• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Temmuz Asilamasi

• Tutanlar

OY: 1 7,1%
  • Tutmayanlar

OY: 4 28,6%
  • Ilk asilamasi olup tutanlar

OY: 0 0,0%
  • Ilk asilamasi olup tutmayanlar

OY: 7 50,0%
  • Batlarina gün sayanlar

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
ben de seni merak ettim.

keşke kamu ya da özelde olsam

kendi aile şirketımızdeyım :KK70:

Sıkılmıstım bi ara .

Ben ilk asılama tutacagına umutlu değilim zaten, burda goruyoruz kımsenın tutmuyor:KK43:
evet aşılama da tutturma oranı az gerçekten aile işi yaş işi işte allah kuvvet ve sabır versin

bu ağrılar ilaçlardan dolayı oluyormuş, hormon yüklemesi yapıyorlar ya. ondan ağrı oluyormuş. benim de ağrıyordu. ama sonuç negatif. ve ilk aşılamadan sonra 2 adet beklenecek dedi. gerçi doktorla görüşemedim ama, sekreteri öyle diyor. sizde de öyle mi oldu?
Ben daha adet olmadım canım beklemedeyim hala şiddetli bel ağrım devam ediyor böyle devam ederse vazgeçicem çünkü yatalak kaldım resmen ufak tefek bir ağrı değil. Benim doktorum ara vermemiz lazım falan demedi. Hatta burdan okuyorum aşılamadan önce 3 ay falan klomen kullanılıyormuş ben Onuda 1 ay kullandım. Yani 1 ay klomen kullandım olmadı 2. Ay klomen+ ovitrelle ve aşılama oldum o kadar. Ama ara verilmiyor diye biliyorum çok emin değilim.

bu ağrılar ilaçlardan dolayı oluyormuş, hormon yüklemesi yapıyorlar ya. ondan ağrı oluyormuş. benim de ağrıyordu. ama sonuç negatif. ve ilk aşılamadan sonra 2 adet beklenecek dedi. gerçi doktorla görüşemedim ama, sekreteri öyle diyor. sizde de öyle mi oldu?
Ben daha adet olmadım canım beklemedeyim hala şiddetli bel ağrım devam ediyor böyle devam ederse vazgeçicem çünkü yatalak kaldım resmen ufak tefek bir ağrı değil. Benim doktorum ara vermemiz lazım falan demedi. Hatta burdan okuyorum aşılamadan önce 3 ay falan klomen kullanılıyormuş ben Onuda 1 ay kullandım. Yani 1 ay klomen kullandım olmadı 2. Ay klomen+ ovitrelle ve aşılama oldum o kadar. Ama ara verilmiyor diye biliyorum çok emin değilim.

D Duygu355555 canım senin test günün ne zamandı canım

dream3416 dream3416 nasılsın canım durumlar nasıl

beni klima çarptı bogazda batma var enkaz gibiyim vallahi hastalık hiç olacak zaman değildi ilaçta alamıyorum

beni klima çarptı bogazda batma var enkaz gibiyim vallahi hastalık hiç olacak zaman değildi ilaçta alamıyorum
Geçmiş olsun aşılamadan sonra aynı durumu ben de yasadım.
Ama ben sanslıydım bir gün sonra düzeldi umarım sen de cabuk iyi olursun.
Ben zor duruyorum ya :)
Aynı fakültede asılama oldugum bır bayana dr 12. gun test yapabılırsın demıs
bugun benım 12 . gunum yapsam mı dıye rahat edemıyorum:D

O bayan yapmıs negatif dedi. kendısı ıle bır gun ara ıle olduk asılama
aynı dr yaptı hatta uygulamayı ben de yapsam mı ki:D

Geçmiş olsun aşılamadan sonra aynı durumu ben de yasadım.
Ama ben sanslıydım bir gün sonra düzeldi umarım sen de cabuk iyi olursun.
Ben zor duruyorum ya :)
Aynı fakültede asılama oldugum bır bayana dr 12. gun test yapabılırsın demıs
bugun benım 12 . gunum yapsam mı dıye rahat edemıyorum:KK70:

O bayan yapmıs negatif dedi. kendısı ıle bır gun ara ıle olduk asılama
aynı dr yaptı hatta uygulamayı ben de yapsam mı ki:KK70:
aşılama günü sayılıyormu 12. gün dedin ya bilemedim ki ben yapma derim biraz daha sabır cumaya perşembe günü yaparsın yinede sen bilirsin

