2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

48 beden elbise aldım hala olup olmayacağı konusunda tereddüt deyim 165 boy 86 kilo

tatlı yeme yine de canım abartmamaya çalış, bir günlük keyifin bedelini kaç hafta diyet yaparak ödüyprz sonra
Haklisn canm. Ama 3 gunun sonunda -900 gr la geri dondum. 3 gun boyunca o kadar cok gezdikki yemek yiyemedim dogru durust.
Daha once yaptnmi cnm faydasını grdnmj
hamileligimden once leslie sayesinde hem ciddi kilo verdim hemde sıkılaştım. Bende su anda yarim saat kosu bandindayim gun icinde. Bide leslieye baslarsam benden mutlusu olmaz

Masallah cnm leslie çok video su var hangisini yapyrsn

Masallah cnm leslie çok video su var hangisini yapyrsn
Ben hayatimda pek spor yapan biri degildm. O yuzden leslie 1 mile videolari ile baslamistim. Her mile 15 dk demek. 1 hafta sonra 2 mile yapmaya baslamistim. 2 mile ile devam ettim bikac ay. 5-6 kilo vermistim sanirim. Cok hatirlamiyorum ama ciddi incelmistim. Tavsiyem alismak icin her gun 1 mile ile baslayin. Videolari ilk gordugumde bununla zayiflanmaz demistim ama 1 mile bitiminde terden sirilsiklam olmustum

Leslie bir harika kışın evde yapılıcak en güzel aktivite bilgisayarımda hep vardır asış 5 mil süper

Saol cnm

Günaydın kızlar nasıl gidiyor
Günaydın canım leslie e başlamaya Fırsatım olmadı daha benim, gece beslenmesini ve akşam yemeğinden sonra abur cubur yemeyi kestim, meyve yiyorum sadece akşam, gün içinde de kalori miktarını azaltmaya çalışıyorum , emzirme se çok kalori yaktorıyormuş bakalım perşembe görücez, sen nasılsın nasıl gidiypr

İyi gibi :) paketli gıda hamur işi tatlı tüketmiyorum ama kuru meyva ya sardım bu seferde denge kurmam gerek herşeyin fazlası zarar sonuçta su içmeye çalışıyorum bol bol spor benim için zor ya hiç vaktim yok iki çocuk ev işleri doğa biraz büyüyünce başlarım yürüyüş yapsam çok iyi olucak aslında bu ara çok huysuz küçük hanım durmuyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…