• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 TUP BEBEK YAPTIRACAK ANNE ADAYLARI GELIN DERTLEŞELİM

Rose91

EL EVVEL YA RABBIM!
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
8.721
6.234
248
33
2017 de tüp bebek yaptırmayı dusunen ve yaptıracak anne adayları gelin birlikte dertleşelim ıyısıyle kötusuyle süreçlerimizi paylaşalım hangı ay olursa olsun ama yeterki yasadıklarımızı ve yasayacaklarımızı beraber paylaşalım buyrun gelin hep beraber atlatıp üstesinden gelelim inşallah bekliyorum herkesi

selam tatlım.. pazartesi günü yumurta toplama işlemim var. iğneler kolay geçti. onlardan korkuyordum ama acısız sıkıntısız geçti. ama şimdi anestezi alacak olmanın verdiği bir korku var. ama o da eminim iğneler gibi korktuğuma değmeyecek. sonra kaç gün sonra transfer olacak bilmiyorum ama nasipse inşallah 15 gün sonunda hamile miyim değil miyim öğreneceğim. ta-bi transfer için uygunsam bu ay..

bu arada panikler basıyor beni şu an daha bi gün var ama uyku girmez gözüme

selam tatlım.. pazartesi günü yumurta toplama işlemim var. iğneler kolay geçti. onlardan korkuyordum ama acısız sıkıntısız geçti. ama şimdi anestezi alacak olmanın verdiği bir korku var. ama o da eminim iğneler gibi korktuğuma değmeyecek. sonra kaç gün sonra transfer olacak bilmiyorum ama nasipse inşallah 15 gün sonunda hamile miyim değil miyim öğreneceğim. ta-bi transfer için uygunsam bu ay..

Cnm anestesıden korkma zaten uyuyorsun hemen bitiyor bol dua et hayırlısı ile pozıtıf olur inş

Selam canim inanki siz boyle anlatiyorsunuz ya ben heyecanlaniyorm suan o duyguyu yasamadigim halde rabbim insallah iki hafta sonra sana bebegini bagislar canim dualarim seninle bugun kuran okuyacagim sizin icinde okuyacagim burqya insallah hamileyim yazarsin gonlum bundan yana butun sureclerini burada bizimle paylasirsan inan ki cok mutlu oluruz iletisimi koparmayalim olur mu canim???

Igneleri kac gun yaptin 10 gun mu ve ne icin tup bebege adim attimiz pko mu vardi canim bahaeder misin biraz??

Merhaba bende sekiz yıllık evliyim ikinci deneme.bahcecide denedim.ilk denemede tuttu üç aylık düşük yaptım.ikinci deneme transfer oldu cuma günü belli olacak

Pkolu hanımlar pkoya kürle yok ediyoruz bana özelden yazın açıklayayım forumlara yazamıyorum reklama girer diye engellenirim diye onun için herkese de yetişemiyorum lütfen özelden yazın size açıklayayım es geçmeyin yorumları görünce sizde hak vereceksınız bu size özel kür herkese aynı şeyler verilmiyor

Back
X