- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Mesela günlük ne yedigini yaziyosun sana bidaha sunlari yeme diolar su kadar ye diolar öyle düşün su protein vitamin bizim için cok önemli et yemiyim dedim cok azcik bi kepek ekmekle küçük bi porsiyon yemek yedim inanki aksama sütüm inmedi zaten sütüm cok azdi ama oğlum 1dk bile olsa emmek istiyo süt inmedi burnumdan geldi vallahi kostum mutfaga koca bi tabak pilav sogan ekmek yedim bide helva öyle indi şükür cezayi da aldim burda tabiBi diyet listesimi veriyorlar cnm ben kndimiz kafamiza gore yiyoruz yaziyiruz kilo bildirimi yapiyoruz sandim ben acikcasi diyetisyenin verdigi listeleri tekrar vastan yaparak devam etmeyi duaunuyordm
Dediğin gibi uykusuzluk ödem yapi yor bence de.cok yemiyorum ama tartıda değişim yok.barisim hastalıktan hiç uyumuyor bu hafta.Odem olabilir cnnn bazen ben iki uc gun hic oynamiyorum diyetime uydugum halde ama hafta bittimine en az 1 kilo vermis oluyorum uykusuzlukta odem yapiyor cnm dikkatli etmek lazm
Tam üstüne bastın canım şekerli her şey yasakAyyyy çikolata da mi yasakkkk
Meyve, kuru incir, sayıyı abartmadan fındık-ceviz, bazen sütlü tatlıKizlar aralarda acikinca ne yiyosunuz?
Bizim gruba da gelebilirsin canım, çok sevinirizKizlar gecen hafta persembe 81.2 idim bi sabah 80.1 ciktim ve diyetisyenimle yollarimi ayirdim keske devam edebilseydim ama tuzlu ya cok gercekten bide annem falan listeler asagi yukari ayni ona vercegin parayla kndine yeni kiyafetler alsan daha iyi diyolar yada birikim yap gibi haklilarda acikcasi ama sorumlulukta hissediyordm burda diyet gruplari var oraya gireyim diyorum gene bi sorumlulugum olsn die orda hergun ne yedigini yazip haftada bir bildirim yapiyorsun
Protein çok önemli canım, protein kısıtlaması yapmıyoruz kesinlikle, sadece karbonhidratı azaltmak çalışalım bir de su içtik mi veririz inşallah kiloMesela günlük ne yedigini yaziyosun sana bidaha sunlari yeme diolar su kadar ye diolar öyle düşün su protein vitamin bizim için cok önemli et yemiyim dedim cok azcik bi kepek ekmekle küçük bi porsiyon yemek yedim inanki aksama sütüm inmedi zaten sütüm cok azdi ama oğlum 1dk bile olsa emmek istiyo süt inmedi burnumdan geldi vallahi kostum mutfaga koca bi tabak pilav sogan ekmek yedim bide helva öyle indi şükür cezayi da aldim burda tabi
Valla ben bugün biraz hamurişi kaçırdım canım ama yarın artık kısıcam birazKızlar nasıl gidiyor diyet, haftasonu geliyor diye koyvermek yok
3gün var tartıya canım dikkat et 3 gün :)Valla ben bugün biraz hamurişi kaçırdım canım ama yarın artık kısıcam biraz
Yarın arkadaşlarla bulusucaz.aksam yemek yemeden gidip az yerim orada bozmayalım diyeti dediğin gibi özellikle hafta sonu.yuruyus ve spor yapamıyorum ne yazikkiKızlar nasıl gidiyor diyet, haftasonu geliyor diye koyvermek yok
Cumartesi annem e gidiyorum memlekete ve tartı hala aynı gösteriyor halbuki dikkat ediyorumKızlar nasıl gidiyor diyet, haftasonu geliyor diye koyvermek yok
Olaun canım pes etme bazen olur öyle, bol su içmeye devM et sen, anne evine gittim diye koyverme sakın, ceza alırsın sonraCumartesi annem e gidiyorum memlekete ve tartı hala aynı gösteriyor halbuki dikkat ediyorum
Dediğin gibi uykusuzluk ödem yapi yor bence de.cok yemiyorum ama tartıda değişim yok.barisim hastalıktan hiç uyumuyor bu hafta.
Off kızlar allah tüm bebislere şifa versin hastalık bitiriyor bebisleri
Of benimkininde yok hic oyle uzun uykusu.2 saat maks 3 .doggdugundan beri ayniCok gecmia olsun cnm off gercekten cok kotu oluyor butun duzen gidiyor benim sipada yeni atlatti sayilir azcik kaldi ama butunn duzen uyku yok oldu dogdugundan beri gece ilk uykusu 4 5 saat olan cocuk simdi bi bucuk saatte kalkio emmeye cok.zorlaniorum
Bizim gruba da gelebilirsin canım, çok seviniriz
Biz de haftada bir bildirim yapıyoruz, grup kabul ederse günlük yemek bildirimimde yapabiliriz , birbirimize yorum yaparız çok yenilesin diye falan
Yarın arkadaşlarla bulusucaz.aksam yemek yemeden gidip az yerim orada bozmayalım diyeti dediğin gibi özellikle hafta sonu.yuruyus ve spor yapamıyorum ne yazikki
Yok canım ben iradeliyim o konuda kaçırmam 3 gün tartı bulsam tartılıcam bende3gün var tartıya canım dikkat et 3 gün :)
Valla bende yiyemiyorum canım geçen bir parça yedim hemen farkettirdi ve ben tatlıya aşırı düşkünüm en çok o zorluyor beniCikolataaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?