- Konu Sahibi inciitanesi
-
Bizdede durum ayni cnm esim fit ona göre hava hos hatta bi gram spor yapmadan kaslari var Allah vergisi bense tombul vede bakimsz aylar oldu makyaj yapmayali inanÖyleyim engel olamıyorum eşimle iddiaya girdik beni tombişim diye seviyortakılmayım diyorum ama takılıyorum kendisinin çok fit vücudu var tabi hava hoş ona... 10 kilo ver dile benden ne dilersen dedi adam nasıl bıktıysa artık
Bencedee su icelim güzel fikirBen de öyleyim ya midem boş değil ama ağzım sürekli bişeyler yemek istiyor, ne yapsak da durdursak bu ağızları , tatlı yemek istedikçe su içelim en iyisi
Bizdede durum ayni cnm esim fit ona göre hava hos hatta bi gram spor yapmadan kaslari var Allah vergisi bense tombul vede bakimsz aylar oldu makyaj yapmayali inan
Bana uyar canim cok iyiiKızlar diyette kilo vermek yerine kilo alanlar ve en sonuncu olan kişiye bir hafta şeker diyeti cezası verelim mi ne dersiniz? 1. Olana da bir gün istediği herşeyi yeme izni mesela
Olanlardan ye canim ekmeksiz iki tane emziriyosun ac kalma benceKizlar ben bu bucurlerden yemek yapmaya fırsat bulamıyorum kv geldi yine bize bakmak icin e o da ne isterse onu pisiriyo napcam ben bugün Kızartma var mesela menude kendim yapamayinca da utanıyorum sunu yap bunu yapma demeye
ceza iyi de ödül cok bence.istedigi her sey değil de istediği bir şeyi büyük porsiyon yesinKızlar diyette kilo vermek yerine kilo alanlar ve en sonuncu olan kişiye bir hafta şeker diyeti cezası verelim mi ne dersiniz? 1. Olana da bir gün istediği herşeyi yeme izni mesela
Evet canim haklisin ac duramam kiOlanlardan ye canim ekmeksiz iki tane emziriyosun ac kalma bence
Ekmegi azaltirsak abur cubur ve tatliyi kesersek aksam 7den sonra meyveden ve sütteb baska bisey yiyip icmezsek suyuda yeterince icersek kilolar gider emzirirken daha cabuk veriliyo kizimda 74ten 60a düsmüstüm bunlara dikkat ederek
Benim de basenlerim çok geniş canım Roberto carlos gibi bacağın var diyip duruyor psikolojimi bozuyorsun diyorum sinir ediyor beni sanki kendi çok fit o yüzden biran önce eski kiloma dönmek istiyorumÖyleyim engel olamıyorum eşimle iddiaya girdik beni tombişim diye seviyortakılmayım diyorum ama takılıyorum kendisinin çok fit vücudu var tabi hava hoş ona... 10 kilo ver dile benden ne dilersen dedi adam nasıl bıktıysa artık
Ah o basen ler benimde en büyük derdim.insallah en kısa zamanda eritirizBenim de basenlerim çok geniş canım Roberto carlos gibi bacağın var diyip duruyor psikolojimi bozuyorsun diyorum sinir ediyor beni sanki kendi çok fit o yüzden biran önce eski kiloma dönmek istiyorum
Bunun içinde proteini ihmal etmemek lazım sanırım ben Allah izin verirse yarın koşu bandı geliyor onda yürümeyi planlıyorum birde ikinci dönem okula ise geri döneceğim bakalım inşallah şu aralar 30 günde kilo ver deki egzersizleri yapıyorumKizlar onemli olan yag yakmak.verdigimiz kilolar kastan gitmesin ki geri almayalim.evde spor nasil yapiyorsunuz.kis bebek kucuk hic disari cikamiyorm.birde gobek iyice sarkti.o korseyle duzelir mi mi
Ya benim eşim hiç istemiyor kilomu off inşallah gider kızlar bebişleriniz neler yapıyorÜmitsizlik yok vereceğiz bir günde gelmedi bir günde gitmez emziren annelerde ayda iki kg öneriyorlar. Bizim hedefimiz hem azar azar vermek hem daha fazlasını almamak sonuçta önlem almasak afedersin fıçı gibi oluruz iki üç çocukta
Ben kahvaltıda peynir zeytin yumurta bal helva yiyorum arada yoğurt ceviz Vs öğle akşam etli sebze yemekleri yapıyorum yanına salata yoğurt çorba bir ikisini yapıyorum tatlı nerdeyse hiç yapmıyorum ekmeği de azalttımBirde bir gun oncesinden program yapsak.mesela yarin bir yurulecek gibi
Yuruyenler destek olacak.yada yatin ki menuyu yazsak onu pisirp yesek.ben ne yenilir onu da bilemiyorm
Bebisim şuan uyuyor çoook mutluyum :) çünkü on ikiye doğru yatardı maşallah bugün dokuzda uyuduYa benim eşim hiç istemiyor kilomu off inşallah gider kızlar bebişleriniz neler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?