canım kekin kabarması için yumurta ile şekeri çırp köpürsün epeyce benim tarifimHayırlı kandiller güzel anneler..
Şu an işyerindeyım ve burnuma alakasız bi şekilde fırından yeni çıkmış kek kokusu geliyor. Olması imkansız bişey. Acaba akşama kadar dayanabilir miyim? ?
Aklımda helva yapmak vardı ama en iyisi bu akşam kek yapıyım var mı güzel kabaran bi kek tarifiniz
Günaydın güzel anneler..
3 ayların başlangıcı olan recep ayımız mübarek olsun. Bu üç ayların başlangıcı ve rmaazan bayrami ile sonlanısı bizim için de bayram olur inşallah cifte bayram yaşayacağımız günlere çok az kaldı
Ben bu gece hic uyuyamadım anneler.. Kasıklarım yani bacak aramda inanılmaz bi baskı ve ağrı vardı. Sağımdan soluma solumdan sağıma dönemedim nerdeyse her defasında zorlandım. Bi ara inlemeye başlamışım eşim doktora gidelim die uyandırdı beni ama o kadar uykusuzdum ki o an hic kalkmak istemedim. Zaten bacagımı atıp yataktan inecek halim yoktu. Sabah işe gec kalınca apar topar kalktım evden çıktım. Şimdilik iyiyim ama uykusuz ve yorgun hissediyorum kendimi.
Canım geçen hafta hergün burnuma kek kokusu geldi ev keki kokusu alıyorum diyorm canım çekti ama yemek nasip olmadı maalesefHayırlı kandiller güzel anneler..
Şu an işyerindeyım ve burnuma alakasız bi şekilde fırından yeni çıkmış kek kokusu geliyor. Olması imkansız bişey. Acaba akşama kadar dayanabilir miyim? ?
Aklımda helva yapmak vardı ama en iyisi bu akşam kek yapıyım var mı güzel kabaran bi kek tarifiniz
hayırlı kandıller herkese bu tarıf tam bır de muzlu toz pudıng ılave edersenız ıcıne sahane oluyor favorı kekımdır pudıng pısmeden toz halınde ılave edılecek mutlaka deneyın:))Sanirim bunu okuyan herkes aksama kek yapacak :))
Kek sans isi bence ölçü malzeme ayni bile olsa bazen kabarmaya biliyor..
Benim standart tarifim 2 yumurta 1 su bardagi sut 1 su bardagi seker 1 su bardagindan iki parmak eksik sivi yag kabartma tozu vanilya aldigi kadar un..
Sadece cok koyu kivamli yapmiyorum hepsi bu kadar :)
:)) sagol alpicim. inip aldim aşağıdan :)Allahtan kolay birsey canim hic olmadi esine soyle gelirken alsin hazir bir dilimde yesen yeter sana
Yada esine yaptir aksam ne var ki iki yumurtayi cirpacakIzmirdeyim ama sanirim uzagiz yoksa yapar getirirdim :)
Hosgeldin canim..Merhaba arkadaşlar 25. Hafta dayiz detaylı ultrason yapılmadı doktor gerek görürsem gönderiyorum demişti siz de durum nedir?
Kendim gitsem özel muayenehaneye yapmazlar mi? İlla doktor mu gönderecek?Hosgeldin canim..
Detayli yaptirmayan kalmadi sanirim bizde 1yada 2 kisi istemedi yaptirmadi .. Doktorun gerekli gormediyse birsey diyemeyiz zaten ..
kendin yaptırabilirsin tabi. benim doktorum aynı zamanda perinatalog. yani riskli gebelik yzmanıymıs. kensiai her gitmemde bakıyor detaylı gibi. o da gerek yok dedi mesela. dışardan bana geliyorşar hayta dedi. belki senin doktorun da öyledirKendim gitsem özel muayenehaneye yapmazlar mi? İlla doktor mu gönderecek?
Sanirim gec kaldin bunun icin 20ve 24e kadar mi bakiyorlardi yoksa 28e kadar miydi tam hatirlamiyorum ama yapar gidersen tabiki baska doktor ..Kendim gitsem özel muayenehaneye yapmazlar mi? İlla doktor mu gönderecek?
Canim sen de izmirdesin perinotolg muş drun hangi dr gidiyorsun.benim doktorunda perinotologkendin yaptırabilirsin tabi. benim doktorum aynı zamanda perinatalog. yani riskli gebelik yzmanıymıs. kensiai her gitmemde bakıyor detaylı gibi. o da gerek yok dedi mesela. dışardan bana geliyorşar hayta dedi. belki senin doktorun da öyledir
Amin...[/QUOTE]"ortasekerliturkkahvesi, ]Hayirli kandiller annisler.. Allah butun dualarinizi kabul etsin. Hepimize zamaninda saglikli doğumlar nasip etsin
egede canım. ahmet özgür yeniel. senin doktorun kim?Canim sen de izmirdesin perinotolg muş drun hangi dr gidiyorsun.benim doktorunda perinotolog
Aminn canimm[/QUOTE]Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?