2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Her hafta tartilcak miyiz nasil olacak takipler günlük bişi paylascak miyiz

Hepfitim
S salihas
Gunesulas
G gulizarslck
Melan-kolik5
ervanazlim
@nadalvanos@Nurciloji
K kbrhydr inciitanesi
Evet Kızlar grup bu kadar mıdır, herkes sabah kilo bildirimi yapsın da başlayalım, şimdiki kilo ve hedef kiloyu yazalım, haftalık sabah aç karna kilo bildirimi yapıca, her akşam öğün bildirimi yapalım mı, başka nasıl takiplerimiz olsun, nasıl düzenimiz olsun fikirleri bekliyorum, mesela haftada bir gün ufak kaçamak hakkımız olabilir , ama abarttıpımız zaman üç gün ceza olabilir vs nasıl kurallarımız olsun fikirleri bekliyorum

Bana ikiside uyar

Evet simdiki kilo 107 ilk hedef 90 ikinci hedef 75 (evlenmeden önce 72idim ilac tedavisine 75kilo ile başladım 97ile hamile kaldım) bana da uyar her cuma yada pazartesi kilolari tekrar ölcelim öğünler i yazalım derseniz onu da yazalim

Bence de bir düzen olsun tablo yapalım iki hafta da bir kaç kiloya düştüğümüzü yazalım tabloya her haftada kilo bildirimi yapalım birde başlayanlar isimlerinin altına başlangıç hedef diye yazarsa tekrar tekrar sormayız birbirimize. Grubu aktif tutarsak çok iyi olur birbirimizi motive edelim en önemlisi bu bence... Bir şey yemeden önce yani kaçamak yapmadan önce burada yazarsak belki vazgeçiren olur dün gece kaçamak yaptım eşim yeme dedi diye küstüm yedikten sonra pişman oldum tabi

Tempolu yürüyüş yapmayı düşünüyorum acaba koşu bandında terleyince bir zararı olur mu süte emzirmeye Vs

Tamam Kızlar ben birazdan tablo yapmaya çalışayım, tablo üzerinden görürsek daha iyi olur :) birinci seçelim sonuncuya da ceza verelim bence :) çok sevdiği şeyleri önümüzdeki haftanyemesin mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…