2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Ahh süper ben bu hafta hep aksattım diyeti +500 gr ile yola devam ediyorum 60.3 üm umarım haftaya eksileride görürüm

Ben de aynı kilodayım Kızlar pek dikkat edemedim bu hafta ama almamışım da neyseki , Benin tartı otomatik değil ya eski kafalı, belki gram olarak vermiş bile olabilirim Ama anlayamıyorum :/

Kızlar her akşam yediklerimizi de mi yasak ne dersiniz? Motive eder mi acaba? Leslie yapan arkadaşlar faydasını gördünüz mü

Kızlar her akşam yediklerimizi de mi yasak ne dersiniz? Motive eder mi acaba? Leslie yapan arkadaşlar faydasını gördünüz mü
Ben bu hafta leslie yaptim.yediklerime cok dikkat etmedim ama kahvaltı da ekmek yerine yumurta ve badem yedim.inanilmaz tok tutuyor.tatliyi tamamen kesebilsek ama ne yazıkki olmuyor.

Geçen hafta verdiğim yarım kiloyu yine almışım 2 gün sonra evime gidiyorum aç susuz kaldığım günler geri gelecek o zaman gider inşallah kilolar

Sabah bi kalktım bizim tartı calısmıyor pili bitmis sanırım esim bi bakıcak aslında sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum sanki kilo vermek yerine aldım gibi hissediyorum temmuza tatil ayarladık benim ozamana kadar bu kiloları vermem lazım yoksa yandım!

Kizlarr iyi aksamlar. Ancak yazabildim. Sabah tartida 90.5 ciktim. Gecen haftayla ayni yani. Ama bu kez azimliyim. Salidan beri yediklerime cok dikkat ediyorum. Bide s health uygulamasinda yedigim herseyin kalorisini tek tek yazip hesapliyorum. Acayip faydasi oldu. Aksam 20.00den sonra bise yemiyorum. Umarim bu kez basarabilirim

İyi akşam kızlar,
Kilo vermek belli bir yaştan sonra ne kadar zormuş ! 35 ten sonra metabolizma gerçekten çok yavaşlıyor. Kilo vermeyi hızlandırmak için spor şart ama bizim bebelerle biraz zor oluyor.
Sizlerde ne var?

B
Bayadir burdan bildirim gelmiyodu. Bir an bugun persembeydi de ben mi kacirdim dedim. valla canm benim simdilik ii gidiyor gibi gozukuyor ins devam ettirebilirim. Benm de yasim 28 bu arada. Spor yapmiyorum. Sadece diyet

Haftaiçi pek yazan olmadı Kızlar boşlamıyorsunuz değil mi , keyifler nasıl diyet spor nasıl gidiyor yapabiliyor musunuz

Ben de 27yaşımdayım canım bence de diyet ve spor kombine olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…