Bugün 12. Günüm canım ama beklicem yapmıcam 9. Gün yaptım çıkmadı olsa çıkardı diye düşünüyorum. Adetimi beklicem ayın 12.sine kadar adet olmazsam 15. İne kadar daha beklicem yani 1 hafta var

Bugün 12. Günüm canım ama beklicem yapmıcam 9. Gün yaptım çıkmadı olsa çıkardı diye düşünüyorum. Adetimi beklicem ayın 12.sine kadar adet olmazsam 15. İne kadar daha beklicem yani 1 hafta var

Merhaba canım benim de bugun 12.günün. Dün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. Bende hiç belirti Yok sende nasıl?

benimde 14. gün 15 ağustos ama ben 17 ağustosta yapacağım kırmızı kart görmezsem

geçmiş olsun canım, benim o kadar ağrımadı yaa normal, belli belirsiz arada batma oluyordu o kadar.... sen doktora sordun mu bu ağrıları ? ben 7 gün göbekten iğne yaptım bir gün bekleyip çatlatma iğnesini yaptım 1 gün sonra da aşılama oldu. başka ilaç kullanmadım. şimdi adet oldum, doktor da izinli bu ay geçti yani. ünv. hastanesine gidiyorum prf dr seçtik para veriyoruz yine.... o mu takip edecek ben mi koşturcam bilemedim. beklemek de istemiyorum. çünkü yaşım geçti kalitem düşüyooorrrr. yumurtalarım olmaz bundan sonra :KK42:

benimde 14. gün 15 ağustos ama ben 17 ağustosta yapacağım kırmızı kart görmezsem
erken gebelik testleriyse yapın, ama normal ise çıkmaz. zaten adet geçtikten sonra yapıyorsunuz onu hatta dr 5-6 gün bekle diyor. anca çıkıyor ... boşuna harcamayın yani:KK66: benim bi kere 5 gün gecikti adet ümitlendim yaptım çıkmadı, inanmadım kan testi verdim yine çıkmadı hatta sonuç çıkmadan adet gelmişti :olamaz: dr da öyle demişti o zaman. adet gelmezse 6 gün bekleyin diye....

geçmiş olsun canım, benim o kadar ağrımadı yaa normal, belli belirsiz arada batma oluyordu o kadar.... sen doktora sordun mu bu ağrıları ? ben 7 gün göbekten iğne yaptım bir gün bekleyip çatlatma iğnesini yaptım 1 gün sonra da aşılama oldu. başka ilaç kullanmadım. şimdi adet oldum, doktor da izinli bu ay geçti yani. ünv. hastanesine gidiyorum prf dr seçtik para veriyoruz yine.... o mu takip edecek ben mi koşturcam bilemedim. beklemek de istemiyorum. çünkü yaşım geçti kalitem düşüyooorrrr. yumurtalarım olmaz bundan sonra :KK42:
Haklısın canım ya valla uğraşmakta bunaltıyo insanı. Ben Protestan kullandım 12 gün bugün bitti ağrılarım ondan mı oluyor acaba bilmiyorum ama hiç geçmiyor

Merhaba canım benim de bugun 12.günün. Dün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. Bende hiç belirti Yok sende nasıl?
Benim belim ağrıyor göğüslerim hassaslaştı ara sıra kasığımda batma oluyor ama ben dayanamayıp 9. Gün beta hcg testi yaptım negatif çıktı bence olsaydı çıkardı ümitsizim ben canım

aşılama günü sayılıyormu 12. gün dedin ya bilemedim ki ben yapma derim biraz daha sabır cumaya perşembe günü yaparsın yinede sen bilirsin
dün dayanamadım evde yaptım test :D
Negatif çıktı.
Yarın sabah kan vereceğim sağlık ocağında, yarın günü bakalım ne çıkacak.

Benim belim ağrıyor göğüslerim hassaslaştı ara sıra kasığımda batma oluyor ama ben dayanamayıp 9. Gün beta hcg testi yaptım negatif çıktı bence olsaydı çıkardı ümitsizim ben canım
senın test gunun hangi gün
ben de dün evde test yaptım 12 . gunumdu dun ben de negatif gördüm:)

Back
X