- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 158
- 41
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Evet canım cezalısın bu hafta, haftaya güzel bir kilo kaybı ile bekliyoruz seni :)@ervanazim 86-85.2
G gulizarslck 74.4-72.5
bulut29 60-60.6
inciitanesi 64-63.4
S salihas 71.8-71.4
@kbrhydr 68.3-68
@Nurciloji 68.50-68.30
@Cedric_CT 74.0 -74.4
Kizlar 400 gr almisim cok uzuldumdun aksam burger yemistik esimle ondan oldu sanirim. Cezami cekicem.
Bi de adet oldum ben ilk defa. Daha da siskinlik oldu sanki ben zayiflarim diye dusunurken :/
Tam olarak ne cezası aldık canım sekerden kastımız nedir mesela kahvalyıda bal ve pekmez yiyorum 2ser cay kasigi kadar zayen benim minik gunduz emmiyor sagarakta cok azaldı sütüm o yuzen onlari yiyorum ama cikolatasiz duramam normalde buhafta cikolata tatli yemiycemEvet canım cezalısın bu hafta, haftaya güzel bir kilo kaybı ile bekliyoruz seni :)
Evet misafirlik ve misafirim gelmesi bozuyor durumu.hamur işlerine hayır diyemiyoruzBen de iki akşam misafirliğe gittim haftasonu orda biraz hamurişi yedim onlara da dikkat etmem lazım
Denmediysen rezene iç canım süt için iyi oluyor birde bol ol suTam olarak ne cezası aldık canım sekerden kastımız nedir mesela kahvalyıda bal ve pekmez yiyorum 2ser cay kasigi kadar zayen benim minik gunduz emmiyor sagarakta cok azaldı sütüm o yuzen onlari yiyorum ama cikolatasiz duramam normalde buhafta cikolata tatli yemiycem
Evet ya bir tane şundan tadayım bir bundan tadayım derken dev gibi kalori alıyoruz resmenEvet misafirlik ve misafirim gelmesi bozuyor durumu.hamur işlerine hayır diyemiyoruz
Bal ve pekmez sonrası insan susuyur daha çok su içiyor bence sütü arttıran o suyu içmesi , bir gün dene bakalım Rezene ve su ile canım sütün basıl olacak, çikolata zaten kesin yasakTam olarak ne cezası aldık canım sekerden kastımız nedir mesela kahvalyıda bal ve pekmez yiyorum 2ser cay kasigi kadar zayen benim minik gunduz emmiyor sagarakta cok azaldı sütüm o yuzen onlari yiyorum ama cikolatasiz duramam normalde buhafta cikolata tatli yemiycem
G gulizarslck canım birinci de sensin:) az kalorili güzle bir hafta diliyorum herkese@ervanazim 86-85.2
G gulizarslck 74.4-72.5
bulut29 60-60.6
inciitanesi 64-63.4
S salihas 71.8-71.4
@kbrhydr 68.3-68
@Nurciloji 68.50-68.30
@Cedric_CT 74.0 -74.4
Kizlar 400 gr almisim cok uzuldumdun aksam burger yemistik esimle ondan oldu sanirim. Cezami cekicem.
Bi de adet oldum ben ilk defa. Daha da siskinlik oldu sanki ben zayiflarim diye dusunurken :/
Dün eşim pizza yiyelim madem iki kg vermişsin ödül olur dedi yemedim kendime kocaman bir alkış :)
Gelecek hafta için de birinciliğe oynuyorsun yaniDün eşim pizza yiyelim madem iki kg vermişsin ödül olur dedi yemedim kendime kocaman bir alkış :)
Eşim her daim spor yapan biri yanında kendimi iyi hissetmeliyim gebelik şekeri bu kadar kilo aldirmasa iyi olurdu ama ne yapalım biraz dikkatle oluyor ekmek tatlı yok sadece bunlard zaten zararlı olan şeylerGelecek hafta için de birinciliğe oynuyorsun yani
Humana lactamil ictim aslinda evde rezene var ilk dogdugu zamanlar gaz sancisina iyi gelir diye uciyordum biraktim tekrar iciyimDenmediysen rezene iç canım süt için iyi oluyor birde bol ol su
Tamam canım bugun den itibaren suyu cogaltiyorum rezenede icicemBal ve pekmez sonrası insan susuyur daha çok su içiyor bence sütü arttıran o suyu içmesi , bir gün dene bakalım Rezene ve su ile canım sütün basıl olacak, çikolata zaten kesin yasak
Hem rezene nin yağ yakma özelliği var diye okumuştum Bilmem doğru Bilmem yanlış internetteki bilgi.Tamam canım bugun den itibaren suyu cogaltiyorum rezenede icicem
Bir de yemeye dikkat ettikçe bir süre sonra alışkanlık olur belki, ideal kilomuza geldikten sonra bile aşırı yemeyiz iştahımız azalır, kilomuzu korumuş oluruzEşim her daim spor yapan biri yanında kendimi iyi hissetmeliyim gebelik şekeri bu kadar kilo aldirmasa iyi olurdu ama ne yapalım biraz dikkatle oluyor ekmek tatlı yok sadece bunlard zaten zararlı olan şeyler
Humanayı günde 3-4bardak öneriyorlar canım onu içebilirsin, solgar diye bir vitamin varmış kullanan herkes çok memnun sütü arttırıyormuş onu da dene istersenHumana lactamil ictim aslinda evde rezene var ilk dogdugu zamanlar gaz sancisina iyi gelir diye uciyordum biraktim tekrar iciyim
Ayrıca karbonhidratı aza indirip protein ağırlıklı beslendiğinde sütün kalitesi artıyor diyorlar daha doyurucu oluyormul çocuğaTamam canım bugun den itibaren suyu cogaltiyorum rezenede icicem
Zaten çabalayıp verdikten sonra emeklerimiz boşa gitmesin diye abartmadan besleniriz :)Bir de yemeye dikkat ettikçe bir süre sonra alışkanlık olur belki, ideal kilomuza geldikten sonra bile aşırı yemeyiz iştahımız azalır, kilomuzu korumuş oluruz
Canım bir arkadaş diyetisyen eşliğinde zayifliyormus onun verdiği tavsiyeler doğrultusunda beslendim iki kg verdim istersen biraz geriye gidip ngy adlı arkadaşın yazdıklarını bir oku hoşuna giderse kafana yatarsa dene bi ngy 39 sayfa da başlıyor arkadaşın tavsiyeleri 27 sayfada da başka bir arkadaş başka bir diyet izlemiş yazmış bir oku derimKızlar bende abarttım bu ara ya yönteminiz nedir bende uygulamak istiyorum banada özet geçin kilo vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?