2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Haftaiçi pek yazan olmadı Kızlar boşlamıyorsunuz değil mi , keyifler nasıl diyet spor nasıl gidiyor yapabiliyor musunuz
Ben boşlamamaya çalışıyorum ama motivasyonu sağlamak gerçekten zor oluyor. Kilo vermek uzun bir süreç , sağlamak irade istiyor. Düşe kalka devam ediyorum, bugün pilatese gittim iyi geldi.

Ben de yapamıyorum maalesef sürekli bir iş çıkıyor Leslie e başlamak istiyorun
Ne yap et 20 dk falan zaman yaaratıp spor yapmaya çalış , ben bugün 50 dk pilates dersine girdim gerçekten çok iyi geldi. Elimden geldiğince bende diyetimi sporla desteklemeye çalışacağım. Yaza kadar forma girmek şart.

Kizlarrr iyi geceler herkese. Yarin tarti gunu cok heyecanliyim.

Gunaydiiinnnn. 88.2 olmusum.

Selam ben aynı kilomu koruyorum.
Vermek için ciddi spor yapmak gerekiyor ama emzirirken bebeklerimiz bu kadar küçükken doğru değil.
Ayda 1 kilo versem şu şartlarda bana yeter.

KIZlar ben diyeti bıraktım bilginize sütümü ciddi oranda etkiledi ben biraz ertelemek zorundayım bebeğim 6. Ayını doldursun diyetisyen eşliğinde sıkı bir diyete başlayacağım.

Benim diyette yalan oldu malesef, başladım dediğim tarihten sonra iki hafta annemde kaldım ki anne evini tahmin edersiniz, herşey hazır, o yaptı ben yedim açıkçası,sonra evime döndüğümdeyse bir hafta belim tutuldu yataktan kalkamadım, kayınvalidem sağolsun bebekle hep gece gündüz o ilgilendi, yemeğimi o yaptı. Neyse bu arada emziremedim bile kızımı çok moralim bozuldu sanırım ben de bi 6 ay bekliycem, zaten tiroit hastasıyım, sporsuz hayatta veremem ben o kiloları, şuan bebeği bırakacak kimsem yok spora gitmek ya da yürüyüş yapmak için. Her neyse sömestr dan sonraya bıraktım ben bu işleri , o zamana kadar sıkı bir diyet değil ama düzenli ve dikkatli beslenmeye çalışıcam. Umarım siz başarırsınız.

Gecmis olsun canim

Geçmiş olsun arkadaşım sağlık olsunda diyey kolay allah şifa versin.

Geçmiş olsun canım

Kizlar artik kimse diyet yapmıyor galiba.hic bildirim yapmamışız.benim kilo aynı hic gitmemiş.

Günaydın Kızlar, ben diyet değil de sağlıklı ve temiz beslenmeye özen gösteriyorum.
Bunu biraz sporlada desteklemeye başladım ve vücudumdaki olumlu gelişmeler kendim ve çevredekiler tarafından fark edilmeye başlandı.
Dün tartılmayı unutmuşum bugün sabah tartıldım ve 73,5 kg olmuşum.Yavaş yavaş ilerliyorum , kendimi çok hırpalamadan ama daha bir bilinçli olarak devam ediyorum.
Daha önce okuduğum Ayşegül çoruhlunun Tokuz ama Açız kitabını tekrar elime aldım vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…