- Konu Sahibi inciitanesi
-
Ben boşlamamaya çalışıyorum ama motivasyonu sağlamak gerçekten zor oluyor. Kilo vermek uzun bir süreç , sağlamak irade istiyor. Düşe kalka devam ediyorum, bugün pilatese gittim iyi geldi.Haftaiçi pek yazan olmadı Kızlar boşlamıyorsunuz değil mi , keyifler nasıl diyet spor nasıl gidiyor yapabiliyor musunuz
Ne yap et 20 dk falan zaman yaaratıp spor yapmaya çalış , ben bugün 50 dk pilates dersine girdim gerçekten çok iyi geldi. Elimden geldiğince bende diyetimi sporla desteklemeye çalışacağım. Yaza kadar forma girmek şart.Ben de yapamıyorum maalesef sürekli bir iş çıkıyor Leslie e başlamak istiyorun
Bende ilk firsatta yapicam leslieyi. InsallahhhBen de yapamıyorum maalesef sürekli bir iş çıkıyor Leslie e başlamak istiyorun
Ne yapsak cnm yaKızlarr ben yarım kilo almışım :/ gerçekten sıkı bir diyete geçme vakti geldi
Bilmiyorum ya, çok canım sıkıldı:/ hamurişi tatlı ekmek gibi gıdaları kesmek lazım sanırımNe yapsak cnm ya
Yemedende duramyrzBilmiyorum ya, çok canım sıkıldı:/ hamurişi tatlı ekmek gibi gıdaları kesmek lazım sanırım
Gecmis olsun canimBenim diyette yalan oldu malesef, başladım dediğim tarihten sonra iki hafta annemde kaldım ki anne evini tahmin edersiniz, herşey hazır, o yaptı ben yedim açıkçası,sonra evime döndüğümdeyse bir hafta belim tutuldu yataktan kalkamadım, kayınvalidem sağolsun bebekle hep gece gündüz o ilgilendi, yemeğimi o yaptı. Neyse bu arada emziremedim bile kızımı çok moralim bozuldu sanırım ben de bi 6 ay bekliycem, zaten tiroit hastasıyım, sporsuz hayatta veremem ben o kiloları, şuan bebeği bırakacak kimsem yok spora gitmek ya da yürüyüş yapmak için. Her neyse sömestr dan sonraya bıraktım ben bu işleri , o zamana kadar sıkı bir diyet değil ama düzenli ve dikkatli beslenmeye çalışıcam. Umarım siz başarırsınız.
Benim diyette yalan oldu malesef, başladım dediğim tarihten sonra iki hafta annemde kaldım ki anne evini tahmin edersiniz, herşey hazır, o yaptı ben yedim açıkçası,sonra evime döndüğümdeyse bir hafta belim tutuldu yataktan kalkamadım, kayınvalidem sağolsun bebekle hep gece gündüz o ilgilendi, yemeğimi o yaptı. Neyse bu arada emziremedim bile kızımı çok moralim bozuldu sanırım ben de bi 6 ay bekliycem, zaten tiroit hastasıyım, sporsuz hayatta veremem ben o kiloları, şuan bebeği bırakacak kimsem yok spora gitmek ya da yürüyüş yapmak için. Her neyse sömestr dan sonraya bıraktım ben bu işleri , o zamana kadar sıkı bir diyet değil ama düzenli ve dikkatli beslenmeye çalışıcam. Umarım siz başarırsınız.
Geçmiş olsun canımBenim diyette yalan oldu malesef, başladım dediğim tarihten sonra iki hafta annemde kaldım ki anne evini tahmin edersiniz, herşey hazır, o yaptı ben yedim açıkçası,sonra evime döndüğümdeyse bir hafta belim tutuldu yataktan kalkamadım, kayınvalidem sağolsun bebekle hep gece gündüz o ilgilendi, yemeğimi o yaptı. Neyse bu arada emziremedim bile kızımı çok moralim bozuldu sanırım ben de bi 6 ay bekliycem, zaten tiroit hastasıyım, sporsuz hayatta veremem ben o kiloları, şuan bebeği bırakacak kimsem yok spora gitmek ya da yürüyüş yapmak için. Her neyse sömestr dan sonraya bıraktım ben bu işleri , o zamana kadar sıkı bir diyet değil ama düzenli ve dikkatli beslenmeye çalışıcam. Umarım siz başarırsınız.
Çocuklardan fırsat kalmıyr ya diyet flam kimse yapamyr herldeKizlar artik kimse diyet yapmıyor galiba.hic bildirim yapmamışız.benim kilo aynı hic gitmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?