2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Kizlar onemli olan yag yakmak.verdigimiz kilolar kastan gitmesin ki geri almayalim.evde spor nasil yapiyorsunuz.kis bebek kucuk hic disari cikamiyorm.birde gobek iyice sarkti.o korseyle duzelir mi mi
Yarın a101 e korse gelecek ondan alacağım göbek sarktı iyice... Yağ yakıcı kür ler var yoğurt pul biber limon içecekler de var bilen varsa paylaşabilir mi ?

Birde bir gun oncesinden program yapsak.mesela yarin bir yurulecek gibi
Yuruyenler destek olacak.yada yatin ki menuyu yazsak onu pisirp yesek.ben ne yenilir onu da bilemiyorm
Katılıyorum caanım bir gün önceden menüyü söylesek fikir olur bize yarın ben sabahtan iki bardak limonlu su içeceğim hemen arkasından lahana yemeği yapacağım havuçlu zeytinyağlı öğlen onu yerim akşamadaa yerim :) yoğurt pul biber limon karışımı yerim yanında oohhh mis ekmek yok tatlı yok dediğiniz programı indirdim oğlumdan fırsat bulursam egzersiz yapacağım

Esinde yiyor mu lahana yemegin bende sarma tarzi yapiyim bulgurlu onu yer

Portakal yemiyorum limonda aşırı kullanmıyorum ama gaz sorunumuz yok rezene içiyorum devamlı acı da hiç duymadım ama aşırı kullanmıyorum zaten
Kaç aylık ben lahana sarması yedim durmadı fasulye yedim emmedi bile kivranmaktan sanırım bizimki küçük daha

3 bucuk aylik.ben yemek secmiyorm.oyle dikkatte etmwdm fasulye yedi emmedi gibi.huzursuzlklari ara sira oluyor bebekligine veriyorm :)

Kaç aylık ben lahana sarması yedim durmadı fasulye yedim emmedi bile kivranmaktan sanırım bizimki küçük daha
28 ağustos doğumlu 4 ayını doldurdu fasulye yemedim ama lahana yedim öyle farklı bir değişiklik olmadı emmeye çok düşkün zaten rezene ve bol kimyon kullanıyorum kendim herşeyde kimyon var peyniri bol kimyonla yiyorum kendi yemeklerime atıyorum hiç gaz problemi olmadı

Yarın a101 e korse gelecek ondan alacağım göbek sarktı iyice... Yağ yakıcı kür ler var yoğurt pul biber limon içecekler de var bilen varsa paylaşabilir mi ?
1yemek kasigi yogurt
1cay kadigi zerdecal
""""""". Zencefil
""""""""""""" tarcin
"""""""""""""Cörek otu yagi soguk pres
Günde bi kez yemeye basladim yalniz böbreklere sikinti olmamasi icin bol su iciyoruz yer yemez üstüne 2bardak su en iyisi diyette limona yer yok diye biliyorum
Diyetisyen bana Yasaklamisti ayva limon
Sadece elma armut mandalin portakal bu sekilde izin veriyodu

Selam kızlar 1aydır tartıdan dolayı tartılamamıstım bugün tartıldım 60.00 kg olmusum 1ayda 1.400 gram vermisim öglenleri hic yemek yemeye vaktim olmuyor 2cocuk ev isi yemek yap derken aksam oluyor ilk kez regl oldum onunda etkisi olmus olabilir ama hergun tatlı birseyler atıyorum agzima 2hafta leslie yaptım 15 dk 3mile son 2haftadir yapamıyorum grip oldum gecmek bilmiyor cok halsizim benden haberler böyle

Yeniden kilolar yazılmıs sanırım artık pazartesilerimi tartılıcak kızlar suanki kilo : 60.00 hedef kilo : 52.00

Üzüm Pekmezi ve limonu eşit ölçülerde karıştırıp iç istersen bende her defasında ise yarıyor günde 3 4 defa içiyorum iki güne kendime geliyorum griptr

Kizlar onemli olan yag yakmak.verdigimiz kilolar kastan gitmesin ki geri almayalim.evde spor nasil yapiyorsunuz.kis bebek kucuk hic disari cikamiyorm.birde gobek iyice sarkti.o korseyle duzelir mi mi
That sugar diye bir film var izlemenizi tavsiye ederim Kızlar, adam protein ağırlıklı besleniyor çok fit, sonra aynı kaloriyi alıyor yağsız yiyor ama hep karbonhidrat yiyor göbek çevresi çok arttı göbeği kocaman oldu, iş kaloride değilmiş onu anladım gereksiz karbonhidratları yememek lazım

Leslie 1mil yaz canım Videolar var evde yapılacak şeyler tavsiye ederim

İnanırsan olur canım yapılmayacak şey değil, şimdi emziriyoruz bir de o da kalori harcatıyor herkes emzirirken daha kolay kilo verilir diyor sadece beslenmek dikkat etmek lazın

Kaç dk sürüyor canım egzersizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…