2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Merhaba canım daha önce de başlamıştık ama kopukluk oldu yenş yılda yeni diyete girelim diye tekrar başladık, be kadar büyük grup olursak o kadar birbirimizi motive ederiz, pzartesi sabahları kilo bildirimi olur, kilo alanlara ve sonuncuya bir hafta şeker yememe cezası var, bu sefer hepimiz motiveyiz olacak inşallah, geçmiş olsun bu arada iki çocukla zor oluyordur Emin’im Allah kolaylık versin canım, Leslie gerçekten işe yarıyor mu kilo vermeye ben de yeni başladım Leslie e

Canim ben eylul ennelerindenim yeni gordum grubunuzu hayirli olsun bol eksili gunler insallah diyetisyenle calisiyorum ben ayni zmanda emziriyorum keten tohumu zerdecal zencefil yesil cay beyaz cay yasak cnm nedenini sormadm ama emzirdigin icin olmaz dedi
Dikkate alirsaniz sunlari yaptiriyor sabah kahvaltida muhakkak yumurta kapya biber var oglen genelde sebze yemegi ynina bir kase yogurt ve genelde 3 yk karabugdaysalata aksamda iki gun yada uc gun balik diger gunler et yada tavuk yanında yine yogurt slata aksam yemeginden sonra cok acikilirsa yatmadan iki saat once 1 br sut yada 3 kasik yogurt baska birsey yok ara ogun olarakta 1 meyve 10 cig badem yada 3 ceviz ve kefir 3 lt yakin su ve yapilirsa yuruyus ben yuruyus disinda genelde uyuyorum haftalik.ort 1 ve 1.5 kilo veriyorum iki ay olucak bir hafta sonra 10 kilom gitti bile cok sukur 10 kilom kaldi 3 ayada o on kiloyu verdimmi sonra biraz ara verip tekrar sikarak 5 kiloda ben vermeyi dusunuyorum insallahh

çok iyi vermişsin masallah canim.
Peki bu liste ile cok acıkma oluyor mu bir de suyun etkilenmedi degilmi

Kizlar akşam taze fasulye pilav yedim .cok kaçamak yapmadım bugün ama yine yürüyüş yapamadım. Çocuklar hasta.kiz okula gitmedi onlarla ilgilendim bugün

Kizlar ben her gun 1 cikolata yiyorum kesmem lazim dimi? Onun disinda kahvalti haslanmis yumurta, peynir, zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi, oglen sebze yemegi ve yogurt, aksam et yemegi ve yaninda bulgur pilavi ya da eriste yiyorum. Spor hic yapmiyorum hava soguk diye yuruyuse de gitmiyorum. Pazartesiye kadar tartilmicam moralim bozulmasin :)

çok iyi vermişsin masallah canim.
Peki bu liste ile cok acıkma oluyor mu bir de suyun etkilenmedi degilmi

Hic etkilenmedi arttibile diyebilirim sagmiyorum artik ne ciktigini bilmiyorum ama oglum beni emdikren sonra 120 cc iciyordu simdi emisine bagli bazen 60 bazen 30 cc icior baskada icmiyor burdan anliyorumki sutum artti zaten diyetisyendr dogru beslenmeyle articak sutun dmeisti oylede oldu acikmiyorum cnm sabah kahvaltiyi en gec 10 da yapiyorum 1 gibi ogle 4 gibi ara ogun aksam en gec 7 de ama genelikle 6.30 da aksam yemegimi yiyorum cok acikiraam yatmadan iki saat once yogurt yada sut iciyorum protein agirlikli oldugu icin ve yedigim karbonhidrat zengin oldugu icin acikma olmuyor

Kizlar bi de ben emzirdikten sonra cok acikiyorum ya sizde de oluyo mu? Oglum sadece anne sutu aliyo, mama ya da ek gida yok. Oyle olunca max 2 saatte 1 emiyo ben de acliktan hemen mutfaga giriyorum cikolata yiyorum :/

et yemekleri haşlama fırın Vs mi nasıl listenin resmini atman mümkün mu acaba

Maaşallah canım dikkat edicem tüketmicem bunları cok teşekkürler
Kac gündür cok dikkat edemiyodum cidden ama verdigin kilo yazdıkların cok motive edici kesinlikle karar veriyorum şuandan itibaren seker tüketmicemm inşallah dayanabilriim

Reactions: NGY
Ben bugun lahana yemeği havuçlu bol kimyonlu yedim akşama da çok küçük bir kase makarna salatası yedim.... Bugün tartıldım tam 86 kiloyum beyaz ekmek yemedim... Buzluğa kendi yapımım tavuk döner attım arada ondan çıkarıp yerim... Evim tartı aldım sonunda

Kizlar bi de ben emzirdikten sonra cok acikiyorum ya sizde de oluyo mu? Oglum sadece anne sutu aliyo, mama ya da ek gida yok. Oyle olunca max 2 saatte 1 emiyo ben de acliktan hemen mutfaga giriyorum cikolata yiyorum :/
Bnde öyle tadımlık veriyorum bebişe ama kesin karar alalım artık yemeyelim canım

Ben de öyleyim canım ya sürekli bir tatlı isteği var bende zor tutuyorum kendimi, bazen tutamıyorum

N NGY tatlı YÖK mü hiç listende? Kızlar ya ben sürekli pestil yiyorum canım istiyor , yememeye ikna edin lütfen beni :/

et yemekleri haşlama fırın Vs mi nasıl listenin resmini atman mümkün mu acaba
Ben genelde et yerjne kofte yiyorum bildigimiz kasap kofte tavuguda gogus seklinde once haslayip sonra tavada az kizartiyorum sebze yemeklerinide normal yapiyorum kasmiyorum yagsiz falan yapayim die suyundan koymuyorum 6 kasik diyor zaten yanindaki slata yogurt karabugday yada iste o hafta bi cay brd baklagil dio yetioda artiyor bile iki uc liateden sonra ezberliyorsun zaten corap sokugu gibi geliyor en son listem bu mesela

Eklentiler

• IMG-20180104-WA0003.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 41
N NGY tatlı YÖK mü hiç listende? Kızlar ya ben sürekli pestil yiyorum canım istiyor , yememeye ikna edin lütfen beni :/

Tatli yerine hergun meyve var cnm arada kuru erik kiru kayisi falan var ama tabi banada yetmiyor bu tarti fotomu attigim gibi hemen bi kacamak yapiyorum ama oyle birgun boyunca deil bir kerelik bi ogunluk o nefsimi koreltiyor ve birdahaki kacamagada gaz yapiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…