2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Kızlar beni mazur görün haftaya cumartesi günü evime gidiyorum anne evinde diyet ne mümkün ama bu arada ekmeği tatlıyı kestim 86.0 idim 85.2 çıktı bol su içtim ama yine de az vermişim utandım

Kızlar Selam,
Bende çok az kilo verdim. 75 ten 74,8 düştüm ki ekmeği sadece sabah kahvaltısında tüketmeye başladım.
Bol su içiyorum ve tatlıyıda son vermiştim.
Eşimle birlikte dün gece that sugar film belgeselini izledik, işlenmiş gıdalarda bulunan gizli şekeri nasıl anlatmış, izlemenizi mutlaka tavsiye ediyorum.mesela ben altınkılıç ın kefirini süt yapıyor diye pek güzel içiyordum. Bir baktım 1 bardağında 5,5 gr şeker var.
Şeker vücûd için çok zararlı , vücut şekerle uğraşmaktan yağı yakamıyor.
Sabah kahvaltıda balı masaya bile koymadım.
Birde yamuna marka korse kullanmaya başladım.

Kizlarrr cok utaniyorum. Aranizda tek kilo alan benim galiba. 400 gr alarak 90.5 olmusum. Ama dun yine abarttigim gunlerden biriydi. Cok mutsuzum

Hazır gıdalar la ilgili olana kaatılıuorım bir de süt arttırıcı çay hangi marka bilmiyorum ama 1000 kalori var arkadaşım onu içerek on kilodan fazla aldı doktoru söylemiş uyarmış eve geldiğinde bir inceliyor ki kalorisi çok yuksak. Ben bu bir hafta pek diyet yapamadım evime gittiğimde aç kalacağımı bildiğim için annem de saolsun en sevdiğim yemekleri yapıyor sadece beyaz ekmeği kestim bir de tatlıyı abur cubur da yemiyorum yavaş yavaş versem kiloları yeter bana

Baklava pasta cikolata yedigim halde 600 gram vermisim sizler gibi olmasada yinede sasırdım ekmegi alzaltmistim su ictim ama mevluttu dogum gunleriydi tutamadim kendimi 61.600 du 61 ciktim

Ben de 1 kilo vermişim kızlar, çok disiplinli bir diyet yapamadım ama aşırıya kaçmamaya çalıştım, gece beslenmesini kestim bir de, spora başlamaya fırsatım olmadı, Leslie denemek istiyorum en az 15dk, moral bozmak istemem ama şöyle bir durum var başta genelde daha hızlı oluyor kilo kaybı sonra azalıyor diye öyle midir gerçekten, yine 1kilo vermek için daha çok mu dikkat etmem lazım bu hafta

Evet başta ödem gider sonra yağdan verilir yanlız biz emziriyoruz aslında dengeli beslensek emzirerek zaten fazla kalori harcıyoruz

kızlar her hafta bir önceki haftayla beraber tartının resmini koysak? Hem birbirimizi takip etmek daha kolay olur hem de motivasyon olur sanki?
Ben foto yukleyemiyorum. Cepten giriyorum ondan olabilir mi

2 hafta annemdeyim, burda ne verip ne aldığımı eve gidince göreceğim, o sebeple bu haftaki kilomu yazamıyorum.2 hafta sonra daha iyi katılacağım aranıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…