2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Dün gece resmen saat başı uyandı bizimki de ya, atak galiba yoksa neden böyle oldu anlamadım, birkaç gündür gece çok utanıyor

Gunaydin kizlar. Dun gece kocamla film izleyelim dedik ilk kez. Onda da yemedigim sey kalmadi ya. Offff

Dün gece resmen saat başı uyandı bizimki de ya, atak galiba yoksa neden böyle oldu anlamadım, birkaç gündür gece çok utanıyor
Atak sanırım evet birde ben gaz damlasını kesmiştim ondanda oldu sanırım neyse fit mom topiğinde bebiklerimizi konuşmayalım varmı iştah kesmek için öneri :)

Selam kızlar bugün leslie 1 mille başladım artik dışarı çıkamıyorum izmirde bugün yoğun yağmur.1 hafta 1 mille devam edip daha sonra arttırıcam .hamileligi yatarak gecirdigim icin kaslar gucsuzlesmis bir anda yuklenemiyorum.misafirim coktu bu hafta o yüzden hamur işi yedim ama yine de abartmamaya çalıştım.bir de su uykusuzluk bitse.uykularimiz düzen e girse sanki herşeyim düzen e girecek.

Kızlar yazamıyorum ama yola devam sizinleyim perşembe sabah sonucu yazarım

Kaç dk Leslie yapıyorsun canım ? Benim de fırsatım olmadı bir türlü yarın başlıcam inşallah leslie e, hem diyet hem hareket lazım

Of ben kilo vermek.yerine almısımdır sanırım bu hafta mevlütdü dogum günüydü derken tatlının dibine vurdum yine suyu çoğalttım ekmegi ve sekeri azalttım bitek bunlara uydum

Evet kızlar ben de katılıyorum Size bayadır diğer topiktede yoktum hastayım diye 22 Ağustos da doğum yaptım 72 ile hamile kaldım malesef 94 ile dogurdum suan 78
Kiloyum 70 olsam bana yeter bide chia tohumu tuketebiliyo muyuz ? Süte zararı var mı var mi bilen? Diet e yarın başlıcam malum ne zamandır hasta olunca az yicem bugün

Diyet icnmi kullanyr ney cnm chia tohumu

Evet canım diyet için kullanılıyor baya da etkili bişey ama emziriyoruz ya acaba zararı var mı internette arastirdim yok diyo ama emin olamadım
Bulgur türü ya faydalı bile olabilir sanki
Kilo verdiren şey yeyince acaba oğlum da kilo verir mi diye düşünüyorum ben sizde de var öı o düşünce ya çok komik :)

Harikasın canım aynen böyle yola devam. Bende 62.7 ile başladım bugün 59.7 idim . Diyetimin 11. Günü 3 kg gitmiş bile demekkş birde sabah kahvaltıda ekmeği kessem ve spor yapsam daha güzel vereceğim ama bunada şükür.

Kzlar bende 68 2 başladım şuan 67 9 utandım ya siz ne kadar güzel kilo vermişsiniz neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…