- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Ben de sadece hamileyken giydiğim standart beden bol koyafetlerimi ve beli lastikli pantolonlarımı giyebiliyorum, önceden 36-38beden giyerdim şimdi hiçbirine sığamıyorumBenimde bel ince kollar alt bacak ince ama basen genis sinir oluyorum ya
Bebek ağlayana dek :) bazılarını belim ağrıdığı için yapamıyorum kendim yapabileceklerimi secioyrum yapamayacagimda bir öncekine devam edoyorm ve sayıda da tam yapmıyorum bazen eksik bazen fazlaKaç dk sürüyor canım egzersizler
Merhaba canım daha önce de başlamıştık ama kopukluk oldu yenş yılda yeni diyete girelim diye tekrar başladık, be kadar büyük grup olursak o kadar birbirimizi motive ederiz, pzartesi sabahları kilo bildirimi olur, kilo alanlara ve sonuncuya bir hafta şeker yememe cezası var, bu sefer hepimiz motiveyiz olacak inşallah, geçmiş olsun bu arada iki çocukla zor oluyordur Emin’im Allah kolaylık versin canım, Leslie gerçekten işe yarıyor mu kilo vermeye ben de yeni başladım Leslie eSelam kızlar 1aydır tartıdan dolayı tartılamamıstım bugün tartıldım 60.00 kg olmusum 1ayda 1.400 gram vermisim öglenleri hic yemek yemeye vaktim olmuyor 2cocuk ev isi yemek yap derken aksam oluyor ilk kez regl oldum onunda etkisi olmus olabilir ama hergun tatlı birseyler atıyorum agzima 2hafta leslie yaptım 15 dk 3mile son 2haftadir yapamıyorum grip oldum gecmek bilmiyor cok halsizim benden haberler böyle
AynenBen de sadece hamileyken giydiğim standart beden bol koyafetlerimi ve beli lastikli pantolonlarımı giyebiliyorum, önceden 36-38beden giyerdim şimdi hiçbirine sığamıyorum
Hepimizde durum aynı canım ya inşallah cabuk veririz kilolarıBen de sadece hamileyken giydiğim standart beden bol koyafetlerimi ve beli lastikli pantolonlarımı giyebiliyorum, önceden 36-38beden giyerdim şimdi hiçbirine sığamıyorum
1yemek kasigi yogurt
1cay kadigi zerdecal
""""""". Zencefil
""""""""""""" tarcin
"""""""""""""Cörek otu yagi soguk pres
Günde bi kez yemeye basladim yalniz böbreklere sikinti olmamasi icin bol su iciyoruz yer yemez üstüne 2bardak su en iyisi diyette limona yer yok diye biliyorum
Diyetisyen bana Yasaklamisti ayva limon
Sadece elma armut mandalin portakal bu sekilde izin veriyodu
çok iyi vermişsin masallah canim.Canim ben eylul ennelerindenim yeni gordum grubunuzu hayirli olsun bol eksili gunler insallah diyetisyenle calisiyorum ben ayni zmanda emziriyorum keten tohumu zerdecal zencefil yesil cay beyaz cay yasak cnm nedenini sormadm ama emzirdigin icin olmaz dedi
Dikkate alirsaniz sunlari yaptiriyor sabah kahvaltida muhakkak yumurta kapya biber var oglen genelde sebze yemegi ynina bir kase yogurt ve genelde 3 yk karabugdaysalata aksamda iki gun yada uc gun balik diger gunler et yada tavuk yanında yine yogurt slata aksam yemeginden sonra cok acikilirsa yatmadan iki saat once 1 br sut yada 3 kasik yogurt baska birsey yok ara ogun olarakta 1 meyve 10 cig badem yada 3 ceviz ve kefir 3 lt yakin su ve yapilirsa yuruyus ben yuruyus disinda genelde uyuyorum haftalik.ort 1 ve 1.5 kilo veriyorum iki ay olucak bir hafta sonra 10 kilom gitti bile cok sukur 10 kilom kaldi 3 ayada o on kiloyu verdimmi sonra biraz ara verip tekrar sikarak 5 kiloda ben vermeyi dusunuyorum insallahh
çok iyi vermişsin masallah canim.
Peki bu liste ile cok acıkma oluyor mu bir de suyun etkilenmedi degilmi
et yemekleri haşlama fırın Vs mi nasıl listenin resmini atman mümkün mu acabaCanim ben eylul ennelerindenim yeni gordum grubunuzu hayirli olsun bol eksili gunler insallah diyetisyenle calisiyorum ben ayni zmanda emziriyorum keten tohumu zerdecal zencefil yesil cay beyaz cay yasak cnm nedenini sormadm ama emzirdigin icin olmaz dedi
Dikkate alirsaniz sunlari yaptiriyor sabah kahvaltida muhakkak yumurta kapya biber var oglen genelde sebze yemegi ynina bir kase yogurt ve genelde 3 yk karabugdaysalata aksamda iki gun yada uc gun balik diger gunler et yada tavuk yanında yine yogurt slata aksam yemeginden sonra cok acikilirsa yatmadan iki saat once 1 br sut yada 3 kasik yogurt baska birsey yok ara ogun olarakta 1 meyve 10 cig badem yada 3 ceviz ve kefir 3 lt yakin su ve yapilirsa yuruyus ben yuruyus disinda genelde uyuyorum haftalik.ort 1 ve 1.5 kilo veriyorum iki ay olucak bir hafta sonra 10 kilom gitti bile cok sukur 10 kilom kaldi 3 ayada o on kiloyu verdimmi sonra biraz ara verip tekrar sikarak 5 kiloda ben vermeyi dusunuyorum insallahh
Maaşallah canım dikkat edicem tüketmicem bunları cok teşekkürlerCanim ben eylul ennelerindenim yeni gordum grubunuzu hayirli olsun bol eksili gunler insallah diyetisyenle calisiyorum ben ayni zmanda emziriyorum keten tohumu zerdecal zencefil yesil cay beyaz cay yasak cnm nedenini sormadm ama emzirdigin icin olmaz dedi
Bnde öyle tadımlık veriyorum bebişe ama kesin karar alalım artık yemeyelim canımKizlar bi de ben emzirdikten sonra cok acikiyorum ya sizde de oluyo mu? Oglum sadece anne sutu aliyo, mama ya da ek gida yok. Oyle olunca max 2 saatte 1 emiyo ben de acliktan hemen mutfaga giriyorum cikolata yiyorum :/
Ben de öyleyim canım ya sürekli bir tatlı isteği var bende zor tutuyorum kendimi, bazen tutamıyorumKizlar bi de ben emzirdikten sonra cok acikiyorum ya sizde de oluyo mu? Oglum sadece anne sutu aliyo, mama ya da ek gida yok. Oyle olunca max 2 saatte 1 emiyo ben de acliktan hemen mutfaga giriyorum cikolata yiyorum :/
Ben genelde et yerjne kofte yiyorum bildigimiz kasap kofte tavuguda gogus seklinde once haslayip sonra tavada az kizartiyorum sebze yemeklerinide normal yapiyorum kasmiyorum yagsiz falan yapayim die suyundan koymuyorum 6 kasik diyor zaten yanindaki slata yogurt karabugday yada iste o hafta bi cay brd baklagil dio yetioda artiyor bile iki uc liateden sonra ezberliyorsun zaten corap sokugu gibi geliyor en son listem bu meselaet yemekleri haşlama fırın Vs mi nasıl listenin resmini atman mümkün mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?