- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Yarın a101 e korse gelecek ondan alacağım göbek sarktı iyice... Yağ yakıcı kür ler var yoğurt pul biber limon içecekler de var bilen varsa paylaşabilir mi ?Kizlar onemli olan yag yakmak.verdigimiz kilolar kastan gitmesin ki geri almayalim.evde spor nasil yapiyorsunuz.kis bebek kucuk hic disari cikamiyorm.birde gobek iyice sarkti.o korseyle duzelir mi mi
Limon portakal gaz yapar ve acı sütün tadını bozar diyorlar ama bilemiyorumYarın a101 e korse gelecek ondan alacağım göbek sarktı iyice... Yağ yakıcı kür ler var yoğurt pul biber limon içecekler de var bilen varsa paylaşabilir mi ?
Katılıyorum caanım bir gün önceden menüyü söylesek fikir olur bize yarın ben sabahtan iki bardak limonlu su içeceğim hemen arkasından lahana yemeği yapacağım havuçlu zeytinyağlı öğlen onu yerim akşamadaa yerim :) yoğurt pul biber limon karışımı yerim yanında oohhh mis ekmek yok tatlı yok dediğiniz programı indirdim oğlumdan fırsat bulursam egzersiz yapacağımBirde bir gun oncesinden program yapsak.mesela yarin bir yurulecek gibi
Yuruyenler destek olacak.yada yatin ki menuyu yazsak onu pisirp yesek.ben ne yenilir onu da bilemiyorm
Portakal yemiyorum limonda aşırı kullanmıyorum ama gaz sorunumuz yok rezene içiyorum devamlı acı da hiç duymadım ama aşırı kullanmıyorum zatenLimon portakal gaz yapar ve acı sütün tadını bozar diyorlar ama bilemiyorum
Yağ yakıcı bir çay var emziren anneler kullanıyor mu bilemiyorum ama çok ağır bitkiler yok bulabilirsem paylaşacağımYesil cay iciyor musunz
Esinde yiyor mu lahana yemeginKatılıyorum caanım bir gün önceden menüyü söylesek fikir olur bize yarın ben sabahtan iki bardak limonlu su içeceğim hemen arkasından lahana yemeği yapacağım havuçlu zeytinyağlı öğlen onu yerim akşamadaa yerim :) yoğurt pul biber limon karışımı yerim yanında oohhh mis ekmek yok tatlı yok dediğiniz programı indirdim oğlumdan fırsat bulursam egzersiz yapacağım
Kaç aylık ben lahana sarması yedim durmadı fasulye yedim emmedi bile kivranmaktan sanırım bizimki küçük dahaPortakal yemiyorum limonda aşırı kullanmıyorum ama gaz sorunumuz yok rezene içiyorum devamlı acı da hiç duymadım ama aşırı kullanmıyorum zaten
Yemeği kendime dolmasını ona yapacağım bende yerim ama tadımlıkEsinde yiyor mu lahana yemeginbende sarma tarzi yapiyim bulgurlu onu yer
28 ağustos doğumlu 4 ayını doldurdu fasulye yemedim ama lahana yedim öyle farklı bir değişiklik olmadı emmeye çok düşkün zaten rezene ve bol kimyon kullanıyorum kendim herşeyde kimyon var peyniri bol kimyonla yiyorum kendi yemeklerime atıyorum hiç gaz problemi olmadıKaç aylık ben lahana sarması yedim durmadı fasulye yedim emmedi bile kivranmaktan sanırım bizimki küçük daha
Benimde bel ince kollar alt bacak ince ama basen genis sinir oluyorum yaAh o basen ler benimde en büyük derdim.insallah en kısa zamanda eritiriz
1yemek kasigi yogurtYarın a101 e korse gelecek ondan alacağım göbek sarktı iyice... Yağ yakıcı kür ler var yoğurt pul biber limon içecekler de var bilen varsa paylaşabilir mi ?
Üzüm Pekmezi ve limonu eşit ölçülerde karıştırıp iç istersen bende her defasında ise yarıyor günde 3 4 defa içiyorum iki güne kendime geliyorum griptrSelam kızlar 1aydır tartıdan dolayı tartılamamıstım bugün tartıldım 60.00 kg olmusum 1ayda 1.400 gram vermisim öglenleri hic yemek yemeye vaktim olmuyor 2cocuk ev isi yemek yap derken aksam oluyor ilk kez regl oldum onunda etkisi olmus olabilir ama hergun tatlı birseyler atıyorum agzima 2hafta leslie yaptım 15 dk 3mile son 2haftadir yapamıyorum grip oldum gecmek bilmiyor cok halsizim benden haberler böyle
That sugar diye bir film var izlemenizi tavsiye ederim Kızlar, adam protein ağırlıklı besleniyor çok fit, sonra aynı kaloriyi alıyor yağsız yiyor ama hep karbonhidrat yiyor göbek çevresi çok arttı göbeği kocaman oldu, iş kaloride değilmiş onu anladım gereksiz karbonhidratları yememek lazımKizlar onemli olan yag yakmak.verdigimiz kilolar kastan gitmesin ki geri almayalim.evde spor nasil yapiyorsunuz.kis bebek kucuk hic disari cikamiyorm.birde gobek iyice sarkti.o korseyle duzelir mi mi
Leslie 1mil yaz canım Videolar var evde yapılacak şeyler tavsiye ederimKizlar onemli olan yag yakmak.verdigimiz kilolar kastan gitmesin ki geri almayalim.evde spor nasil yapiyorsunuz.kis bebek kucuk hic disari cikamiyorm.birde gobek iyice sarkti.o korseyle duzelir mi mi
İnanırsan olur canım yapılmayacak şey değil, şimdi emziriyoruz bir de o da kalori harcatıyor herkes emzirirken daha kolay kilo verilir diyor sadece beslenmek dikkat etmek lazınYa ben mi çok iktidarsızım anlamıyorum ki altı üstü 10 kilo millet yüz bilmem kaçtan düşüp zayıflıyorlar... Üniversite de 87 ye çıktım mezun olduktan sonra 1 yıl çalıştım öğretmenim özel ders felan derken baya tempoluydum bide düğünüm olacağı için ben baya zayıfladım 72 ye düştüm ama hiç bir diyet yapmadım
Kaç dk sürüyor canım egzersizlerBunun içinde proteini ihmal etmemek lazım sanırım ben Allah izin verirse yarın koşu bandı geliyor onda yürümeyi planlıyorum birde ikinci dönem okula ise geri döneceğim bakalım inşallah şu aralar 30 günde kilo ver deki egzersizleri yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?