2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Spor cok yaoamiyorm ben dun misafirim vardi.carsambaya kadar annemlete kalmaya gittik.bu hafta gitti oyle bugun yuruyuse cikacm ins

Bnde spor yapamiyorum belim icin egzersizlerim var onlari zor yapiyorum bakalim tarti kac gösterecek tam tamina dikkat etttigim söylenemez misafirlik fln derken

Dün yürüyüş yaptim.ama çocuklar hasta düzenli yapamadım bu hafta yürüyüşü.yarin hepimiz eksileri görelim insallah

Bende yememi kisitladim öğlen icin öğün yapıyorum artik önce sabah aksam yiyodum asiri acikiodum simdi azalttim baya bide aralarda mandalina elma kuru kayisi gecistiriyorum ama spora zaman yok benim afacanlardan

Bende yememi kisitladim öğlen icin öğün yapıyorum artik önce sabah aksam yiyodum asiri acikiodum simdi azalttim baya bide aralarda mandalina elma kuru kayisi gecistiriyorum ama spora zaman yok benim afacanlardan
Senin çocuklarla uğraşman spordur zaten benim daha birinci yoruluyorum evde dolamdirmaktan :)

Günaydın kızlar malesef 4günde +600 gram almışım 60.600 ile yola devam cezamı kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…