2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Benm de 300gram gitmiş ama cok dikkat edemedim sporda yok yine iyi yani ama bu hafta bende kendime ceza verip seker diyeti yapmayı düşünüyorum :))

Kızlar 30günde kilo ver diye bir program var onu yükledim telefonuma her gün günlük oradaki hareketleri yapıyorum, göbeğime faydası oldu sanki

Kpss iki sene önce atandım bolumlerijizi bilmiyorum ama ben öğretmenlik için girdim sabah tarih çalışırdım hergün düzenli 1 saat falan matematik cozimlu soru bankalarindan ben eğitimden fark atmıştın gy gk 7 okul oncesindeydim ama alan benden sonra geldi insan plan yapıp düzenli çalışırsa oluyor ama çocukla nasıl olur bilemem düzen kısmı
Sen et sote yemiyor Musun canım? Et bol protein diye ben yiyorum et
Yok pilav kısmı eşim e

Matematik bolum alanda var malesef.bebisle zor olack ama deniyecegm yinede

Oğlumu dizimde sallayıp ben test çözüyorum artık bu şekilde kaç senede atanırsam ama bırakmayacağım... Allah büyüktür varsa nasibimizde olur ben elimden geleni yapayım da

Oğlumu dizimde sallayıp ben test çözüyorum artık bu şekilde kaç senede atanırsam ama bırakmayacağım... Allah büyüktür varsa nasibimizde olur ben elimden geleni yapayım da
Insallah kazanacağım diye düşündüm hep bi an bile olmaz mi acaba demedim ve Allaha binlerce şükür oldu ve çocuğuma kendime almayı düşündüğüm ne varsa alıyorum. Eğitim den de bir günde eğitim bilimleri diye bir kitap vardı soru cevap ondan tekrar ediyordum hep

Ilk hafta deme cnm bak gor boyle devam ettigin surece en az 1.5 vererek ilerliyceksin yeterki pes etme diyelim bi ogun kacirdin diger ogunde hicbirsey olmamis gibi devam et diyetine yeterki battibalik yapma ah kizlar zayiflamak cok gzel kndimi aynaya bakmaktan alikoyamiyotum gobegim hala cok var ama yuzum bacaklarim cok gzellestiler o bile yetio beni gaza getrmeye

Yani dün eşim enfes soslu makarnayı yedi yetmedi sen diyettesin ver onu da ben iyiyim dedi aldı onu da yedi yoğurt ve salata yedim bol su içtim kalktım... Ama kalbim karışık tosta dayanamazdı

Bu tost nie herkesin en cok sevdigi ya ben tatilde bile hergun tost yerdm saka gibi ama diyete basladigimdan beri haftada bi odullndirdigimde kendimi hic tost yapmadm

Yok daha önce dukan yaptım 10 kilo verdim senin onerilerin dukanin ikinci evresi gibi yani yapmakta zorlanmıyorum sadece fazla vermem sorun olur mu ona kafam takılıyor

Bu hafta kilo alan ikimiziz sadece bende 4günde almısım hafta sonu gezdik disarida yedik bie misafirlige gittik ordada tatli kamurisi hop kilolar geldi hemen leslie ye basladim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…