2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar agrım artınca korktum hastaneye gittik esimle idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi bebek iyi rahim agzi iyi erken dogum riski yok dedi cok sukur tahlil verdim yada kendini yorduysan ondan olur dedi hergun yuruyus yapiyorum dedim 1haftadir yapma dinlen dedi

canım kekin kabarması için yumurta ile şekeri çırp köpürsün epeyce benim tarifim
3 yumurta
1,5 bard şeker
1 bard süt
1 bard yağ
1 kabartma tozu
1 vanilya
1 çay kaşığı karbonat ve aldığı kadar un ama çok katı olmadan ve benim kekimin kalıptan taştığı olmustur

Canım benimde kasıklarımda hafra bası sanki bisiklete binmişimde onun agrısıymıs gibi bir agrı vardı korktum biraz sancı mı bu kasılma mı diye ama herkese olabilen birşey sanırım

Canım geçen hafta hergün burnuma kek kokusu geldi ev keki kokusu alıyorum diyorm canım çekti ama yemek nasip olmadı maalesef

"ortasekerliturkkahvesi, ]Hayirli kandiller annisler.. Allah butun dualarinizi kabul etsin. Hepimize zamaninda saglikli doğumlar nasip etsin[/QUOTE]
Amin...

"ortasekerliturkkahvesi, ]Hayirli kandiller annisler.. Allah butun dualarinizi kabul etsin. Hepimize zamaninda saglikli doğumlar nasip etsin
Amin...

hayırlı kandıller herkese bu tarıf tam bır de muzlu toz pudıng ılave edersenız ıcıne sahane oluyor favorı kekımdır pudıng pısmeden toz halınde ılave edılecek mutlaka deneyın:))

Merhaba arkadaşlar 25. Hafta dayiz detaylı ultrason yapılmadı doktor gerek görürsem gönderiyorum demişti siz de durum nedir?

Merhaba arkadaşlar 25. Hafta dayiz detaylı ultrason yapılmadı doktor gerek görürsem gönderiyorum demişti siz de durum nedir?
Hosgeldin canim..
Detayli yaptirmayan kalmadi sanirim bizde 1yada 2 kisi istemedi yaptirmadi .. Doktorun gerekli gormediyse birsey diyemeyiz zaten ..

Kendim gitsem özel muayenehaneye yapmazlar mi? İlla doktor mu gönderecek?
kendin yaptırabilirsin tabi. benim doktorum aynı zamanda perinatalog. yani riskli gebelik yzmanıymıs. kensiai her gitmemde bakıyor detaylı gibi. o da gerek yok dedi mesela. dışardan bana geliyorşar hayta dedi. belki senin doktorun da öyledir

Kendim gitsem özel muayenehaneye yapmazlar mi? İlla doktor mu gönderecek?
Sanirim gec kaldin bunun icin 20ve 24e kadar mi bakiyorlardi yoksa 28e kadar miydi tam hatirlamiyorum ama yapar gidersen tabiki baska doktor ..

Canim sen de izmirdesin perinotolg muş drun hangi dr gidiyorsun.benim doktorunda perinotolog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…