2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ah abla nede güzel anlattın anneliği ya

rabbim sizede yaşatacak allahın izniyle
vücudunun bir organı senden bağımsız hayat sürüyor dışarda öyle hissediyorum oğlumu görünce
onun ağrısı senin ağrın onun sevinci senin mutluluğun oluyor. bilemiyorum çok başka

İyilik canım benden de bi sıkıntı yok çok şükür. İyi bişey çıkmamış canım sevindim bebişte gelir inşallah en kısa zamanda

İnşallah ablam ya inşallah gerçktn duygulandm gözlerim doldu okurken

ayy canım benim çoook mutlu oldum çok şükür Rabbimee biz de seni seviyoruzz

Bizi
Aynen bende sebze ektim biber domates çok güzel oldular biberde ilk mahsülü topladım bile :) çok seviyorum seneye allah nasip ederse daha büyük bi yer ekecem ha bide patates ektim :)
Biz de ektik bahçeye domates biber salatalık patates fln ben de anlamam ama eşim getirdiğinde beraber diktik uğraştım baya oruçtuk hatta Bunlarda ilk salatalıklarımız dün aldık

Eklentiler

• 20170711_162216.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 20
Çok şükür canım gözün aydın

Bizi

Biz de ektik bahçeye domates biber salatalık patates fln ben de anlamam ama eşim getirdiğinde beraber diktik uğraştım baya oruçtuk hatta Bunlarda ilk salatalıklarımız dün aldık
Çok güzeller kuzu afiyet olsun ben salatalık ektim ama tavuklar hepsini yoldu daha pes ettim seneye halledecem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…