- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Bence de en sevdiği şeyi bir hafta yemesin göbek sorunu olanlar neler yapıyorlar anlayabilirler mi korse takmam lazım ama takamıyorumTamam Kızlar ben birazdan tablo yapmaya çalışayım, tablo üzerinden görürsek daha iyi olur :) birinci seçelim sonuncuya da ceza verelim bence :) çok sevdiği şeyleri önümüzdeki haftanyemesin mesela
Canım 30 günde kilo ver diye bir program var orada ki diyetleri sütümüzü etkilemeyecek şekilde de uygulayabiliriz ben oradaki spor programını uygulamaya başladım mesela@Elifsami
@salihas
@Gunesulas
G gulizarslck
Melan-kolik5
ervanazlim
@nadalvanos@Nurciloji
K kbrhydrinciitanesi
Evet Kızlar grup bu kadar mıdır, herkes sabah kilo bildirimi yapsın da başlayalım, şimdiki kilo ve hedef kiloyu yazalım, haftalık sabah aç karna kilo bildirimi yapıca, her akşam öğün bildirimi yapalım mı, başka nasıl takiplerimiz olsun, nasıl düzenimiz olsun fikirleri bekliyorum, mesela haftada bir gün ufak kaçamak hakkımız olabilir , ama abarttıpımız zaman üç gün ceza olabilir vs nasıl kurallarımız olsun fikirleri bekliyorum
Bende varımTamam Kızlar ben birazdan tablo yapmaya çalışayım, tablo üzerinden görürsek daha iyi olur :) birinci seçelim sonuncuya da ceza verelim bence :) çok sevdiği şeyleri önümüzdeki haftanyemesin mesela
korse göbeğe iyi gelir mi canımBence de en sevdiği şeyi bir hafta yemesin göbek sorunu olanlar neler yapıyorlar anlayabilirler mi korse takmam lazım ama takamıyorum
telefona mı indiriliyor canım naıl bir programCanım 30 günde kilo ver diye bir program var orada ki diyetleri sütümüzü etkilemeyecek şekilde de uygulayabiliriz ben oradaki spor programını uygulamaya başladım mesela
En azından sarkmaz ben korse taktığımda daha az yiyorum çabuk doyuyorumkorse göbeğe iyi gelir mi canım
Evet canım play store da var oradan indiriliyor benim hoşuma gitti çok zorlamayan güzel bir program planlı herşey tabi diyet listesini kendime göre tekrar düzenledim bentelefona mı indiriliyor canım naıl bir program
Öyleyim engel olamıyorum eşimle iddiaya girdik beni tombişim diye seviyorSürekli acim sürekli bisey yeme istegi var napcam bilmiyorum sizde öylemisiniz
Kalorileri nasıl hesaplıyorsu canım... Tablo yapılacak mı benim kilo 85 bu arada ilk hedef 75Kızlar Fit365 diye bir program yükledim telefonuma yediğim herşeyin kalorisini yazıyorum çok iyi oluyor tavsiye ederim
Karnabahar, pırasa, brokoli salatası, ıspanakKızlar ben lahana yemeği yapacağım zeytin yağlı sırayla barbunya yeşil mercimek ve tarhana çorbasını ekleyeceğim varmı yemeğini yapabileceğimiz sebzeler aklınıza gelen
O program kendisi hesaplıyor, yediğin miktarı yazıyorsun sadeceKalorileri nasıl hesaplıyorsu canım... Tablo yapılacak mı benim kilo 85 bu arada ilk hedef 75
Ben de öyleyim ya midem boş değil ama ağzım sürekli bişeyler yemek istiyor, ne yapsak da durdursak bu ağızları , tatlı yemek istedikçe su içelim en iyisiSürekli acim sürekli bisey yeme istegi var napcam bilmiyorum sizde öylemisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?