2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Bi diyet listesimi veriyorlar cnm ben kndimiz kafamiza gore yiyoruz yaziyiruz kilo bildirimi yapiyoruz sandim ben acikcasi diyetisyenin verdigi listeleri tekrar vastan yaparak devam etmeyi duaunuyordm
Mesela günlük ne yedigini yaziyosun sana bidaha sunlari yeme diolar su kadar ye diolar öyle düşün su protein vitamin bizim için cok önemli et yemiyim dedim cok azcik bi kepek ekmekle küçük bi porsiyon yemek yedim inanki aksama sütüm inmedi zaten sütüm cok azdi ama oğlum 1dk bile olsa emmek istiyo süt inmedi burnumdan geldi vallahi kostum mutfaga koca bi tabak pilav sogan ekmek yedim bide helva öyle indi şükür cezayi da aldim burda tabi

Odem olabilir cnnn bazen ben iki uc gun hic oynamiyorum diyetime uydugum halde ama hafta bittimine en az 1 kilo vermis oluyorum uykusuzlukta odem yapiyor cnm dikkatli etmek lazm
Dediğin gibi uykusuzluk ödem yapi yor bence de.cok yemiyorum ama tartıda değişim yok.barisim hastalıktan hiç uyumuyor bu hafta.
Off kızlar allah tüm bebislere şifa versin hastalık bitiriyor bebisleri

Bizim gruba da gelebilirsin canım, çok seviniriz
Biz de haftada bir bildirim yapıyoruz, grup kabul ederse günlük yemek bildirimimde yapabiliriz , birbirimize yorum yaparız çok yenilesin diye falan

Protein çok önemli canım, protein kısıtlaması yapmıyoruz kesinlikle, sadece karbonhidratı azaltmak çalışalım bir de su içtik mi veririz inşallah kilo

Ben tartılamıyorum evde tartı yok almaya da daha zaman bulamadım ama her akşam spor yapıyorum kalori hesabına göre yediklerimi kontrol ediyorum tatlı asla yok umarım biraz zayıflamışımdır

Dediğin gibi uykusuzluk ödem yapi yor bence de.cok yemiyorum ama tartıda değişim yok.barisim hastalıktan hiç uyumuyor bu hafta.
Off kızlar allah tüm bebislere şifa versin hastalık bitiriyor bebisleri

Cok gecmia olsun cnm off gercekten cok kotu oluyor butun duzen gidiyor benim sipada yeni atlatti sayilir azcik kaldi ama butunn duzen uyku yok oldu dogdugundan beri gece ilk uykusu 4 5 saat olan cocuk simdi bi bucuk saatte kalkio emmeye cok.zorlaniorum

Of benimkininde yok hic oyle uzun uykusu.2 saat maks 3 .doggdugundan beri ayni

Bizim gruba da gelebilirsin canım, çok seviniriz
Biz de haftada bir bildirim yapıyoruz, grup kabul ederse günlük yemek bildirimimde yapabiliriz , birbirimize yorum yaparız çok yenilesin diye falan

Bizim grup dedigin burasimi cnm burda varim zaten pazartesi bende kilo bildirimi yapicm her aksam gunun ozetinide gecerimm gitsin su fazlaliklar

Yarın arkadaşlarla bulusucaz.aksam yemek yemeden gidip az yerim orada bozmayalım diyeti dediğin gibi özellikle hafta sonu.yuruyus ve spor yapamıyorum ne yazikki

Cnm kendini iki bucuk saatten fazla ac birakma inan cok acikinca diyet falan vormuyo insajin gozu bide disaarda yemekler cezbedici o yuzden bn arkadaslarla heo aksam yemeginde bulusuyorum onlar ne yerse yesin bn sebze yemegi yada old yerde tonbalikli slata varsa ondan aliyorun hem diyetim bozulmuyor hem karnim doyuyor eger ikiside yoksa uc kofte salata yanina yogurtt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…