- 29 Mayıs 2016
- 126
- 106
- 103
- 35
- Konu Sahibi inciitanesi
-
kilo alanlara bir hafta şeker cezası var canım, şekersiz bir hafta diliyorum sana
Maşallah canım çok iyi,2 kilo vermişsin nerdeyse belere dikkat ettin nasıl geçti bu haftan :)G gulizarslck 74.4 _72.5
bulut29 60—60,600
inciitanesi 64—63,400
Kendini ekleyecek arkadaşlar üstteki yazıyı kopyalayıp altına kendini yazıp paylaşsın en sonunda tüm listeyi toplu görmüş oluruz
N NGY arkadaşın dediklerine dikkat ettim spor olarak sadece yürüyüş dört gündür ekmek sıfır tatlı sıfır 3 4 litre şu ngy den farklılklar kahvaltı peynir zeytin yumurta bal ananas yedim bir öğün protein ve salata yoğurt bir öğün sebze ve yoğurt salata ilk haftada çok olması beni de gaza getirdiMaşallah canım çok iyi,2 kilo vermişsin nerdeyse belere dikkat ettin nasıl geçti bu haftan :)
N NGY arkadaşın dediklerine dikkat ettim spor olarak sadece yürüyüş dört gündür ekmek sıfır tatlı sıfır 3 4 litre şu ngy den farklılklar kahvaltı peynir zeytin yumurta bal ananas yedim bir öğün protein ve salata yoğurt bir öğün sebze ve yoğurt salata ilk haftada çok olması beni de gaza getirdi arada kefir elma ceviz ve musli
Insallah geri almayız eşim karisik tost yerken haşlanmış yumurta yemek çok zordu ama hedef belli ilerde hafta da bir yerim belki :)Hedefim haftaya kilo almadan 84 ü görmek
Yani dün eşim enfes soslu makarnayı yedi yetmedi sen diyettesin ver onu da ben iyiyim dedi aldı onu da yedi yoğurt ve salata yedim bol su içtim kalktım... Ama kalbim karışık tosta dayanamazdıInsallah geri almayız eşim karisik tost yerken haşlanmış yumurta yemek çok zordu ama hedef belli ilerde hafta da bir yerim belki :)
Böyle gidersen verirsin sen dedi eşimde bende normalde bayılırım karışık Tosta o da şaşırdı bir ısırık al bari diye diye sadece kuş kadar tadına baktım :)Yani dün eşim enfes soslu makarnayı yedi yetmedi sen diyettesin ver onu da ben iyiyim dedi aldı onu da yedi yoğurt ve salata yedim bol su içtim kalktım... Ama kalbim karışık tosta dayanamazdı
Ah ah nasıl güzeldi ama iki çatal aldım sütüm çeker diyeBöyle gidersen verirsin sen dedi eşimde bende normalde bayılırım karışık Tosta o da şaşırdı bir ısırık al bari diye diye sadece kuş kadar tadına baktım :)altı üstü makarna ama yasak olunca nasıl enfes oluyor dimi sosu falan :)
71.8---71.4 400gram vermişim.G gulizarslck 74.4 _72.5
bulut29 60—60,600
inciitanesi 64—63,400
Kendini ekleyecek arkadaşlar üstteki yazıyı kopyalayıp altına kendini yazıp paylaşsın en sonunda tüm listeyi toplu görmüş oluruz
G gulizarslck 74.4 _72.5
bulut29 60—60,600
inciitanesi 64—63,400
@kbrhydr 68.300-68
ervanazlim 86-85.2
G gulizarslck 74.4 _72.5
bulut29 60—60,600
inciitanesi 64—63,400
S salihas 71.8 _ 71.4
Tosbik3 82.4-81.8ervanazlim 86-85.2
G gulizarslck 74.4-72.5
bulut29 60-60.6
inciitanesi 64-63.4
S salihas 71.8-71.4
K kbrhydr 68.3-68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?