2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Banada dosya büyük diyor birde tartıdan inince sıfırlanıyor ayakta çekebilirsem yüklerse olabilir

Ee nasıl gidiyor analar ben iyi durumdayım çok şükür şu regl bitsin diye bekliyorum fazla çıkıyorum regl olduğumda perşembeye kadar biter inşallah yine eksilmiş olurum :))

Canım çocuklar hastalanınca dıyet fıkan kalmadı . Bende bu hafta degısıklık zor olur

Ben de iki gün cozuttum ama bıgün sahalara geri döndüm bakalım sonuç ne olacak

Benim çok iyi gidiyor. Ekmeği neredeyse kestim. Tatlı krizlerine çözüm olarak şekersiz Türk kahvesi yanına bir tane keçiboynuZu yiyorum Harika oluyor.biraz sporada başladım.
Sabah tartıldım 73,9 u gördüm, benden mutlusu yok Dahada iyi olacak.

Ha birde instagramdan thesquatgirl adlı hesabı takip ediyorum. Yarın onun 21 günde ince bacak challenge aktivistini takip edeceğim.

Hafta sonu kahvaltı yemekler derken iyice koyverdim.nasil motive olmustum yitirdim motivasyonu.agiza hic şekerli gıda hamur işi koymamak lazım. Biri yenince gerisini de istiyor vücut. 21 günlük şeker orucu var ama emzirirken yapamam diye düşünüyorum.
Sizler de durum nasil ???

Merhaba kızlar ben de hamurişi kaçamağı yaptım biraz dün, misafir için yaptığım şeylerden illaki dayanamayıp yiyorum ya, suyu arttırmak şazım ama içmeyi unutuyorum ben bazen, Perşembe’ye kadar telafi ederiz inşallah kaçamakları

Kızlar neler yapıyorsunuz? Kontrollü gidince , buraya yazacak enerjimiz mi kalmıyor.Yarın tartı günü heyecan içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…