2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Akşama kadar sorun yok ama aksam yemeğinden sonra geceye doğru cok acıkıyorum bunu halledemiyorum bir türlü.ne yapsak.bebisler geç yatınca açılıyoruz haliyle

Tamam canım valla leslie yarıyormu bimiyorum 2hafta yapabildim arada regl oldum ve ögle yemeklerim netedeyse hic yok cocuklarla ugrasmaktan hic oturdugum yok sürekli kosusturuyorum evin icinde bu ara suyu iyice azalttim yeniden fazlalastirmak lazim su tatlıyı bir tek kesemiyorum illa hergun birseyler atıcam agzıma o bana enerji veriyor sanki

Paylaştığın için çok teşekkür ederim bir geldin beni ve sanırım gruptaki herkesi gaza getiverdin birden. herkese bir yaparım yapabilirimi aşiladn kararliklik geldi valla. Allah razı olsun bebeginle sağlıklı günlerin olsun. Bu arada diyetisyen bayanın sayfasına gece
baktım yeri gazipasadaymis galiba bende adanaliyim konyada evliyim haftaya geliyorum bir an gideyim mi dedim ama 300 lira online diyet diyor bu kadar beklemiuordum. O yuzden sana sorayım sayfa adına dikkat etmemiz gereken önemli noktalar var mi canım sütün azalmamasi icin. Birde iki aydır fotoğraftaki gibi mi besleniyorsun yoksa arada bir değişiklikler yapiliyor mu kahvaltıda peynir zeytin Vs yokmu kısaca bir özetler misin bize

Evet pahali biraz cnm ama gzel zayiflatiyor benim bu ikonci calismam onunla hamilelikten oncede 20 ye yakin vermistim hamile old bir ogrendim corap sokugu gibi geldi kilolar normal biraksam almazdm o kadar neyse her hafta degisiyor liste genelde oglenle aksamin yeri degisiyor ama fix yani oglen sebzeyse aksam et balik tavuk eger öğle corbaysa aksam etlo sebze gibi kahvaltilari genelde bu sekilde gecen hafta ozledim die zeytin peynirli iki yumurtali bir listeydi domates salatalik yesillik istedigin kadar ekmek arada sabah kahvaltisinda var o kadar aradada vasa die bi ekmk cesidi diyim ara ogunler muhakak meyvenim yaninda bir sut urunu genelde kefir ve 10 cig badem yada 2 3 ceviz gibi sutumun azalocagini hic dusunmedim suyu hic birakmadm su icemeyenlerede onerim susekilde diyet yapiyorum yag yakiyorum bunu bir sekilde atmam lazmm ki eksi goreyim tartida o zman su icmek sart oluyor zaten uc haftaya artik kndinizdeki degisikligi fark ettikce daha bir azim geliyor
Bebeklerle hergum yemek hazorlamakta zor ben soyle yapiyorum pazarimi yaptigim aksam bebegi esime teslim edip mytfaga giriyorum en az uc cesit yem3gimi yapip salata malzemelerimi sulanmicaklari mesela dograyip tapurn kaplarina koyuyorum uc gun uc gun yapiyorum bunu hiçbirşey olmuyor karabugday yada kuru balagil ne varsa o hafta listemde onnuda haslayip hazirliyorum ogunlerde cikarip birtek yemehi isitmak kaliyor ve hemenceck ogunumu hazirlamis oluyorum zorlanmiyorum

Çok teşekkürler bizimle paylaştığın İçin canım , sayende biz de motive olduk. Kara buğday nasıl bişey, berre satılıyor

Teşekkür ederim inşallah bizde senin gibi veririz maşallah iyi vermişsin ama dediklerini bir kaç kez okuyorum gaza geliyorum s

Reactions: NGY
Çok teşekkürler bizimle paylaştığın İçin canım , sayende biz de motive olduk. Kara buğday nasıl bişey, berre satılıyor

