- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Dün gece resmen saat başı uyandı bizimki de ya, atak galiba yoksa neden böyle oldu anlamadım, birkaç gündür gece çok utanıyorİyi gibi :) paketli gıda hamur işi tatlı tüketmiyorum ama kuru meyva ya sardım bu seferde denge kurmam gerek herşeyin fazlası zarar sonuçta su içmeye çalışıyorum bol bol spor benim için zor yahiç vaktim yok iki çocuk ev işleri doğa biraz büyüyünce başlarım yürüyüş yapsam çok iyi olucak aslında bu ara çok huysuz küçük hanım durmuyor hiç
Bizde izledik geçen akşam humana yapıp içtim sırf bişeyler yemiyim diye yokda patlamış mısıra bayılırım :)Gunaydin kizlar. Dun gece kocamla film izleyelim dedik ilk kez. Onda da yemedigim sey kalmadi ya. Offff
Atak sanırım evet birde ben gaz damlasını kesmiştim ondanda oldu sanırım neyse fit mom topiğinde bebiklerimizi konuşmayalım varmı iştah kesmek için öneri :)Dün gece resmen saat başı uyandı bizimki de ya, atak galiba yoksa neden böyle oldu anlamadım, birkaç gündür gece çok utanıyor
Valla canm patlamis misirla basladi benim de seruvenimBizde izledik geçen akşam humana yapıp içtim sırf bişeyler yemiyim diye yokda patlamış mısıra bayılırım :)
Kaç dk Leslie yapıyorsun canım ? Benim de fırsatım olmadı bir türlü yarın başlıcam inşallah leslie e, hem diyet hem hareket lazımSelam kızlar bugün leslie 1 mille başladım artik dışarı çıkamıyorum izmirde bugün yoğun yağmur.1 hafta 1 mille devam edip daha sonra arttırıcam .hamileligi yatarak gecirdigim icin kaslar gucsuzlesmis bir anda yuklenemiyorum.misafirim coktu bu hafta o yüzden hamur işi yedim ama yine de abartmamaya çalıştım.bir de su uykusuzluk bitse.uykularimiz düzen e girse sanki herşeyim düzen e girecek.
1 mil 15 dakika canim ama biraz az geldi günde iki kez yapılabilir.Kaç dk Leslie yapıyorsun canım ? Benim de fırsatım olmadı bir türlü yarın başlıcam inşallah leslie e, hem diyet hem hareket lazım
Diyet icnmi kullanyr ney cnm chia tohumuEvet kızlar ben de katılıyorum Size bayadır diğer topiktede yoktum hastayım diye22 Ağustos da doğum yaptım 72 ile hamile kaldım malesef 94 ile dogurdum suan 78
Kiloyum 70 olsam bana yeter bide chia tohumu tuketebiliyo muyuz ? Süte zararı var mı var mi bilen? Diet e yarın başlıcam malum ne zamandır hasta olunca az yicem bugün
Evet canım diyet için kullanılıyor baya da etkili bişey ama emziriyoruz ya acaba zararı var mı internette arastirdim yok diyo ama emin olamadımDiyet icnmi kullanyr ney cnm chia tohumu
Tmm cnm kesin ögrenrsen bizede söyleEvet canım diyet için kullanılıyor baya da etkili bişey ama emziriyoruz ya acaba zararı var mı internette arastirdim yok diyo ama emin olamadım
Bulgur türü ya faydalı bile olabilir sankiEvet canım diyet için kullanılıyor baya da etkili bişey ama emziriyoruz ya acaba zararı var mı internette arastirdim yok diyo ama emin olamadım
Evet günün ilk tartısı benden olsun ozaman 87 le başladım 85,5çıktım bu sabah dün akşam cozuttmuş olmama rağmen bundan sonra söz veriyorum burda kendime cozutmak yok bu yaz benim yazım olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?