- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Allah razı olsun canım benim. Şimdi geldim bekliyorum, dua edin bana
Dualarımız seninle cnm güzel geçer herşey rahat ol bebiş etkilenmesinAllah razı olsun canım benim. Şimdi geldim bekliyorum, dua edin bana
Ah abla nede güzel anlattın anneliği ya
Allah razı olsun canım benim. Şimdi geldim bekliyorum, dua edin bana
İyilik canım benden de bi sıkıntı yok çok şükür. İyi bişey çıkmamış canım sevindim bebişte gelir inşallah en kısa zamandaGittim cnm jeli vücut eritmediği için top halinde düşermiş şimdi adetim normale döndü cuma günü tekrar gidecem Sizde ne var ne yok çalıştığım için çok okuyamıyorum yazılanları bayağı birikiyor
Aynen canım kafa dinliyoruz :) biraz rahatlıyoruzCanmm fotolarına baktm çok hoş kamelya işte daha ne olsn gidip pknik yapıp kafa dinleme yerinz var en azndan :)
Canım ben yaptım onu 3 ay önce ama olmadı nasip birazdaAbla ben duydum bunu ama Şevval ayına özel olduğunu duymadm hani normaldedr 41 meryem suresi okuyup karı koca içiliyomuş
Canım ben yaptım onu 3 ay önce ama olmadı nasip birazda
rabbim sizede yaşatacak allahın izniyle
vücudunun bir organı senden bağımsız hayat sürüyor dışarda öyle hissediyorum oğlumu görünce
onun ağrısı senin ağrın onun sevinci senin mutluluğun oluyor. bilemiyorum çok başka
ayy canım benim çoook mutlu oldum çok şükür Rabbimee biz de seni seviyoruzzEvet kızlar çok şükür çok mutluyum, elhamdülillah. Rabbim inşalllah en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere de nasip etsin, dünyanın en güzel sesini duymayı. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Veee sizi çok seviyorum
Biz de ektik bahçeye domates biber salatalık patates flnAynen bende sebze ektim biber domates çok güzel oldular biberde ilk mahsülü topladım bile :) çok seviyorum seneye allah nasip ederse daha büyük bi yer ekecem ha bide patates ektim :)
Canlarım hatimim bitti hepinize ismen ayrı ayrı dua ettim Rabbim inşaallah hepimizi bebeklerimize kavustursun
MeLMuR_2016 canim duani okudum rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Melmur (meltem) senin için ya evvel okudum Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
MeLMuR_2016 canm duanı okudum Rabbim kabul etsn hayrlı bi evlat nasip etsin
Çok şükür canım gözün aydınEvet kızlar çok şükür çok mutluyum, elhamdülillah. Rabbim inşalllah en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere de nasip etsin, dünyanın en güzel sesini duymayı. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Veee sizi çok seviyorum
Kızlar yeni bir şey duydum Şevval ayında yedi gün Bir sürahi suya 1 tane Meryem süresi okunacak eşinizle birlikte o Sudan icilecekmis bebek olması için
Çok güzeller kuzu afiyet olsun ben salatalık ektim ama tavuklar hepsini yoldu daha pes ettim seneye halledecem inşallahBizi
Biz de ektik bahçeye domates biber salatalık patates flnben de anlamam ama eşim getirdiğinde beraber diktik uğraştım baya oruçtuk hatta Bunlarda ilk salatalıklarımız dün aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?