- 14 Nisan 2014
- 1.994
- 3.920
- 133
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Ins cnmSelam az yemeli bir gün olsun :)
Sucuklu yumurta diyeti bozar mı sence canınAna evinde diyet zor kızlar sabah kendimi bir dilim kepekli ekmaği ile sucuklu yumurta yerken buldum sonra hemen kendime geldim. Sütüm çeker diye de kendi kendimi haklı çıkardım :)
Bol tereyağlıysa bozar bence :)) yani sucuk fazla yağlı bir besin birde ekstra yağ eklenince diyetliği kalmıyor :)Sucuklu yumurta diyeti bozar mı sence canın
Ben de sucuklu yumurta yiyorum da ona dikkat etmek hiç aklıma gelmemişti, bol protein diye bakıyordum ben hep, aynı zamanda bol kalori tabiBol tereyağlıysa bozar bence :)) yani sucuk fazla yağlı bir besin birde ekstra yağ eklenince diyetliği kalmıyor :)
Sucuklu yumurta diyeti bozar mı sence canın
Haklisn canm. Ama 3 gunun sonunda -900 gr la geri dondum. 3 gun boyunca o kadar cok gezdikki yemek yiyemedim dogru durust.tatlı yeme yine de canım abartmamaya çalış, bir günlük keyifin bedelini kaç hafta diyet yaparak ödüyprz sonra
hamileligimden once leslie sayesinde hem ciddi kilo verdim hemde sıkılaştım. Bende su anda yarim saat kosu bandindayim gun icinde. Bide leslieye baslarsam benden mutlusu olmazDaha once yaptnmi cnm faydasını grdnmj
Masallah cnm leslie çok video su var hangisini yapyrsnHaklisn canm. Ama 3 gunun sonunda -900 gr la geri dondum. 3 gun boyunca o kadar cok gezdikki yemek yiyemedim dogru durust.
hamileligimden once leslie sayesinde hem ciddi kilo verdim hemde sıkılaştım. Bende su anda yarim saat kosu bandindayim gun icinde. Bide leslieye baslarsam benden mutlusu olmaz
Ben hayatimda pek spor yapan biri degildm. O yuzden leslie 1 mile videolari ile baslamistim. Her mile 15 dk demek. 1 hafta sonra 2 mile yapmaya baslamistim. 2 mile ile devam ettim bikac ay. 5-6 kilo vermistim sanirim. Cok hatirlamiyorum ama ciddi incelmistim. Tavsiyem alismak icin her gun 1 mile ile baslayin. Videolari ilk gordugumde bununla zayiflanmaz demistim ama 1 mile bitiminde terden sirilsiklam olmustumMasallah cnm leslie çok video su var hangisini yapyrsn
Leslie bir harika kışın evde yapılıcak en güzel aktivite bilgisayarımda hep vardır asış 5 mil süperBen hayatimda pek spor yapan biri degildm. O yuzden leslie 1 mile videolari ile baslamistim. Her mile 15 dk demek. 1 hafta sonra 2 mile yapmaya baslamistim. 2 mile ile devam ettim bikac ay. 5-6 kilo vermistim sanirim. Cok hatirlamiyorum ama ciddi incelmistim. Tavsiyem alismak icin her gun 1 mile ile baslayin. Videolari ilk gordugumde bununla zayiflanmaz demistim ama 1 mile bitiminde terden sirilsiklam olmustum
Saol cnmBen hayatimda pek spor yapan biri degildm. O yuzden leslie 1 mile videolari ile baslamistim. Her mile 15 dk demek. 1 hafta sonra 2 mile yapmaya baslamistim. 2 mile ile devam ettim bikac ay. 5-6 kilo vermistim sanirim. Cok hatirlamiyorum ama ciddi incelmistim. Tavsiyem alismak icin her gun 1 mile ile baslayin. Videolari ilk gordugumde bununla zayiflanmaz demistim ama 1 mile bitiminde terden sirilsiklam olmustum
5 mil benm icin cok fazla. O kadar dayanamiyorum. Ama evet gunde yarm saat bile ayirabilsem kendimi dinlenmis zinde hissediyorum.:)Leslie bir harika kışın evde yapılıcak en güzel aktivite bilgisayarımda hep vardır asış 5 mil süper
rica ederm canm.Saol cnm
Evet ya çok sessiz herkes fit mom galiba :))Cok sessz buralar ya
Günaydın canım leslie e başlamaya Fırsatım olmadı daha benim, gece beslenmesini ve akşam yemeğinden sonra abur cubur yemeyi kestim, meyve yiyorum sadece akşam, gün içinde de kalori miktarını azaltmaya çalışıyorum , emzirme se çok kalori yaktorıyormuş bakalım perşembe görücez, sen nasılsın nasıl gidiyprGünaydın kızlar nasıl gidiyor
İyi gibi :) paketli gıda hamur işi tatlı tüketmiyorum ama kuru meyva ya sardım bu seferde denge kurmam gerek herşeyin fazlası zarar sonuçta su içmeye çalışıyorum bol bol spor benim için zor yaGünaydın canım leslie e başlamaya Fırsatım olmadı daha benim, gece beslenmesini ve akşam yemeğinden sonra abur cubur yemeyi kestim, meyve yiyorum sadece akşam, gün içinde de kalori miktarını azaltmaya çalışıyorum , emzirme se çok kalori yaktorıyormuş bakalım perşembe görücez, sen nasılsın nasıl gidiypr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?