2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Kızlar aramızda boğa burcu olan varsa bu hafta kilo vericeklermiş nuray sayarı dedi

Evet canım cezalısın bu hafta, haftaya güzel bir kilo kaybı ile bekliyoruz seni :)
Tam olarak ne cezası aldık canım sekerden kastımız nedir mesela kahvalyıda bal ve pekmez yiyorum 2ser cay kasigi kadar zayen benim minik gunduz emmiyor sagarakta cok azaldı sütüm o yuzen onlari yiyorum ama cikolatasiz duramam normalde buhafta cikolata tatli yemiycem

Denmediysen rezene iç canım süt için iyi oluyor birde bol ol su

Bal ve pekmez sonrası insan susuyur daha çok su içiyor bence sütü arttıran o suyu içmesi , bir gün dene bakalım Rezene ve su ile canım sütün basıl olacak, çikolata zaten kesin yasak

Eşim her daim spor yapan biri yanında kendimi iyi hissetmeliyim gebelik şekeri bu kadar kilo aldirmasa iyi olurdu ama ne yapalım biraz dikkatle oluyor ekmek tatlı yok sadece bunlard zaten zararlı olan şeyler
Bir de yemeye dikkat ettikçe bir süre sonra alışkanlık olur belki, ideal kilomuza geldikten sonra bile aşırı yemeyiz iştahımız azalır, kilomuzu korumuş oluruz

Humana lactamil ictim aslinda evde rezene var ilk dogdugu zamanlar gaz sancisina iyi gelir diye uciyordum biraktim tekrar iciyim
Humanayı günde 3-4bardak öneriyorlar canım onu içebilirsin, solgar diye bir vitamin varmış kullanan herkes çok memnun sütü arttırıyormuş onu da dene istersen

Kızlar bende abarttım bu ara ya yönteminiz nedir bende uygulamak istiyorum banada özet geçin kilo vermek istiyorum

Bir de yemeye dikkat ettikçe bir süre sonra alışkanlık olur belki, ideal kilomuza geldikten sonra bile aşırı yemeyiz iştahımız azalır, kilomuzu korumuş oluruz
Zaten çabalayıp verdikten sonra emeklerimiz boşa gitmesin diye abartmadan besleniriz :)

Kızlar bende abarttım bu ara ya yönteminiz nedir bende uygulamak istiyorum banada özet geçin kilo vermek istiyorum
Canım bir arkadaş diyetisyen eşliğinde zayifliyormus onun verdiği tavsiyeler doğrultusunda beslendim iki kg verdim istersen biraz geriye gidip ngy adlı arkadaşın yazdıklarını bir oku hoşuna giderse kafana yatarsa dene bi ngy 39 sayfa da başlıyor arkadaşın tavsiyeleri 27 sayfada da başka bir arkadaş başka bir diyet izlemiş yazmış bir oku derim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…