2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Tamam Kızlar ben birazdan tablo yapmaya çalışayım, tablo üzerinden görürsek daha iyi olur :) birinci seçelim sonuncuya da ceza verelim bence :) çok sevdiği şeyleri önümüzdeki haftanyemesin mesela
Bence de en sevdiği şeyi bir hafta yemesin göbek sorunu olanlar neler yapıyorlar anlayabilirler mi korse takmam lazım ama takamıyorum

Canım 30 günde kilo ver diye bir program var orada ki diyetleri sütümüzü etkilemeyecek şekilde de uygulayabiliriz ben oradaki spor programını uygulamaya başladım mesela

Tamam Kızlar ben birazdan tablo yapmaya çalışayım, tablo üzerinden görürsek daha iyi olur :) birinci seçelim sonuncuya da ceza verelim bence :) çok sevdiği şeyleri önümüzdeki haftanyemesin mesela
Bende varım
Sabah aç: 73 kg
Hedef:63 kg
2018 yazına fit olmak istiyorummmmm

Güzel anneler iyi günler :) beni motive eden bir şeyi kısaca yazmak istiyorum kuzenim ilkokul öğrencisi teyzeme anne herkes zayıf sen toplantıya gelince benimle alay ediyorlar lütfen zayıfla güzel annem demis geçen yıl ben de bunu yaşamak istemiyorum o zaman gitsin kilolar hareket edelim

Sürekli acim sürekli bisey yeme istegi var napcam bilmiyorum sizde öylemisiniz
Öyleyim engel olamıyorum eşimle iddiaya girdik beni tombişim diye seviyor takılmayım diyorum ama takılıyorum kendisinin çok fit vücudu var tabi hava hoş ona... 10 kilo ver dile benden ne dilersen dedi adam nasıl bıktıysa artık

Kızlar ben lahana yemeği yapacağım zeytin yağlı sırayla barbunya yeşil mercimek ve tarhana çorbasını ekleyeceğim varmı yemeğini yapabileceğimiz sebzeler aklınıza gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…