy bu arada cumartesi kızımın yatağını alcazzartık bende kızımın cicişlerini paylaşırım burda
Sonucu henüz öğrenemedim canım, p.tesiye kadar da yok dr.um o yüzden p.tesi ögrenebilcem.Bazi arkadaşlar meyveli verdiler filan diyolar, bana sade şekerli su verdiler, midem bulandı, kusmamak için zor durdum.
Benim limonluydu ama plastik sisedeydi. Bazilarinin kutu kola gibi oluyor onlarin meyve aromasi daha yogun oluyor benimkide limonlu ama degisik bir tadi vardi .. Hadi bakalim hayirli sonuclar olsun..Sonucu henüz öğrenemedim canım, p.tesiye kadar da yok dr.um o yüzden p.tesi ögrenebilcem.Bazi arkadaşlar meyveli verdiler filan diyolar, bana sade şekerli su verdiler, midem bulandı, kusmamak için zor durdum.
Canım benim az yağlı bir tarifim var denemek istersen..3 yumurta,3 fincan şeker, 1 fincan sıvıyağ, ,1 fincan ılık su,4-5 fincan un, kabartma tozu, vanilya, isteğe göre kakao ceviz vs.koyulabilir.Hamur çok koyu olmayacak.Hafif bir kek oluyor.Hayırlı kandiller güzel anneler..
Şu an işyerindeyım ve burnuma alakasız bi şekilde fırından yeni çıkmış kek kokusu geliyor. Olması imkansız bişey. Acaba akşama kadar dayanabilir miyim? ?
Aklımda helva yapmak vardı ama en iyisi bu akşam kek yapıyım var mı güzel kabaran bi kek tarifiniz
Inşallah canım, bana küçük su aldırdı, onun içine şekeri koydu, çalkalayıp içtim.[/QUOTE][QE="Al_pi, post: 50758595, member: 599868"]Benim limonluydu ama plastik sisedeydi. Bazilarinin kutu kola gibi oluyor onlarin meyve aromasi daha yogun oluyor benimkide limonlu ama degisik bir tadi vardi .. Hadi bakalim hayirli sonuclar olsun..
Allahtan kolay birsey canim hic olmadi esine soyle gelirken alsin hazir bir dilimde yesen yeter sanakızlar kek dediniz beni benden aldınız :)) belim ağrımasa kalkıp yapıcam, yemeği zor koydum ocağayicek bir şey paylaşmayalım yaaa. canım çekiyo valla. ya da şöyle yapalım izmir de olup yapan varsa bana getirebilir zahmet olmazsa :))
Fazile hanimBen de bağcılar medipol nagehan hanımın hastasıyım.Sizin doktorunuz kimdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?