- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Çok güzel olur canım, pzartesi sabah aç karna kilo bildirimi ile başlarız1 ocak yılın ilk günü ve pazartesi o gün diyete başlamazsak ayıp olurpazartesi kilo bildirimine başlayalım ve her pazartesi devam edelim derim ben.ne dersiniz
Beni de geçenlerde bir yerde hamile sandılar çok moralim bozulduAdet olamadım ya onun şişkinliği var sanırım... Kızlar ben dikkat etmeye çalışıyorum gece rüyalarıma yemekler giriyor ama yemiyorumkocacım biraz önce zayıfla dedi hamile gibisin dedi moralim bozuldu ya
Beni de hep hamile saniyolar 1 tane de karninda mi var diye espriler yapiyolar :/Beni de geçenlerde bir yerde hamile sandılar çok moralim bozuldu
SevimsizlerBeni de hep hamile saniyolar 1 tane de karninda mi var diye espriler yapiyolar :/
Ben tatlı pasta ve akşam 7 den sonra yemeği keseceğim ekmeğe düşkünüm onu azaltacagim koşu bandı siparişi verdik düzenli yürümeyi düşünüyorumKizlar sizler emziriyo musunuz süt cekilir mi ki bide diyet ne yapacaksınız
Tam diyet gibi değil canım üstte attığım görselleri oku istersen, sadece aşırıya kaçmayı önlüğüz, bir anda çok kilo vermek değil amaç, ayda 1-2kilo bile versek yeterli , öncelik sütün azalmaması zatenKizlar sizler emziriyo musunuz süt cekilir mi ki bide diyet ne yapacaksınız
Burda da faydalı bilgiler var Kızlar okuyalım buna uyalım, sütümüzü de azaltmamamız lazım, en önemlisi o
Süt diyeti nedir zayıflamak için mi yapılıyor yoksa sağlıkla ilgil bir şey miBelki burası uygun değil ama buraya yazdığın için ben de burdan sorayım dedim Yazdıklarınla ilgili iki şeyi merak ettim birincisi fırına sebze atarken neden su ile yağı karıştırıyorsun, ben fırçayla yağlayıp koyuyordum suyu ilk defa duydum , ikincisi ben de süt diyetine başladım tam tahıllı ekmek yerine ne yiyorsun, ben tam buğday ekmeği yiyordum yememem mi lazım. Başka dikkat etmemiz gereken bir besin var mı?
Canim bende varim yalniz Görseli bulamadim tlfdan giriyorum kilo 117 bu arada
Özelden attım tekrardan sanaCanim bende varim yalniz Görseli bulamadim tlfdan giriyorum kilo 117 bu arada
Zahmetli bir iş değilse bana da atabilir misin çok mu gerilerde bende teldeyim tahmiini kaçıncı sayfalardadr kiÖzelden attım tekrardan sana
Besin alerjisi ile ilgili canım , bebeğim in süt alejisi olduğu düşünüldüğü için süt ve süt ürünlerini tüketmiyorum.Süt diyeti nedir zayıflamak için mi yapılıyor yoksa sağlıkla ilgil bir şey mi
Anladım canım geçmiş olsun umarım hiç bir şeyi yoktur geçici birşey dirBesin alerjisi ile ilgili canım , bebeğim in süt alejisi olduğu düşünüldüğü için süt ve süt ürünlerini tüketmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?