Bulgur gibi canim tabi tadida gorunusude farkli su siralar a101 de geldi bulursaniz alin en uygun orda proteini yuksek oldugu icin bunu yaziyor genelde

Kaç kiloydun canım en başta... Diyet listen çok iyi bende gerçekten bir azimle başladım ya su çok içince kilolar çabuk gidiyor... Az tutsak boğazımızı sorun olmayacak da tavuk pilav çok seviyorum yaa tatlıyla hiç ama hiç aram yok benim kilolar hamur işi tavuk pilavdan geliyor

Selam kızlar,
Önceki sayfalarda korse kullanımı konusu geçmiş, fotoğrafını paylaştığım korseden çok memnunum.
Önünde 3 kopçesi vardı. İlk aldığımda 3 cüyle başlamıştım.(76 kg )bugün sabah itibariyle 2 ye geçtim ve nsl mutlu oldum anlatamam.(72 kg oldum)
Bir diyetisyenle çalışmıyorum ama @NGY nin listesine benzer şekilde sağlıklı besleniyorum.
Protein ağırlık beslenip, bol su tüketip , şekeri kesince sütümüzde etkilenmiyor ve kilolarda gidiyor.Ayrıca elimden geldiğince sporla destekliyorum.
Önceleri Evde kızım uyuyunca fitnessblender videolarıyla başladım.
Sonra eşime bir konuşmamızda bu kilolar nsl gidecek diye yakınınca o da bana yeni yıl hediyesi olarak 1 yıl spor salonu üyeliği hediye etti ve fırsat buldukça hafta 2-3 salona gitmeye çalışıyorum ki 2 si eşimle birlikte oluyor.
bende Eylül annesiyim bebeğim 09.09.2017 doğumlu

Eklentiler

• IMG_9836.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 55

Tatliyla aran yoksa isin daha kolay canim ben 90la basladim suan 80 nim on kilo daha vermk istiyirum duraklamadan sonra biraz ara verip kalan bes kilomuda yavas yavas vermek istiyorum hepsi yagdan gitsin kolay almim bidaha diyee insallahh

Canim korseyi nerden aldin? Ben de almak istiyorum. Dogumdan hemen sonra takmak istedim ama dikisim fazla oldugu icin (normal dogum olmasina ragmen) doktorum onermedi sonra oyle kaldi gitti. Bebegim 6 aylik olcak nerdeyse hala faydasi olur mu acaba?

Canim korseyi nerden aldin? Ben de almak istiyorum. Dogumdan hemen sonra takmak istedim ama dikisim fazla oldugu icin (normal dogum olmasina ragmen) doktorum onermedi sonra oyle kaldi gitti. Bebegim 6 aylik olcak nerdeyse hala faydasi olur mu acaba?
Benimde normal dogumdu.korse takinca ayaklarim sisti.dr dikislerim cok diye kizdi.takamadm bende kaldi gobe.24 eylul de dogum yaptm

Benimde normal dogumdu.korse takinca ayaklarim sisti.dr dikislerim cok diye kizdi.takamadm bende kaldi gobe.24 eylul de dogum yaptm
Benim asagiya dogru sarkik bi de :/ nasil toparlanacak acaba? Benim takmadigim halde dogumdan sonra bacaklarim ayaklarim komple sisti odem oldu her yerim. Iyi ki takmamisiz o zaman.

Kızlar hazır yufkadan börek yarışmasına katıldım :) ilk defa katıldım bir deneyimim olsun istedim... Eee börekten de bir tane götürdüm onun dışında yoğurtlu havuç salata yaptım tarator yani bol su tüketerek ikinci günümü de ekmek yemeden tamamladım

Canım korseyi yamunakorse'den aldım.
Bende normal doğum yaptım ve doktorumun onayıyla korseyi kullanmaya başladım.Bu benim ilk korse kullanımım, uzman değilim ama şu an bile kullanmaya başlasan faydasını göreceğini düşünüyorum.
Bir kere az yiyorsun, ve duruşunda inanılmaz bir farklılık yaratıyor.

sende mi konya dasin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…