- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Aynen öyle canım yaa bitmiyor. Bi hamile kalsam dşyebekledim. Şimdi de kese görünmesi aman bebek yok kalp atışı. Midem bulandı aç kaldım besleyemiyorum. Midem bulanmasa niye bulanmadıbiley mi oldu. Daha neler neler kuruyorum bi bilsen
Günaydın kuzum benim Yen'i bat 15 ağustos
Saat 11:30 şu an ölüyorum heyecandan.canım anne olmak böyle birşey işte sende bilirsin birkere içine sevgisi düştümü yüzünü görmeden endişelerde başlıyor
saat kaçta dr kontrolün merak ediyorum seni
Saat 11:30 şu an ölüyorum heyecandan.canım anne olmak böyle birşey işte sende bilirsin birkere içine sevgisi düştümü yüzünü görmeden endişelerde başlıyor
Canım çadır olmuyo ama 3 tarafı kapalı bir kamelyamız vat bak foto atayım.. Bağda çalışıp burda dinleniyoruz guzuneli soba var yemeğimizi yapıyoruz keyifli oluyoHıımmm evet yanlş anladm canm evet ev olsaydı iyiydi ama çadır falan kuramıyomusunz canm?
Ağzına sağlık kuzu inşallah çifter çifter versin heoimizeGünaydın güzeller...
sweetdreams1985 canım duanı okudum Allah kabul etsin. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
Ablacm günaydn iyiym iyiym hamdolsn sanrm yanlş bi emoji olducanım hayırdır nasılsın günaydın
Canım çadır olmuyo ama 3 tarafı kapalı bir kamelyamız vat bak foto atayım.. Bağda çalışıp burda dinleniyoruz guzuneli soba var yemeğimizi yapıyoruz keyifli oluyo
canım anne olmak böyle birşey işte sende bilirsin birkere içine sevgisi düştümü yüzünü görmeden endişelerde başlıyor
Amin canım inşallahAğzına sağlık kuzu inşallah çifter çifter versin heoimize
Kızlar yeni bir şey duydum Şevval ayında yedi gün Bir sürahi suya 1 tane Meryem süresi okunacak eşinizle birlikte o Sudan icilecekmis bebek olması için
Günaydın kızlar dün yazamadımHalim rabbime malum ebru_can_ebru D Deli_manya okudum sizler için bugün de melteme ve sonraki listeye devam inşllah.. Allah kabul eylesin
ben de P pastadelisi ni merak ediyorum onda kendimi görüyorumCanm ağzına yüreğine sağlık inşallah Allah kabul etsin
Aynen git kuzu neymiş bakalım
Sağolasın canımGünaydın kızlar dün yazamadımHalim rabbime malum ebru_can_ebru D Deli_manya okudum sizler için bugün de melteme ve sonraki listeye devam inşllah.. Allah kabul eylesin
Onu bende duydum canım Ama bu aya mahsus bir şeymişAbla ben duydum bunu ama Şevval ayına özel olduğunu duymadm hani normaldedr 41 meryem suresi okuyup karı koca içiliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?