2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kek kalibinda yapiyorum o zmaan guzel kabariyor tepsi buyuk geliyor :)
Sekeri olanlara da tarif vereyim seker yerine peynir rendelesinler harika tuzlu kek oluyor

Ben varım canım kalça kemıgım cok agrıyo sag tarafım ozellıkle. Yatakta donmek ve kalkmak zor oluyo benım için

Sea41 canim kacirmis olabilirim yazdiysan seker sonucun nasil cikti .
Sonucu henüz öğrenemedim canım, p.tesiye kadar da yok dr.um o yüzden p.tesi ögrenebilcem.Bazi arkadaşlar meyveli verdiler filan diyolar, bana sade şekerli su verdiler, midem bulandı, kusmamak için zor durdum.

Benim çok oturunca kalcam ağrıyor Tekirdağ dan izmite gelene kadar çok ağrıyo kalçam.

Sonucu henüz öğrenemedim canım, p.tesiye kadar da yok dr.um o yüzden p.tesi ögrenebilcem.Bazi arkadaşlar meyveli verdiler filan diyolar, bana sade şekerli su verdiler, midem bulandı, kusmamak için zor durdum.
Benim limonluydu ama plastik sisedeydi. Bazilarinin kutu kola gibi oluyor onlarin meyve aromasi daha yogun oluyor benimkide limonlu ama degisik bir tadi vardi .. Hadi bakalim hayirli sonuclar olsun..

Ben uzanarak v izlediğim de dogrulup kalkamıyorum benim de kalcam çok ağrıyor aynısı bazen yatarkende oluyor. Magnzyumdan demişti doktor calcinet die suda eriyen ni ilac verdi gunde 1 tane ic dedi ama onu da hamileler için 2.grup icilmesi gereken ilaclar içinde görünce bi gün arayla icmeye basladim hergün icmiyoum tadı soda gibi olduğu için soda iciyorum genelde

[QE="Al_pi, post: 50758595, member: 599868"]Benim limonluydu ama plastik sisedeydi. Bazilarinin kutu kola gibi oluyor onlarin meyve aromasi daha yogun oluyor benimkide limonlu ama degisik bir tadi vardi .. Hadi bakalim hayirli sonuclar olsun..[/QUOTE]
Inşallah canım, bana küçük su aldırdı, onun içine şekeri koydu, çalkalayıp içtim.

Canım benim az yağlı bir tarifim var denemek istersen..3 yumurta,3 fincan şeker, 1 fincan sıvıyağ, ,1 fincan ılık su,4-5 fincan un, kabartma tozu, vanilya, isteğe göre kakao ceviz vs.koyulabilir.Hamur çok koyu olmayacak.Hafif bir kek oluyor.

[QE="Al_pi, post: 50758595, member: 599868"]Benim limonluydu ama plastik sisedeydi. Bazilarinin kutu kola gibi oluyor onlarin meyve aromasi daha yogun oluyor benimkide limonlu ama degisik bir tadi vardi .. Hadi bakalim hayirli sonuclar olsun..
Inşallah canım, bana küçük su aldırdı, onun içine şekeri koydu, çalkalayıp içtim.[/QUOTE]
Senin eski usul olmus bayagi geri kalmis hastane .. Cok eskiden öyle yapiyorlardi..

Ben de bağcılar medipol nagehan hanımın hastasıyım.Sizin doktorunuz kimdir?

Allahtan kolay birsey canim hic olmadi esine soyle gelirken alsin hazir bir dilimde yesen yeter sana
Yada esine yaptir aksam ne var ki iki yumurtayi cirpacak Izmirdeyim ama sanirim uzagiz yoksa yapar getirirdim :)

Herkese hayırlı kandiller Rabbim bu mübarek ayların başlangici olan günde ettiğimiz duaları kabul etsin.bizim de son aylarımiz ne kadar güzel denk geldi su mubarek gunlere bu arada kullandigim demir ilacı alerji yaptı ve göz kapaklarmda kırmızı benekler oluştu ilacı bıraktım. Dün gece de sağ kasigim öldürdü beni sagimdan soluma donemedim kızım hala aşağılarda geziniyor hepimiz de aynı şikayetlerin olması beni rahatlatıyor haftaya randevumuz var şu günleri sağlıkla doldurmayi nasip etsin güzel Rabbim

Kandilimiz mübarek olsun anneler
3aylara girdik, bir çoğumuz için hamileliğin son 3ayı demek
Tadını çıkara çıkara hamileliğimizi yaşayıp, sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah
Grubumuzdaki tüm bebişler sağlıklı sakin huzurlu bol sütlü bol uykulu olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…