- 4 Mayıs 2017
- 1.274
- 4.232
- 63
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Spor bende yapmıyorum yani vakit bulamıyorum oğlum uyuduğunda kpss çalışıyorumSadece 200 gr gitmis.spor yapamadm ben malesef
Bende kpss calismayi dusunuyorm bir turlu baslayamadm.hangisini yapicam sasirdmSpor bende yapmıyorum yani vakit bulamıyorum oğlum uyuduğunda kpss çalışıyorum
Kpss şart :)Bende kpss calismayi dusunuyorm bir turlu baslayamadm.hangisini yapicam sasirdm
Nohut pilav çorba salataAh ah nasıl güzeldi ama iki çatal aldım sütüm çeker diyebugün menüde barbunya var sizde neler var
Sen et sote yemiyor Musun canım? Et bol protein diye ben yiyorum etÖğlen pirasa yoğurt akşam et sote eşime yanına pilav bana salata yoğurt :)
Ben de iki akşam misafirliğe gittim haftasonu orda biraz hamurişi yedim onlara da dikkat etmem lazım71.8---71.4 400gram vermişim.
Hafta sonu daha dikkatli olmalıyım artik.
Kpss iki sene önce atandım bolumlerijizi bilmiyorum ama ben öğretmenlik için girdim sabah tarih çalışırdım hergün düzenli 1 saat falan matematik cozimlu soru bankalarindan ben eğitimden fark atmıştın gy gk 7 okul oncesindeydim ama alan benden sonra geldi insan plan yapıp düzenli çalışırsa oluyor ama çocukla nasıl olur bilemem düzen kısmıKpss şart :)
Yok pilav kısmı eşim eSen et sote yemiyor Musun canım? Et bol protein diye ben yiyorum et
Matematik bolum alanda var malesef.bebisle zor olack ama deniyecegm yinedeKpss iki sene önce atandım bolumlerijizi bilmiyorum ama ben öğretmenlik için girdim sabah tarih çalışırdım hergün düzenli 1 saat falan matematik cozimlu soru bankalarindan ben eğitimden fark atmıştın gy gk 7 okul oncesindeydim ama alan benden sonra geldi insan plan yapıp düzenli çalışırsa oluyor ama çocukla nasıl olur bilemem düzen kısmı
Yok pilav kısmı eşim e
Iste benim de tez staj dershane okul vardı beş saat ancak uyurdumMatematik bolum alanda var malesef.bebisle zor olack ama deniyecegm yinede
Insallah kazanacağım diye düşündüm hep bi an bile olmaz mi acaba demedim ve Allaha binlerce şükür oldu ve çocuğuma kendime almayı düşündüğüm ne varsa alıyorum. Eğitim den de bir günde eğitim bilimleri diye bir kitap vardı soru cevap ondan tekrar ediyordum hepOğlumu dizimde sallayıp ben test çözüyorum artık bu şekilde kaç senede atanırsam ama bırakmayacağım... Allah büyüktür varsa nasibimizde olur ben elimden geleni yapayım da
Yani dün eşim enfes soslu makarnayı yedi yetmedi sen diyettesin ver onu da ben iyiyim dedi aldı onu da yedi yoğurt ve salata yedim bol su içtim kalktım... Ama kalbim karışık tosta dayanamazdı
Yok daha önce dukan yaptım 10 kilo verdim senin onerilerin dukanin ikinci evresi gibi yani yapmakta zorlanmıyorum sadece fazla vermem sorun olur mu ona kafam takılıyorIlk hafta deme cnm bak gor boyle devam ettigin surece en az 1.5 vererek ilerliyceksin yeterki pes etme diyelim bi ogun kacirdin diger ogunde hicbirsey olmamis gibi devam et diyetine yeterki battibalik yapma ah kizlar zayiflamak cok gzel kndimi aynaya bakmaktan alikoyamiyotum gobegim hala cok var ama yuzum bacaklarim cok gzellestiler o bile yetio beni gaza getrmeye
Bu hafta kilo alan ikimiziz sadece bende 4günde almısım hafta sonu gezdik disarida yedik bie misafirlige gittik ordada tatli kamurisi hop kilolar geldi hemen leslie ye basladim tekrarervanazlim 86-85.2
G gulizarslck 74.4-72.5
bulut29 60-60.6
inciitanesi 64-63.4
S salihas 71.8-71.4
K kbrhydr 68.3-68
Nurciloji 68.50-68.30
I ImaginaryLife 74.0 -74.4
Kizlar 400 gr almisim cok uzuldumdun aksam burger yemistik esimle ondan oldu sanirim. Cezami cekicem.
Bi de adet oldum ben ilk defa. Daha da siskinlik oldu sanki ben zayiflarim diye dusunurken :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?