- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.421
Amib canım benim allah razı olsun sanada nasip etsin inşallah
İnşallah ablam isteyen herkeseAmib canım benim allah razı olsun sanada nasip etsin inşallah
Allah kabul etsin ablam bende bugün bitiriyorum inşallahBenim zikirler tamam bitirdim kızlar listeyi hepinize okudum çok şükür
Amin kuzu cümlesinin. İnşallah yavrum bende fırsat bulamamıştım malum dün sabahtan başladım bugün bitirdim şükürAllah kabul etsin ablam bende bugün bitiriyorum inşallah
Bunu bizde konuşmuştuk canım, gerçekten istiyordum hatta çok Yskınlsrımızla bile paylaşmıştık biliyor musun.canım bu benim fikrim idi geçen seneden beri var aklımda ona söyledim allah razı olsun destek bu konuda beni düşündüren bir evladım var gelecek çocuğa aynı ilgiyi verebilirmiyim ve ikisi arasında eşit olabilirmiyim şuan yapabilirim diyorum ama işin içine girince farklı bu konuda iyice kendimi ölçmem gerek çünkü gelecek kuzunun hakkına girmek istemem. Bakalım zaman ne gösterecek ocağa kadar gelmezse minik sanırım Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvuracağız
Sende ayeti kaç tane varsa o kadar yapılır canım, yani 1 tane olmazbende yasiblerim vardi onlari bitirdim meryem suresiyle fetih suresini okudum 2 tane secde vardi acaba ayri ayrimi kilmam gerekiyor yoksa bitane kilsam yeterlimi yaa
Amin canım, Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık. Rabbimisteyeherkesenasipetsinsweetdreams1985 P pastadelisi kızlar zikieleriniz tamamdır rabbim yavrularınızı bağışlasın sağ salim tamamına erdirsin allah kolaylık versin inşallah
Canımmm napıyorsun nasılsınAmin canım, Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık. Rabbimisteyeherkesenasipetsin
HemşerimmBende samsunluyum bafralıyım şimdi Giresundayım Ama eşim oralı
Ayyyyyy canım benim çok çok çok sevindim ben tatildeyim çok giremiyorum nete çok şükür topiğimizin bi hamişi daha olduD Deli_manyaebru_can_ebru @ardemir M miyaz sweetdreams1985 @anneveoglusu @yumyumyumiyum @beren20 P pastadelisi @Halim rabbime malum ayllllliiiin35
Canlarım size bir müjdem var
Amin Allah senden de razı olsun kuzuAmin canım, Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık. Rabbimisteyeherkesenasipetsin
Amin kuzu isteyen herkese inşallah
Sağol kuzum benim tatil nasıl gidiyor
Çok şükür iyi canım bulantılar hafifledi biraz ama tansiyon sıkıntım var galiba böyle arada bi düşüp bayılacak gibi elim ayağım kesiliyor kontrolde doktora diycem.. Yanımda biri olmayınca tedirgin oluyoRum.. Sen nasılsın yeni işe başlamıştın değil mi memnun musun yerindenSağol kuzum benim tatil nasıl gidiyor
Canım geçmiş olsun ara öğünlerini ihmal etme başlayamafım hala soruşturma bekliyorum sanırım bayramdan sonraya kaldı sorduğun için çok teşekkür ederim canım benimÇok şükür iyi canım bulantılar hafifledi biraz ama tansiyon sıkıntım var galiba böyle arada bi düşüp bayılacak gibi elim ayağım kesiliyor kontrolde doktora diycem.. Yanımda biri olmayınca tedirgin oluyoRum.. Sen nasılsın yeni işe başlamıştın değil mi memnun musun yerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?