- Konu Sahibi inciitanesi
-
Günaydın güzel bayanlar,
İlk tartı resmi gelsinAzimle devam ediyorum.
Kizlar foto yükleyemedim.
72.5 olmuşum.1 kilo gitmiş bu hafta
Hayırdır canım un şeker yememe işine be oldu azimliydin bayağıAhh süper ben bu hafta hep aksattım diyeti +500 gr ile yola devam ediyorum 60.3 üm umarım haftaya eksileride görürüm
Ben bu hafta leslie yaptim.yediklerime cok dikkat etmedim ama kahvaltı da ekmek yerine yumurta ve badem yedim.inanilmaz tok tutuyor.tatliyi tamamen kesebilsek ama ne yazıkki olmuyor.Kızlar her akşam yediklerimizi de mi yasak ne dersiniz? Motive eder mi acaba? Leslie yapan arkadaşlar faydasını gördünüz mü
Hayırdır canım un şeker yememe işine be oldu azimliydin bayağı
Bayadir burdan bildirim gelmiyodu. Bir an bugun persembeydi de ben mi kacirdim dedim. valla canm benim simdilik ii gidiyor gibi gozukuyor ins devam ettirebilirim. Benm de yasim 28 bu arada. Spor yapmiyorum. Sadece diyetİyi akşam kızlar,
Kilo vermek belli bir yaştan sonra ne kadar zormuş ! 35 ten sonra metabolizma gerçekten çok yavaşlıyor. Kilo vermeyi hızlandırmak için spor şart ama bizim bebelerle biraz zor oluyor.
Sizlerde ne var?
Ben de 27yaşımdayım canım bence de diyet ve spor kombine olmalıİyi akşam kızlar,
Kilo vermek belli bir yaştan sonra ne kadar zormuş ! 35 ten sonra metabolizma gerçekten çok yavaşlıyor. Kilo vermeyi hızlandırmak için spor şart ama bizim bebelerle biraz zor oluyor.
Sizlerde ne var?
Canim dun oglumu sunnet ettirdik. Oncesinde de telaslar telaslar. O yuzden spor yapamiyorm yoksa haklisinizBen de 27yaşımdayım canım bence de diyet ve spor kombine olmalı
Ben de yapamıyorum maalesef sürekli bir iş çıkıyor Leslie e başlamak istiyorunCanim dun oglumu sunnet ettirdik. Oncesinde de telaslar telaslar. O yuzden spor yapamiyorm yoksa haklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?