- Konu Sahibi inciitanesi
-
Evet başta ödem gider sonra yağdan verilir yanlız biz emziriyoruz aslında dengeli beslensek emzirerek zaten fazla kalori harcıyoruzBen de 1 kilo vermişim kızlar, çok disiplinli bir diyet yapamadım ama aşırıya kaçmamaya çalıştım, gece beslenmesini kestim bir de, spora başlamaya fırsatım olmadı, Leslie denemek istiyorum en az 15dk, moral bozmak istemem ama şöyle bir durum var başta genelde daha hızlı oluyor kilo kaybı sonra azalıyor diye öyle midir gerçekten, yine 1kilo vermek için daha çok mu dikkat etmem lazım bu hafta
Süper fikirkızlar her hafta bir önceki haftayla beraber tartının resmini koysak? Hem birbirimizi takip etmek daha kolay olur hem de motivasyon olur sanki?
Güzel fikir cnm olr bencekızlar her hafta bir önceki haftayla beraber tartının resmini koysak? Hem birbirimizi takip etmek daha kolay olur hem de motivasyon olur sanki?
Ben foto yukleyemiyorum. Cepten giriyorum ondan olabilir mikızlar her hafta bir önceki haftayla beraber tartının resmini koysak? Hem birbirimizi takip etmek daha kolay olur hem de motivasyon olur sanki?
Cepten de yükleniyor cnm. Neden olmuyor seninki acabaBen foto yukleyemiyorum. Cepten giriyorum ondan olabilir mi
Valla dosya yukle diyorum hic bise acmiyor.Cepten de yükleniyor cnm. Neden olmuyor seninki acaba
Bn istanbul cnmKızlar bu arada hangi illerdesiniz?
Normalde altta eklediğim gibi seçeneklerin çıkması lazım cnm.Valla dosya yukle diyorum hic bise acmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?